guido Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 άκουσα το Preview . ok δεν ξέρω με 29 seconds το track δεν μπορείς να σχηματίσεις άποψη. ( http://www.amazon.co.uk/Belus/dp/B0036Y88YW ) με ξένισαν αρκετά τα φωνητικά κάπως . Καθώς και τα περισσότερα songs το track 6 μου θύμισε λίγο filosofem , ανυπομονώ να ακούσω το track 7 ολόκληρο. κατά τα άλλα μάλλον καλύτερα να μην το ξαναγύρναγε στο "μεταλ" η αίσθηση μου. Άντε υπομονή και βλέπουμε
phanispal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Όντως τα φωνητικά έχουν αλλάξει, αλλά τι περιμένεις μετά από τόσα χρόνια.. Και τι να έπαιζε λες; Να το γυρνούσε καθαρά σε ambient;
guido Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 από την στιγμη που το πιο πιθανό είναι να μην ακούσω κάτι αντάξιο του "black metal" παρελθόντος του,ίσως καλύτερα να συνέχιζε σε ambient (που πιστεύω ότι θα έβγαζε κάτι καλύτερο από τους δύο last δίσκους , που έτσι και αλλιώς μου άρεσαν ) τέλος πάντων απλά ειλικρινά έχω λίγο αγωνία να κυκλοφορήσει μην με παρεξηγείς . Είναι σαν να περιμένω να ξαναδώ τον λυκειακό μου έρωτα 15 χρόνια μετά , και να "φοβάμαι" μην σκάσει μύτη αγνώριστη , χοντρή και με μουστάκι
VAssassin Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω, με βάση τα samples δεν περιμένω και πολλά. Το intro τι ρόλο βαράει; Κι αυτό το sverddans ακούγεται τραγικό. Ξεχωρίζω Belus Doed (που θυμίζει Daudi Baldrs) και Morgenroede. από την στιγμή που το πιο πιθανό είναι να μην ακούσω κάτι αντάξιο του "black metal" παρελθόντος του,ίσως καλύτερα να συνέχιζε σε ambient (που πιστεύω ότι θα έβγαζε κάτι καλύτερο από τους δύο last δίσκους , που έτσι και αλλιώς μου άρεσαν ) Και ambient να έπαιζε μπορεί να μην ήταν καλή η μουσική. Μία η άλλη. Τα δύο ambient (Daudi Baldrs και Hlidskjalf, ειδικά το το πρώτο) είναι πολύ καλά.
carlmikaze Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 ναι γειά σας το κομμάτι Τρία και τα κομμάτια τα δύο τελευταία διέλυσαν δώδεκα χρόνια προσπάθειας depressive black metal κινήματος. θα σας λείψει το απόκοσμο, αλλά έχουμε τρομερά δουλεμένο άλμπουμ. σε λίγο καιρό θα μιλάμε μόνο με γραφικά πομπώδη σχόλια, τώρα απλά συνέρχομαι από το σοκ. το μπούστη. τεράστιο πράμα έκανε, και γενικώς δεν είμαι φαν των reunion-οειδών, Immortal και Gorgoroth για πέταμα, satyricon γελάει ο κοσμάκης, enslaved αδιαφορία.
VAssassin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ δεν συμμερίζομαι τον γενικότερο ενθουσιασμό... Τα μεγάλα κομμάτια ακούγονται σαν τα νερόβραστα απομεινάρια του filosofem. Τα Kaimadalthas και Sverddans είναι ο πάτος της Burzum δισκογραφίας. Το Belus Doed διασώζεται. Το Keliohesten με την απότομη αλλαγή στο ξερό ριφ είναι το μόνο που σε ταρακουνάει. Το Tilbakekomst είναι μια drone αποτυχία. Απ' την άλλη, ποτέ δεν την πάλεψα ιδιαίτερα με το λεγόμενο depressive Μάλιστα πριν λίγο έκανα και το λάθος να ακούσω hvis lyset και στο καπάκι Belus. Νομίζω ότι το καταδίκασα. Όσο για τα reunions... Beherit!
carlmikaze Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 To περσινό reunion, ό,τι και να λέμε είναι το Master's Hammer. VAssassin, πολλοί δεν συμμερίζονται τον ενθουσιασμό, και από εχτές το συζητώ με πολύ κόσμο το θέμα. Δεν γίνεται να μην σαρέσει ας πούμε το "Glemselens Elv"
phanispal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Όντως κομματάρα το Glemselens Elv, όπως και τα 2 τελευταία. Το άλμπουμ θα διχάσει όπως αναμενόταν.
raven3x7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Συμφωνώ, τώρα το ακούω στα γρήγορα, όντως πολύ καλή δουλειά. Έδεσε όμορφα melodic black, παραδοσιακό και gothic element. Προσιτό ακουστικά, εμπορικό και ποιοτικό. /edit: Highlight: Fire, death & fear. Αυτο πρεπει να το ακουσω. Δαιμονια Νυμφη + Diamanda Galas
VitamineQ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 sorry για το άσχετο, αλλά έχει κάποιος απο εσάς φοτογραφιές απο ένα φεστιβάλ που είχε γίνει έξω απο το οακα με rotting christ emperor kai venom; (νομίζω το περιοδικό metal invader το έκανε). αν ναι ας κάνει τον κόπο να ανεβάσει καμία please (ήταν και οι virgin steel αλλά δε μας ενδιαφέρει )
guido Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 το open air festival 97 λες. δεν έχω τπτ φωτό.μόνο το ticket έχω κρατήσει
leftermann Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 σοβαρά έχει παίξει reunion master's hammer; Δεν το ήξερα, πάω να ψάξω.
VitamineQ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 @guido ναι αυτό λέω. το 97 ήταν ε; πως περνάν τα χρόνια ...
carlmikaze Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 σοβαρά έχει παίξει reunion master's hammer; Δεν το ήξερα, πάω να ψάξω. έχει βγει και καταπληκτικό album.
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Λοιπόν το μπέλους απογοήτευση. Αυτά. Άντε λίγο το sverddans που έχει δυο ρίφες παραπάνω. Ρε παιδιά στο ίντρο τι ακούγεται; Γυάλινο μπαλάκι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.