rask32 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Γεια σας θα ήθελα την γνώμη σας θέλω να αγοράσω αυτον εδω τον εξωτερικό σκληρό μάρκας SEAGATE κ θέλω την γνώμη σας.Τι λέτε να συνεχίσω στην αγορά του ή υπάρχει κάτι καλύτερο που μπορείτε να μου προτείνεται...
fabio Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δεν τον ξερω τον συγκεκριμενο αλλα εχω 2 lacie 160 + 250 gb και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Θορυβος 0 , συμμαζεμενα κουτια και απο ταχυτητα ειμαστε οκ.
PETROS13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 σαν τιμή είναι οκ. οι seagate έχουν 5 χρόνια εγγύηση,γιατί αυτό γράφει 2 ?
lefi Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Συγνώμη εάν είμαι offtopic αλλά θεώρησα πλεονασμό να ανοίξω νέο θέμα, θέλω εξωτερικό σκληρο για να κρατάω back up στον φορητό μου, βρήκα έναν με 99 Ευρώ 500GB τηχαία σε ένα φυλάδιο μάρκα κάψε με, αξίζει το ρίσκο; Εάν όχι σε τί μαρκες να προσανατολιστώ για να έιμαι σίγουρος για τα λεφτά μου;
rask32 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 σαν τιμή είναι οκ.οι seagate έχουν 5 χρόνια εγγύηση,γιατί αυτό γράφει 2 ? Pou eisai....Agglia vriskomai pistepse me to oti tpt dn einai fusiologiko edw......opote katholou parakseno...koita xwris plaka edw sou lene to oti standar me 2 xronia einai auti i timi an thes agorazeis k me X kserw gw mia paratasei stn egguisi...katalaves?edw leitourgoun etsi...
lefi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 LACIE 500GB plaisio 100euro trekste Οι Lacie δίνονται γενικά σε καλές τιμές, δεν τους έχω ακουστά όμως είναι καλοί;
AfterForever Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 WD γιατί όχι ; Είχα 2 (80άρη και 160άρη) και είμαι μια χαρά ικανοποιημένος.
com_hs Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Ειναι μια χαρα αλλα lefi με αυτα τα λεφτα περνεις WD
talos_2002 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Αν θυμάμαι καλά η LACIE χρησιμοποιεί Hitachi σκληρούς μέσα στις θήκες της. Seagate από εμένα λόγο της υψηλής αξιοπιστίας. Αν θυμάμαι καλά κατασκευάζει δίσκους και για οχήματα και άλλα πράματα που πρέπει να ταρακουνιούντε γερά αλλά να μην βγάζει πρόβλημα ο δίσκος.
dimigr73 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Αν θυμάμαι καλά η LACIE χρησιμοποιεί Hitachi σκληρούς μέσα στις θήκες της. Seagate από εμένα λόγο της υψηλής αξιοπιστίας. Αν θυμάμαι καλά κατασκευάζει δίσκους και για οχήματα και άλλα πράματα που πρέπει να ταρακουνιούντε γερά αλλά να μην βγάζει πρόβλημα ο δίσκος. Κι εγώ αυτό πίστευα, αλλά ψιλοκλονίστηκα για τους Seagate μετά από τις κριτικές ορισμένων χρηστών: εδώ Επίσης, κάπου διάβασα για τους Lacie ότι έχουν απαίσιο σέρβις...κάποιος χρήστης είχε πρόβλημα με το τροφοδοτικό και δεν το εύρισκε πουθενά. Ούτε βρήκε άκρη με την αντιπροσωπία στο εξωτερικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.