Προς το περιεχόμενο

BlAcK__MetaL

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μελωδικό χωρίς Industrial πινελιές.

Και κάτι ντόπιο εκτός αν είσαι απ' αυτούς που βγάζουν σπυριά με οτιδήποτε φέρει την ταμπέλα NS. :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά έφαγα μια φλασιά

δεν είναι ακριβώς Black , προς το death black ...

ένα παλιό ελληνικό γκρουπ. kerno λεγόταν (δεν θυμάμαι πως ακριβώς γραφόταν ) .

τέσπα κάπου κάποτε έπαιζε σε μια κασσετα ενα song από ένα demo τους . το title λεγόταν ίσως our master αν θυμάμαι καλά και είχα φάει κόλλημα τότε . κάπου '93-'95 λογικά

έχει κανείς τπτ ή θυμάται τπτ . θα ήμουν ευγνώμων

Δημοσ.

Ρε παίδες και γω μεταλλάς είμαι να πούμε. Αλλά μια ερώτηση. ΠΩς τα ακούτε αυτά τα πράγματα το κερατό μου? Άντε εγώ να ρίξω κανα Deviser-Unspeakable (εντάξει έχω κολλήσει στον πάγο ) στα βαριά μου κέφια , αλλά αυτές οι φόρμες με σκοτώνουν ακουστικά. Δηλαδή χίλιες φορές Death ή Watchtower στην τελική. Λοιπόν έχει κανείς μια εξήγηση , κάτι να προσέξω , κανένα δίσκο στην τελική , μπας και το έχω αδικήσει το ιδίωμα . Μη με χώσετε στα πολύ βαριά, ένα χαλαρό Dimmu το έχω, ένα ποζερο Covenant. Αλλά βάλτε κάτι εισαγωγικό , βαρύ και κλασικό που μπορεί να ακουστεί από τον Heavy -prog-Rock τύπο

Δημοσ.

Δεν με καίνε και πολύ τα παλικάρια από ένα σημείο και μετά , αλλά 1-2 κομμάτια αν μου τα βάλεις δεν έχω πρόβλημα και τα ακούω ευχάριστα. Γενικότερα έιναι να μου κάτσει . Πχ. γούσταρα τρελά το Grip Inc. - Power of Inner strength.

Γενικότερα η θέση μου είναι και ελπίζω να μου την αλλάξει κανένας , μόλις περάσουν τα 22 και περάσει η καύλα, οι ακραίοι metallers το γυρίζουν στο ρεμπέτικο.

Δημοσ.

Κοίτα αν δεν μπορείς να εκτιμήσεις το μεγαλείο του Reign in Blood ας πούμε, μου φαίνεται λίγο δύσκολο να μπορείς να εκτιμήσεις το καλό black metal ή το καλό death metal. Οπότε ξεκίνα τη μελέτη από εκεί αν θες.

1000 φορές απ' το να το ρίξεις σε καρναβάλια τύπου dimmu borgir δηλαδή.

Εγώ πάντως πέρασα τα 22 και ακούω περισσότερο death/black απ' ότι παλιότερα...

edit: Οι Summoning που πόσταρε ο phanispal είναι ποιοτική και "ελαφριά" (με την έννοια ότι δεν ακούγονται ακραίοι) μπάντα αλλά δεν τους λες και αντιπροσωπευτικό black metal δείγμα.

---------- Προσθήκη 22-01-2010 στις 00:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 21-01-2010 στις 22:52 ----------

Ρε παιδιά έφαγα μια φλασιά

δεν είναι ακριβώς Black , προς το death black ...

ένα παλιό ελληνικό γκρουπ. kerno λεγόταν (δεν θυμάμαι πως ακριβώς γραφόταν ) .

τέσπα κάπου κάποτε έπαιζε σε μια κασσετα ενα song από ένα demo τους . το title λεγόταν ίσως our master αν θυμάμαι καλά και είχα φάει κόλλημα τότε . κάπου '93-'95 λογικά

έχει κανείς τπτ ή θυμάται τπτ . θα ήμουν ευγνώμων

Αυτούς θα λες. Ένα αρχαίο βίντεο βρήκα.

[ame]

[/ame]
Δημοσ.

αυτοι είναι . thx

θα ρωτήσω τον uploader μπας και έχει το demo.

καμία σχέση πάντως σαν στυλ το song τους που ψάχνω με το παραπάνω .

Δημοσ.
μόλις περάσουν τα 22 και περάσει η καύλα, οι ακραίοι metallers το γυρίζουν στο ρεμπέτικο.

Έστω, παλιά το γύριζαν σε Σφακιανάκη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δευτέρα 15/02 κυκλοφορεί και επίσημα η καινούργια δουλειά των "δικών μας" Rotting Christ με τίτλο AEALO.

στον δίσκο συμμετέχει μια πολύ ιδιαίτερη μορφή της μουσικής σκηνής, η Diamanda Galas.

τα κομμάτια κυκλοφορούν ήδη στο youtube.

προσωπικά την θεωρώ καταπληκτική δουλειά. αξίζει τουλάχιστον να την ακούσετε.

Δημοσ.

Συμφωνώ, τώρα το ακούω στα γρήγορα, όντως πολύ καλή δουλειά.

The album also features Pliades (the traditional choir from Ipiros), Daemonia

Nymphe and Dirty Granny Tales.

Έδεσε όμορφα melodic black, παραδοσιακό και gothic element. Προσιτό ακουστικά, εμπορικό και ποιοτικό.

/edit:

Highlight: Fire, death & fear.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...