wizzy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 δ) Ναι, ναι, το είδα κι εγώ! Ωραίο thread, από τότε η συλλογή με τα σπάνια βινύλια αυξήθηκε και πλήθυνε! Btw, κορυφαίο συγκρότημα, κορυφαία και τα 3 albums! Άκουσα και το live στο Wacken και έμεινα! Το τελευταίο, το "Jupiter" το άκουσες; α+γ) Το καλό Death Metal είναι λατρεία και οι λατρείες δεν κόβονται! β) Πέτυχα σε καλή τιμή το ομώνυμό τους, το "Asphyx" που είναι το αμέσως επόμενο από το "Last One on Earth". Αλλάζει πολύ το ύφος τους από το ένα στο άλλο;
carlmikaze Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 συμφωνώ για Last One on Earth/Rack ως καλύτερη δυάδα Asphyx, αλλά άκου οπωσδήποτε και το "Embrace the Death" που είχε κομμάτια από demos/7"/κλπ. Τα "God Cries" και τα τωρινά ωραία, αλλά γενικά πιο κάτω. Θα μείνουν στην σύγχρονη ιστορία σαν η πρώτη μπάντα που διασκεύασε το Monotheist http://www.youtube.com/watch?v=KTwO7btpd_U γουστόζικο! και νέο Autopsy παιδιά, σβηνωχάνομαι
Lucifer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 δ) Ναι, ναι, το είδα κι εγώ! Ωραίο thread, από τότε η συλλογή με τα σπάνια βινύλια αυξήθηκε και πλήθυνε! Btw, κορυφαίο συγκρότημα, κορυφαία και τα 3 albums! Άκουσα και το live στο Wacken και έμεινα! Το τελευταίο, το "Jupiter" το άκουσες; Άργησα, αλλά ναι. Δε μπορώ να πω ότι με χαλάσε, για την ακρίβεια περίμενα να το χέσουν το θέμα, αλλά τελικά θεωρώ πως είναι καλός δίσκος. Τώρα αν είναι το γεγονός πως έχω συναίσθηση του 2011 ή το ότι έχω απομακρυνθεί εγώ απ' το genre που με έκανε να μην ενθουσιαστώ (ειδικά μετά την ψυχρολουσιά των Cynic) δεν ξέρω. Θα περιμένω την αλλαγή φάσης μου.
wizzy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 @carlmikaze: thanks for the info, νομίζω θα τους ρίξω μια δυο προσεκτικές "αυτιές" πριν να προβώ σε αγορά. @Lucifer: Δεν άργησες καθόλου, προσωπικά δεν βρήκα χρόνο ούτε από την ζελατίνα να το βγάλω! Το καινούριο των Cynic μου άρεσε σε γενικές γραμμές (αν και δεν πλησιάζει - κατ' εμέ - το "Focus"), δεν με ενθουσίασε και έχω και κάποιες ενστάσεις με τη χρήση "καθαρών" φωνητικών, ενώ το ep "Re-Traced" ήταν αξιόλογη (και πιο ανοικτόμυαλη) προσπάθεια.
blackstar Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Ποια είναι η γνώμη σας για τους Asphyx; Έχετε να προτείνεται κάποιο album τους για να ξεκινήσω ακροάσεις; Φυσικά το the rack, ειδικά αν το βρεις σε βινύλιο, αλλιώς μάλλον θα βρεις την επανέκδοση σε cd με κάποια live bonus tracks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.