slipknot Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Χρόνια Πολλά. Ο Θεός να μου κόβει μέρες και να σου τα δίνει σε νούμερο σουτιέν.
greeneye Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Χρόνια Πολλά. Ο Θεός να μου κόβει μέρες και να σου στα δίνει σε νούμερο σουτιέν. αφρος !!!! διαβαστε τι ειπε ενας μεγαλος να σηκοθει η τριχα σας! Ξεκίνησα από ένα σκοτεινό σημείο, τη μήτρα. Οδεύω σε ένα άλλο σκοτεινό σημείο, το μνήμα. ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ αχ Παναγια μου που λεει και ο λαζοπουλος!
kage Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 "Λοιπόν π**στη. Χρόνια πολλά" φάση; το" λοιπον...πουστη" ειναι φαρσα φουσεκη ή κανω λαθος?
Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Ενδέχεται, δε θυμάμαι από που μου έχει κολλήσει.
greeneye Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 στερεψαμε απο ιδεες? κανεις καμια καλη? !
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 το" λοιπον...πουστη" ειναι φαρσα φουσεκη ή κανω λαθος? Η φράση σίγουρα συναντάται πάντως και εκεί. Δε συνοδεύεται όμως από χρόνια πολλά, αλλά από "δώσε μου την..." τάδε.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 καμια σχεση με φουσεκη. Δηλαδή τι καμία σχέση;
Harkon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 θα δανειστώ μια ευχή που είχε στείλει σε γραπτό μήνυμα ένας φίλος μου σε έναν άλλο κοινό μας φίλο.. λίγο μακάβριο δε.. "Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει και ο Χάρος περιμένει..."
haunter_2 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Εμένα μου αρέσει το "πολύχρωμος και εντοιχισμένος"
Fidelio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 ...πες της "εσυ όσο πας και μικραίνεις " αρχαίο και αξεπέραστο ! ή αν είναι μικρή πες "ρε συ πως μεγάλωσες έτσι , γυναικάρα έγινες " ! ..αρχαίο αλλά αξεπέραστο
greeneye Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 κατι καλύτερο? τιποτα σε καμακο-ευχη?
Fidelio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Αμα την ρωτήσεις πως τα καταφέρνει και μένει τόσο όμορφη ενω μεγαλώνει την έλιωσες !
Lucifer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Άλλες γερνάνε -εσύ ωριμάζεις. (Αν πάει και με κεραστό chivas, ακόμα καλύτερα)
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Άλλες γερνάνε -εσύ ωριμάζεις. (Αν πάει και με κεραστό chivas, ακόμα καλύτερα) Ρε lucifer...εισαι ολα τα ????... 0χ0α0χα0χ :lol::lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.