Προς το περιεχόμενο

BlAcK__MetaL

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το ποιο ακάθαρτο σπέρμα μιας προστατευόμενης Ελίτ.

Varg Vikernes, πέσε στα γόνατα μπροστά στον Μολώχ σου, The Ruins Of Beverast.

Δημοσ.
Ρε παιδιά στο ίντρο τι ακούγεται; Γυάλινο μπαλάκι;

Χα! Μιας και το πέτυχα και είχα κι εγώ την απορία...

It’s the sound of a hammer striking an anvil. Leuke is best known as Hephaistos, Loki or Vulcan; the smith of the gods.

http://stereogum.com/295222/haunting-the-chapel-no-8/franchises/haunting-the-chapel/

Αυτό πρέπει να λέει κι ο τίτλος δηλαδή.

Πιο πολύ σαν κουτάκι αναψυκτικού ακούγεται βέβαια.

Το Avzhia^^ ακούστε το.

Δημοσ.
Το ποιο ακάθαρτο σπέρμα μιας προστατευόμενης Ελίτ.

Varg Vikernes, πέσε στα γόνατα μπροστά στον Μολώχ σου, The Ruins Of Beverast.

καλοί είναι αυτοί, αλλά δεν ΑΑΑΑΑΑ κιόλας.

Δημοσ.

Σας θίξαμε το Είδωλο; Από που και ως που ο Vikernes έγινε το αντίστοιχο του Morrison στο Black Metal;

Υπάρχουν απείρως φορές ανώτεροι δημιουργοί από αυτόν, δεν θα κάτσω να προσκυνάω και να χάνω τον χρόνο μου με το τι έκανε η τι είπε ο vargάκος.

Δημοσ.

Από ένα "άστοχη σύγκριση" που είπα , κατέληξα σε προσκυνητή του Varg που χάνω τον χρόνο μου με το τι είπε και το τι έκανε;

Τέσπα για να σου απαντήσω να το ξεκαθαρίζουμε:

- Την γνώμη μου είπα απλά και χαλαρά , με βάση τα δικά μου γούστα.

Τπτ παραπάνω . Υποκειμενικά είναι αυτά . Κουβέντα να γίνεται.

- Δεν με νοιάζει αν κάποιος που (ναι το δέχομαι) λατρεύω μουσικά είναι κατώτερος δημιουργός από χίλιους δύο άλλους ,ούτε με ενδιαφέρει να τον θεωρήσω ανώτερο από άλλους. Για την πάρτη μας ακούμε όλοι ότι ακούμε . Η μουσική δεν είναι μπάλα να το βλέπω ανταγωνιστικά.

(αν και ομολογώ όπως διαπίστωσες :P ότι μπήκα στο τριπάκι και απάντησα στην σύγκριση σου .Αλλά ηταν σε χαλαρό ύφος και όχι όπως το πήρες μάλλον στραβά )

- Χέστηκα τι κάνει ή τι λέει ο Varg ή π.χ. αν τον παίρνει από τον κώλο ,που τον παίρνει , ο Douglas P. στο avatar μου .

Είμαι 31 πλέον και όχι 15 να "ενθουσιάζομαι" ή να "ξενερώνω" με το real life background του κάθε καλλιτέχνη .

Δημοσ.

Β-ασάσιν, άκου από Kawir το Hephaistos. Εκεί παίζει το "hammer an anvil" που λες. Το άλλο ακούγεται σαν βόλος ρε. :lol:

/edit: Τώρα που το ξανά έβαλα, πορσελάνη χαλαρά. Μπίλια του μπιλιάρδου. :lol:

Δημοσ.

grimpr άλφα, τι πάει να πει "απείρως φορές", βήτα, ποιός ασχολήθηκε με το τι έκανε ή είπε, γάμα, πες δέκα συνθέτες από αυτούς τους άπειρους που προσπαθείς να υπονοήσεις.

guido, θαμζ απ για Death in June, λατρεύω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν και λίγο καθυστερημένα, άρχισα και εγώ να ψάχνομαι με το Black Metal.

Δεν γνωρίζω όλα τα παρακλάδια του αλλά τουλάχιστον μπορώ να πω ότι ένα

τραγούδι ανήκει σε αυτό το είδος του Metal. Έχω ξεχωρίσει τις εξής μπάντες

(όχι όλες καθαρού Black Metal):

Cobalt

Drudkh

Melechesh

Moonsorrow

Primordial

Summoning

Wodensthrone

Wolves in the Throne Room

Κάποιες απο αυτές έχουν προαναφερθεί ήδη.

Ορίστε και μερικά άλμπουμ που αξίζουν την προσοχή σας:

Altar of Plagues - White Tomb

Cobalt - Gin

Forest - Like a Blaze Above the Ashes

Kvist - For Kunsten Maa Vi Evig Vike

Melechesh - Emissaries

Moonsorrow - V: Havitetty

Sykdom - Mjollnir

Wodenthrone - Loss

Όποις έχει να μου προτείνει κάποιο συγκρότημα στο ύφος των παραπάνω, θα το εκτιμούσα.

Δημοσ.

Ψάξε για:

Siebenburgen (πρώιμοι)

... In The Woods (πρώιμοι)

Arthemesia (Deus Iratus = ΔΙ-ΣΚΑ-ΡΑ)

Ophthalamia

Bathory

Graveland

Suidakra

Graveworm

Hellveto

Kawir

Mirzadeh

Old Man's Child

Θα σου πάρει καιρό ίσως να εμπεδώσεις τα παραπάνω (με όσα ασχοληθείς τέλος πάντων και φυσικά που δε γνωρίζεις ήδη), αλλά αξίζει τον κόπο.

Από Moonsorrow προσωπικά προτιμώ τα "Suden Uni", "Voimasta ja Kunniasta", "Kivenkantaja" (καταπληκτικό Jumalten Kaupunki).

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις, αν και με μερικές έχω ήδη ασχοληθεί (Bathory, ... In The Woods, Suidakra, Kawir). Μετά απο ένα γρήγορο άκουσμα στο myspace, μπορώ να πω ότι κόλλησα με τους Hellveto απο το πρώτο άκουσμα!

Δημοσ.

Μια διευκρίνηση μονάχα: Οι Hellveto είναι one man band, o L.O.N., ο οποίος διακρίνεται από μεγάλη παραγωγικότητα, με 14 full lenghts, 5 demos κ.ά. απ' το 1996 μέχρι σήμερα.

Περισσότερα εδώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...