Ic3m@N Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν...εδώ και μερικές μέρες έχω παρατηρήσει ένα κόκκινο φωτάκι να βγαίνει από την είσοδο των ακουστικών στο macbook μου...κανένα πρόβλημα δεν έχω αλλά αναρωτιέμαι... υπήρχε από πριν αυτό και αν ναι πως δεν το είχα παρατηρήσει τόσους μήνες; Αν όχι.... πώς εμφανίστηκε και τι σημαίνει; Να αρχίσω να ανησυχώ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TyR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Να μη σε ανησυχεί, η θύρα των ακουστικών έχει διπλή χρήση καθώς εκτός από το αναλογικό σήμα περνάει και ψηφιακό ήτοι optical out. Το κόκκινο φως είναι η πηγή για το σήμα αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μάλιστα... ευχαριστώ... και είχα τρομάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
T-X Leader Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω, αν υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί ως προς το hardware για την εγκατάσταση του τελευταίου Mac OS ή της προηγούμενης έκδοσης του, γιατί σκέφτομαι να τα εγκαταστήσω για πρώτη φορά στη ζωή μου!!! Ευχαριστω πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Σε τι μηχάνημα θέλεις να το εγκαταστήσεις; Παρεμπιπτόντως ρώτησες σε λάθος thread. Υπάρχει άλλο για το MacOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Που βρισκεις τετοιο ανταπτορα ? (Mini jack optical out ...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 παντου (σε καταστηματα ηλεκτρονικων ) ζητα το ως καρφι optical .θα σ'εξυπηρετησουν σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis70 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Δεν το βρισκω στα μαγαζια της γειτονιας μου... Υπαρχει κανενα δυκτιακο μαγαζι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ξηρουχακης στον Πειραια αλλα ειμαι σιγουρος οτι αν πας σε καποιο μεγαλο με ηλεκτρονικα κεραιες κλπ μπιχλιμπιδια θα βρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dali13gr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2008 Ορίστε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxantho Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 εμένα γιατί δεν εμφανίζεται το κόκκινο φωτάκι στο macbook pro μου; είναι τελευταίας έκδοσης 17" Μήπως θέλει το optical adaptor για να ενεργοποιηθεί; Καλό το intershop αλλά αθήνα γνωρίζει κανείς που μπορούμε να το βρούμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mxantho Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Όλοι όσοι έχουν mac μπορούν να μου το απαντήσουν αυτό. Κανείς? Όπως θα διαβάσετε πάνω, εμένα δεν ανάβει ποτέ το optical. και θέλω να το συνδέσω και με ενισχυτή που παίρνει optical...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steven Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2008 dude δεν έχω ιδέα αλλά ρωτάς στις 2 και στις 5 το πρωι...και περιμένεις απάντηση άμεσα? patience.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.