Lucifer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Τι να κάνω ο πτωχός, εγώ δεν το κατέβασα καν.
carlmikaze Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Τραγικά Επαναλαμβανόμενο το Ererb Altor;;;;;;; Το album "By Honour";;;;;; οντόπικ όμως, ξανάπιασα αυτό και αΑα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:21 ---------- Επίσης αυτό κόβει (τελικά) τη γη στα δύο, στην αρχή μου χε ξινίσει επειδή ήταν σαν να το χαν γράψει οι Blut Aus Nord όλο : SLAGMAUR - Von Rov Shelter (βρείτε ποιός είναι ο Snorre στην φωτογραφία και κερδάτε)
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Εννοούσα το σονγκ καρλ..δεν άκουσα όλο το άλμπουμ ενιγουει. Από το von rov μόνο η εισαγωγάρα μ' αρέσει το υπόλοιπο...βράστα.
carlmikaze Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Κοίτα, τα δύο τελευταία κομμάτια είναι φανταστικά. Αλλά καταλαβαίνω γιατί μπορεί να μη σαρέσει έναντι των παλαιών. Ούτε το "Svin" σάρεσε;
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δεν το έχω ακούσει θα κατεβάσω κανένα...είμαι λίγο επιλεκτικός στο μπλακ γενικότερα και μου φαίνεται λίγο δύσκολο στη πράξη να βγάλεις μαυρίλα αβαντγκάρδε/ιννταστριαλ κραπ.
carlmikaze Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Κοίτα από τη στιγμή που βγήκε το "In the Streams of Inferno" και έπειτα, τα πράγματα έγιναν δύσκολα για όλους, κατανοώ. Από την άλλη όμως, οι Blut Aus Nord του "Work Which Transforms God" και "Odinist" σοβάρεψαν πολύ το ζήτημα. Και δεν θα ξανααναφέρω τους Dodheimsgard. "θεωρώντας" το Βον Ροβ ενα αλμπουμ που δεν είναι ΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝΘΕΩΝ, καταλήγει να είναι ισχυρό. Αν έχεις κτηνώδεις απαιτήσεις όμως, λογικό να μην σε καλύπτει.
Höfdingadrapa Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2010 Κοίτα ακούγοντας μια δισκάρα όπως είναι το τζιν των κόμπαλτ καταλαβαίνεις περίπου τα κυβικά μου και τις αντοχές του ακουστικού μου νεύρου. H κανά fiar από hellebaard. Γενικά μαυρίλα με το τσουβάλι και μέταλ με το τσουβάλι και μαϊ ες. Και η καλομοίρα μας κάνει.
livewire Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Σύντομο διάλειμμα για να θυμηθούμε τα καλύτερα του 2000 εννιά ανεξαρτήτου πλατφόρμας: 1. 2. 3.
carlmikaze Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Ισχύει για Funeral Mist και Shitliv, αν και οι δεύτεροι δεν είναι bm. Το "Maranatha" αφήνει πίσω του οτιδήποτε άλλο φέτος. To Gin είναι φοβερό πράγμα, οι Cobalt βάραγαν ωραία από το War Metal ακόμα, αλλά σε αυτό άλλαξαν επίπεδο. Marine Black Metal, αλλά το καταπίνω. Repeat το DRY BODY. Το Master's Hammer είναι όπως πρέπει, επίσης.
carlmikaze Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Σήμερις μου ψιθύρισαν τους Subvertio Deus. Άγγλοι. Αν σας άρεσε το KENOSE Των Deathspell Omega, πάρτε και τους πρώτους που επηρεάστηκαν στα σοβαρά : http://www.myspace.com/subvertiodeus
livewire Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 To Gin είναι φοβερό πράγμα, οι Cobalt βάραγαν ωραία από το War Metal ακόμα, αλλά σε αυτό άλλαξαν επίπεδο. Marine Black Metal, αλλά το καταπίνω. Repeat το DRY BODY. Λολ, Ευρηματικό! Απεδώ και πέρα θα λέω στους φίλους μου ότι οι Τουλ παίζουν Marine Metal για να ψαρώνουν ;ρ Προς φίλτατους χρήστες που τσεκάρουν το τόπικ από περιέργεια, χωρίς να πολυ-ψήνονται για Black Metal: Τσεκάρουτε το παραπάνω καθώς και Skitliv - Skandinavisk Misantropi. Κι η μισή ντροπή δική τους.
carlmikaze Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2010 Όλα τα προ Aspa. Βγήκαν και τρία Hirilorn. Διπλά.
Dalglish Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Συμφωνώ για τους Funeral Mist. Δισκάρα έβγαλαν.
carlmikaze Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 είναι δυνατόν να αλλαχτεί ο τίτλος από BlAcK__MetaL σε black metal.; οι emo εξαφανίστηκαν, γιατί να μας μείνουν οι γραμματοσειρές τους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.