greeneye Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 εγω δεν καταλαβαινω, αφου θες να χωθεις γιατι δεν το κανεις τοσο καιρο και περιμενεις τα γενεθλια της; Θα σε προλαβει αλλος, που δεν λογαριαζει γενεθλια και τετοιες αηδιες... ειπε κανεις οτι είναι ελεύθερη? xaxa
ggiannisgr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ξερει κανεις πρωτότυπες ευχες για γενεθλια? παρακαλω πολυ για μερικεσ ευχες!!!!!!!!! -----Προστέθηκε 24/1/2009 στις 12 : 51 : 31----- ξερει κανεις πρωτότυπες ευχες για γενεθλια? μηπως υπαρχει καμια καλη ευχη!!!!!!!!!!!
we_will_rise Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Είσαι κατά ένα χρόνο πιο κοντά στο να γίνεις πατσουρόγρια, Χρόνια πολλά φακλάνα !
deminho11 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Πές "επειδή δεν μου αρέσουν οι συνηθισμένες ευχές..... Σου εύχομαι Χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς!"
~PNS~ Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2009 "Μην ξαφνιαστείς αν αισθανθείςτην σκέψη μου κοντά σου... χρόνια πολλά ήρθε να σου πει για τα γενέθλια σου" "Γενέθλια σου..και θα ρθώ λουλούδια να σου φέρω σε έναν άγγελο μικρό τι άλλο να προσφέρω." TROMERO E? hehehe ante brhka ta prota kala! "χρόνια πολλά σε μια ψυχή γεμάτη καλοσύνη που ο θεός μόνο χαρές αξίζει να της δίνει" kano edit... thanks man!!! είσαι τέλιος!!!!! :o:o:o
weathor Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 What about: Η ομορφοτερη κοπελα που γορταζει έχει τις θερμοτερες ευχες.. Δεν σου λεω άλλα, θα κινδυνευω να φαω ξυλο!!!
sam sam Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 "αν ήσουν κρασί θα ήσουν από τα ακριβοτερα...." Αν δεν το καταλάβει , θα γελάσει και μπορεί να σου κάτσει κι όλας... Αν το καταλάβει, θα γελάσει αλλά δεν θα σου κάτσει...
Garnele Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Αν είναι φιλόλογος δε θα σου απαντήσει καν. εντιτ, αναφερόμουν στο "ακριβώτερα" το οποίο και διορθώθηκε.
eimeefusikhroz Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Παιδιαααα βοηθεια... σε λιγες μερες εχει γενέθλια ενας φιλος-κολλητός (τρελός ροκάς) εχετε τιποτα έξυπνο??? περιμένωωωωω
takjar Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Κρητικές Μαντινάδες: Δεν θα σου πω χρόνια πολλά. ευχή συνηθισμένη Μα θα σου πω όπου κι αν πας, χαρά να σ αναμένει. Μαντινάδες για γενέθλια και ονομαστικές γιορτές
krepoula Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 (Αγαπημενο)''Αν όλοι οι άνθρωποι μεγαλώνοντας γίνονταν τόσο καλοί, όσο εσύ αγαπημένη μου γιαγιά, τότε θα πρέπει να τα χιλιάζουν. Να' αι καλά και ότι επιθυμείς.'' Δε θα προτεινα το πεις σε κοπελα που σε ενδιαφερει βασικα αλλα το γραφω γιατι μαρεσε. Επισης σαν κοριτσι που ειμαι θα προτιμουσα κατι με χιουμορ παρα με υπονοουμενο οπως το "πολύχρωμη και εντοιχισμένη" η καλυτερο απ ολα το ''Η ομορφοτερη κοπελα που γορταζει έχει τις θερμοτερες ευχες..'' Αν και εχουν περασει 4 χρονια απ το αρχικο ποστ, ας μαθαινουν και οι νεωτεροι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.