skatopsixi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 στο Ravishing grimness σταματησα.. γενικα εχω παρα-παρα πολυ καιρο να αγορασω οτιδηποτε μεταλ. Η τελευταια μου επαφη θα ηταν η προσφατη συναυλια paradise lost, αλλα δεν πηγα τελικα. Ασχετο, ο mortiis ξερουμε τι κανει τωρα? απο ελληνικη σκηνη πολυ καλοι ηταν κατι τυποι Hypnos δεν ξερω αν υφισταται ακομη το συγκροτημα.
PETROS=X= Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2008 -BLACK BATHORY MAYHEM NOKTURNAL MORTUM DARKTHRONE EMPEROR SATYRICON NECROMANTIA ROTTING CHRIST VENOM -DEATH IN FLAMES DEATH AT THE GATES SUFFOCATION NILE MORBID ANGEL NECROPHAGIST DECIDE ARCH ENEMY
blashyrkh+ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 wizzy γιατι να σταματαγες στους Darkthrone ?Ενταξει ισως να μην εχεις ψαχτει αρκετα στο θεμα αλλα αν ασχοληθεις θα βρεις συκροτηματα η αλλους καλλιτεχνες που ειναι τρελα πιο αυθεντικοι και πιο ψυχοφθοροι (σαν ηχοι) που θα εκπλαγεις
wizzy Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 @blashyrkh+: απλά ήθελα να δείξω ότι προσωπικά και μόνο, οι Darkthrone ήταν από τις κορυφές αν όχι η κορυφή του είδους όταν αυτό έκανε τα πρώτα του βήματα. Τους Darkthrone αναφέρουν πολλά νεότερα συγκροτήματα ως μια από τις βασικότερες επιρροές τους, τα "Transylvanian Hunger" και "A Blaze In The Northern Sky" θεωρούνται κάτι περισσότερο από αντιπροσωπευτικά για το είδος κτλ. Σίγουρα, υπάρχουν και πολλά άλλα συγκροτήματα. Eνδεικτικά αναφέρω με τυχαία σειρά: Marduk, Mayhem, Immortal, Carpathian Forest (εποχής "Through Chasm, Caves and Titan Woods" και πίσω, Dimmu Borgir (εποχής "Stormblast" και πίσω), Ancient Rites, Dark Funeral, Burzum, Emperor, Absu, Thorns, Dodheimsgard, Bathory, Therion (εποχής Lepaca Kliffoth και πίσω) και άλλα πολλά που τώρα δεν θυμάμαι. Όπως θα παρατηρήσεις, δεν ανέφερα κανένα "καινούριο" συγκρότημα (από το 1998 και έπειτα) διότι τότε σταμάτησα να ψάχνω την όλη φάση Black Metal. Για κάποιο λόγο, από όλους αυτούς, οι Darkthrone μου έκαναν φοβερή εντύπωση και από συζητήσεις που είχα με άτομα πιο ψαγμένα από μένα στο χώρο, είδα ότι δεν ήμουν ο μόνος! Πάντως, αυτό το τελευταίο που είπες, με προβλημάτισε. Τι εννοείς γράφωντας "ποιο αυθεντικοί από τους Darkthrone"; Αν θα συγκρίνεις με άλλα συγκροτήματα, θα προτιμούσα να αναφερθείς σε ίδιας περιόδου συγκροτήματα, για να συγκρίνουμε όμοια πράγματα.
raven3x7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2008 oi Wolves In The Throneroom λενε αρκετα. Πολυ γμτ ατμοσφαιρα. Ο Mortiis εβγαζε κατι σολο δισκους σε πιο electro ηχο http://en.wikipedia.org/wiki/Mortiis Δεν τα εχω ακουσει
carlmikaze Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Ασχετο, ο mortiis ξερουμε τι κανει τωρα? Παίζει dj σε διάφορα parties, γράφει και κυκλοφορεί αδίστακτα ανώδυνη electro/ebm με τη metal γυφτιά που πάει πίσω αυτά τα είδη αν ενεπλακεί (και αντίστροφα), ενώ μπορώ να πω πως είμαι αρκετά αδερφή ώστε να μου αρέσει το "The Smell of Rain". Και επειδή μάλλον δε θα ρισκάρει να το γυρίσει ποτέ πιά στον ήχο της ΘΕΪΚΗΣ τριλογίας του, προσωπικά θα ψηνόμουν να ξαναέκανε κάτι ως Cintecele Diavolui, μιας και ως Vond, στα τελευταία του το χε χάσει λίγο, αν και εγώ γούσταρα αβέρτα. Σαν το πρώτο Vond, τίποτα. Σήμερα, τον remix-άρουν οι In the Nursery, The Kovenant, οι Velvet Acid Christ, μέχρι και ο αγαπημένος μου Stephen Groth. Μυστήρια περσόνα γενικώς, με το παρελθόν του να τον εκτινάσσει στο πάνθεον της ατμόσφαιρας, και το παρόν του σε αυτό της σκυλοκαγκουριάς. Μπορούμε να τα χουμε όλα; Δεν μπορούμε. Πάω να ξαναβάλω "En Mørk Horison", χρόνια είχα!
Ereshkigal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 @blashyrkh+: Όπως θα παρατηρήσεις, δεν ανέφερα κανένα "καινούριο" συγκρότημα (από το 1998 και έπειτα) διότι τότε σταμάτησα να ψάχνω την όλη φάση Black Metal. Για κάποιο λόγο, από όλους αυτούς, οι Darkthrone μου έκαναν φοβερή εντύπωση και από συζητήσεις που είχα με άτομα πιο ψαγμένα από μένα στο χώρο, είδα ότι δεν ήμουν ο μόνος! Η άλήθεια είναι ότι οι Darkthrone είναι ένα από τα λίγα συγκροτήματα που άκουγα εδώ και 12 χρόνια και ακούω ακόμα και τώρα και μάλιστα τους διακρίνω σε σχέση με κάποια άλλα. Αλλά αλήθεια είναι επίσης, το ότι υπάρχουν και άλλες μπάντες που αξίζουν την προσοχή σου καθώς έχουν βγάλει αξιόλογες κυκλοφορίες και είναι πραγματικά κρίμα που σου έχουν διαφύγει τα χρόνια που πέρασαν.
Thox6s Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Τα περισσότερα από τα παραπάνω συν Order Of The Ebon Hand,Impaled Nazarene τα πρώτα που μου ήρθαν στο νου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 υπάρχουν και χειρότερα
Γηρυόνης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Rotting Christ Nocternity Dodsferd Burzum Anti Zarathustra Macabre Omen Ravencult και κάμποσα άλλα ακόμα που δε μου έρχονται στο μυαλό.
wizzy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Η άλήθεια είναι ότι οι Darkthrone είναι ένα από τα λίγα συγκροτήματα που άκουγα εδώ και 12 χρόνια και ακούω ακόμα και τώρα και μάλιστα τους διακρίνω σε σχέση με κάποια άλλα. Αλλά αλήθεια είναι επίσης, το ότι υπάρχουν και άλλες μπάντες που αξίζουν την προσοχή σου καθώς έχουν βγάλει αξιόλογες κυκλοφορίες και είναι πραγματικά κρίμα που σου έχουν διαφύγει τα χρόνια που πέρασαν. Μα, αν πρόσεξες στο post μου, ανέφερα και άλλα συγκροτήματα τα οποία ακούω και κινούνται στο χώρο του black metal (περισσότερο ή λιγότερο). Απλά, από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να παρακολουθώ το κίνημα. Το ξέρω ότι μου διέφυγαν αξιόλογες κυκλοφορίες, απλά είμαι με την εντύπωση ότι το black metal άλλαξε - άλλαξα κι εγώ - και δεν με εκφράζει πλέον, τουλάχιστον όχι τόσο όσο παλαιότερα.
skatopsixi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Παίζει dj σε διάφορα parties, γράφει και κυκλοφορεί αδίστακτα ανώδυνη electro/ebm με τη metal γυφτιά που πάει πίσω αυτά τα είδη αν ενεπλακεί (και αντίστροφα), ενώ μπορώ να πω πως είμαι αρκετά αδερφή ώστε να μου αρέσει το "The Smell of Rain". Και επειδή μάλλον δε θα ρισκάρει να το γυρίσει ποτέ πιά στον ήχο της ΘΕΪΚΗΣ τριλογίας του, προσωπικά θα ψηνόμουν να ξαναέκανε κάτι ως Cintecele Diavolui, μιας και ως Vond, στα τελευταία του το χε χάσει λίγο, αν και εγώ γούσταρα αβέρτα. Σαν το πρώτο Vond, τίποτα. Σήμερα, τον remix-άρουν οι In the Nursery, The Kovenant, οι Velvet Acid Christ, μέχρι και ο αγαπημένος μου Stephen Groth. Μυστήρια περσόνα γενικώς, με το παρελθόν του να τον εκτινάσσει στο πάνθεον της ατμόσφαιρας, και το παρόν του σε αυτό της σκυλοκαγκουριάς. Μπορούμε να τα χουμε όλα; Δεν μπορούμε. Πάω να ξαναβάλω "En Mørk Horison", χρόνια είχα! ναι ναι και το fodt til a herske (καπως ετσι πρεπει να γραφεται γιατι δεν το εχω μπροστα μου) εφοσων σ αρεσει ο stephen groth οπωσδηποτε θα σ αρεσουν και οι hocico τους οποιους λατρευω κ θεωρω οτι εχουν απο τους πιο αυθεντικους κ βρωμικους ηχους. πιστευω οτι ειναι ο τοπος που ζουν κ γεννηθηκαν που επηρεαζει σε μεγαλο βαθμο την μουσικη τους.
blashyrkh+ Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 ο ηχος των hocico για μενα δεν ειναι τοσο βρωμικος αλλα δουλεμενος καλα.Συνηθως ο "βρωμικος "ηχος ειναι συνωνυμο καλλιτεχνων οπως ο ildjarn και dodheimsgard
skatopsixi Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2008 μπορεις να μου προτεινεις κατι απο dodheimsgard? παντα ηθελα να ακουσω και ποτε δεν ακουσα και περασαν τα χρονια και μου εμεινε το αποθυμενο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.