Προς το περιεχόμενο

Υδραυλικος .... Κλεφτης

axaxouxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι εφτασες να βαλεις κονε:P για να βρεις εναν υδραυλικο,ηλεκτρολογο δεν ειναι τραγικοτερο απ τον μλκ ενοικιαστη?

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς σήμερα, όσοι έχουν κάνοι κανά δυό μεροκάματα βοηθοί σε πλακά-μπογιατζή-υδραυλικό-ηλεκτρολόγο-σοβατζή κλπ αυτοαποκαλούνται μάστορες και παίρνουν στον λαιμό τους τους πραγματικούς μαστόρους. Μόνο δοκιμασμένους τεχνίτες, μην κάνετε πειράματα...

Δημοσ.

Δηλαδή σου πήρε 280 Ε για λίγη κόλλα και με σπασμένο τοίχο πλακάκια και μάλιστα χωρίς να γίνει δουλειά?! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

....:rolleyes:....leaves

Δημοσ.

σωστα τα λετε αλλα για φανταστειτε

οτι δεν γνωριζα τι εκανε (ηταν μονος με τον νοικαρη)

και καθως κατεβαινει ρωταω τον νοικαρη το εφτιαξε ?

ναι μου απαντα

και κατεβαινω κατω να πληρωσω τον υδραυλικο και εκει μου λεει ...

αλλαξα σωληνες - λαστιχα - εβαλα και κολλα να κολλησει καλα .... κ.τ.λ. απο 300 ευρω δως μου 280 ευρω ...

τι θα κανατε οταν ο επιβλεπων (νοικαρης) σας λεει οτι ολα καλα ???

Δημοσ.
σωστα τα λετε αλλα για φανταστειτε

οτι δεν γνωριζα τι εκανε (ηταν μονος με τον νοικαρη)

και καθως κατεβαινει ρωταω τον νοικαρη το εφτιαξε ?

ναι μου απαντα

και κατεβαινω κατω να πληρωσω τον υδραυλικο και εκει μου λεει ...

αλλαξα σωληνες - λαστιχα - εβαλα και κολλα να κολλησει καλα .... κ.τ.λ. απο 300 ευρω δως μου 280 ευρω ...

τι θα κανατε οταν ο επιβλεπων (νοικαρης) σας λεει οτι ολα καλα ???

θα του έλεγα "πάντα καλά" και θα ανέβαινα να δω μόνη μου αν όντως έγινε η δουλειά μας.

Επίσης εκτός απο την εξωφρενική τιμη (280ε) που θα με υποψίαζε, θα έδινα τελικά σημασία στο "ξάδερφε" που ολη την ωρα φωνάζει ο μάστορας το γαμω τα παιδιά σπιτονοικοκύρη μου :P

Δημοσ.

Μη με παίρνεις στα σοβαρά, με έχει πιάσει η μ2λ2κία μου.

Σκέψου ότι κρατιέμαι από τότε που είδα το τόπικ, να μην ανοίξω άλλο ένα με τίτλο "ηλεκτρικός φονιάς".

καλημερα φιλε μου δεν παρεξηγω κανεναν απο την στιγμη που ολοι ειμαστε αγνωστοι και απροσωποι ...

να υποθεσω οτι την εχεις πατησει απο ηλεκτρολογο ???

• Super Moderators
Δημοσ.

Και για να 'χουμε καλό ρώτημα, γιατί δεν τον πλήρωνες μπροστά στο νοικάρη, να μη μπορέσει να πει τις μπαρούφες του ο υδραυλικός;

Γιατί ο νοικάρης, αφού ο "ειδικός" του είπε εντάξει (και μπορεί εκείνη την ώρα η διαρροή να είχε κλείσει, προσωρινά), τι άλλο θα έλεγε παρά "εντάξει";

Δημοσ.
θα του έλεγα "πάντα καλά" και θα ανέβαινα να δω μόνη μου αν όντως έγινε η δουλειά μας.

Επίσης εκτός απο την εξωφρενική τιμη (280ε) που θα με υποψίαζε, θα έδινα τελικά σημασία στο "ξάδερφε" που ολη την ωρα φωνάζει ο μάστορας το γαμω τα παιδιά σπιτονοικοκύρη μου :P

πως θα εβλεπες πως ηταν και πως εγινε απο την στιγμη που δεν ησουν μπροστα

εσπασε τοιχο (στηριγμα μπανιου και καλυμα σωληνα αποχετευσης που ειχα φτιαξει 16 -17 χρονια πριν)

ημουν 19 ετων τοτε που να θυμαμαι τι χρωμα ειχαν οι σωληνες οι παλιοι

και να σκεφτεις οτι αλλοι ζητουσαν 500 - 600 - 800 ευρω χωρις να ανοιξουν τοιχους κτλ

απλος υπολογισμος ( σωληνες πλαστικοι - εργασια - κτλ )σαν υλικα αντε να κοστιζαν 50 ευρω πολυ πλουσια λογικη τιμη και ο νοικαρης να μου λεει οκ ....

Δημοσ.
Και για να 'χουμε καλό ρώτημα, γιατί δεν τον πλήρωνες μπροστά στο νοικάρη, να μη μπορέσει να πει τις μπαρούφες του ο υδραυλικός;

Γιατί ο νοικάρης, αφού ο "ειδικός" του είπε εντάξει (και μπορεί εκείνη την ώρα η διαρροή να είχε κλείσει, προσωρινά), τι άλλο θα έλεγε παρά "εντάξει";

Γιατι αυτος κατεβασε τα εργαλεια του απο τον δευτερο και με περιμενε κατω...

ο νοικαρης δεν ενδιαφερθηκε ...

εξαλλου κατι αλλο συμμαντικο ειχα πει στο μαστορα αφου δεν μπορουσε να μου πει κοστος χωρις να ανοιξει πλακακια - τοιχο ( ολοι το ιδιο λενε ) να ανοιξει και να μου πει τιμη πρωτα ....

και ενω περιμενω τηλεφωνο του υδραυλικου ...

νασου ο νοικαρης και μου λεει τελειωσαμε ολα οκ ελα να κανονισεις με τον τεχνικο ...

που θα πηγαινε το μυαλο σου ?

Δημοσ.
Γιατι αυτος κατεβασε τα εργαλεια του απο τον δευτερο και με περιμενε κατω...

ο νοικαρης δεν ενδιαφερθηκε ...

εξαλλου κατι αλλο συμμαντικο ειχα πει στο μαστορα αφου δεν μπορουσε να μου πει κοστος χωρις να ανοιξει πλακακια - τοιχο ( ολοι το ιδιο λενε ) να ανοιξει και να μου πει τιμη πρωτα ....

και ενω περιμενω τηλεφωνο του υδραυλικου ...

νασου ο νοικαρης και μου λεει τελειωσαμε ολα οκ ελα να κανονισεις με τον τεχνικο ...

που θα πηγαινε το μυαλο σου ?

o νοικάρης είμαι...

ρε γιατί με κάνεις βούκινο στο παγκόσμιο ιστό ? :mad:

Δημοσ.

βρηκα με τι θα ασχολειθω απο δω και περα

Θα πουλαω κολλες στους υδραυλικους.Ας μιλησουμε σοβαρα

Οντως το θεμα εχει παραξεφτυλιστει .Εγω τα υδραυλικα σπιτι εχω μαθει και τα φτιαχνω μονος μου.Ακομα και θερμοσιφωνο μονος μου αλλαξα με την βοηθεια ενος φιλόυ(για το κουβαλημα).Το θεμα ειναι να μαθεις να τα φτιαχνεις μονος σου γιατι το εχουν παραξεφτυλισει.Οι περισσοτεροι ειναι αλητες

Δημοσ.

Εναλλακτικά axaxouxa μπορείς να δοκιμάσεις να επισκευάζεις μόνος σου σκατο-σωλήνες και να σου κοστίσει μια χαρά. Άλλαξε και τα ηλεκτρολογικά μόνος σου (τουλάχιστον οι μισοί σ' αυτή τη χώρα είναι ηλεκτρολόγοι) και μη μιλάς καθόλου.

Ενημερωτικά πάντως δεν έχεις το -τεχνικό νόμιμο- δικαίωμα να αλλάξεις ούτε λάμπα στο σπίτι σου. Αν για κάθε λάμπα έδινες έστω 5 ευρώ όπως θα έπρεπε, τότε και οι ηλεκτρολόγοι δεν θα είχαν ανάγκη να σε ξεσκίσουν την μία και μοναδική φορά που θα ξεπέσεις στην ανάγκη τους.

Αλλά εφόσον όλοι την πάρτι τους κοιτάνε (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί και καταναλωτές) οι ηθικολογίες περιττεύουν.

Δημοσ.

Εδώ δεν βρίσκουμε ηλεκτρολόγο για σοβαρή δουλειά, για αλλαγή λάμπας θα βρίσκαμε; Αν φωνάζαμε ηλεκτρολόγο για αλλαγή λάμπας, θα μέναμε πολύ καιρό στο σκοτάδι και τελικά θα πληρώναμε και καμιά 30αριά ευρώ (εννοείται χωρίς απόδειξη) γιατί ποιός έρχεται στο σπίτι για 5?.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...