Προς το περιεχόμενο

BlAcK__MetaL

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Secret Heritage γαμώτο.Και πάλι.Και πάλι.Και πάλι.Μέχρι να κουφαθώ.Γαμώτο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν και υπερκαλύφθηκα να αναφέρω και τους(1 man ειναι, τεσπα:-D) Falkenbach αν και το είδος θα το έλεγα vikingopaganoblack παρα καθαρό μαύρο. Πάρτε κ ένα δείγμα

Κατέβασα το τελευταίο τους και είναι πραγματικά πολύ καλοί. Οι χορωδίες δίνουν γαμάτη ατμόσφαιρα στο ατμοσφαιρικό metal.

Στο ίδιο περίπου style είναι οι Nokturnal Mortum. Απίστευτη μπάντα!

• 2 μήνες μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εμενα δεν μ αρεσουν οι noκturnal mortum ασε το γεγονος οτι ειναι φασιστες ..παρολα αυτα αν εξετασουμε καθαρα το μουσικο τους μερος ειναι πολυ μελωδικοι..γουστα ειναι αυτα βεβαια..

Δημοσ.
Siebenburgen ω ρε!!!

Μ' αρέσεις.. :P

Επίσης μιας και αναφέρθηκαν οι Falkenbach πιο πάνω, θα αναφέρω με τη σειρά μου τους Moonsorrow.

Και άλλη μία, Arthemesia. Deus Iratus δισκάρα απλά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια σπουδαιο thrash/black οι Razor Of Occam και συμμετεχει κι ενας Ελληνας και συμβολαιο με Nuclear Blast. Το Homage To Martyrs απλα **μαει! Hail Alex!

Δημοσ.
Όντως, έτσι είναι, πολλές οι αναφορές. Το είχες ακούσει ήδη;

Φοβερό επίσης και το Kivenkantaja.

ε ναι =p

Αν θες ακόμα καλύτερο Bathory, άκου EREB ALTOR - By Honour.

Ουδεμία σχέση με bm, αλλά τεράστιο album, σα να ζούσε ο θείος και να το γραψε εκείνος.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:43 ----------

Παιδια σπουδαιο thrash/black οι Razor Of Occam και συμμετεχει κι ενας Ελληνας και συμβολαιο με Nuclear Blast. Το Homage To Martyrs απλα **μαει! Hail Alex!

Δεν το έχω ακούσει, αλλά το "I, Master" των The One είναι τρομερό album, από πέρσι που το πρωτάκουσα κυλάει με τον ίδιο ρυθμό,

Δημοσ.

Ναι φιλε carlmikaze φοβερο και το I, Master των The One. **μω τις ατμοσφαιρες πολυ σκοτεινο. Αν γουσταρεις ακουσε και Macabre Omen - The Ancient Returns. Αυτο μαρεσε παρα πολυ, ωραιες μελωδιες και στυλ επικο. Κατεβασε και Razor κανανε και περιοδεια προσφατα με πολυ καλα νουμερα παντου.

Δημοσ.
άκου EREB ALTOR - By Honour

Το κομμάτι είναι επικό αλλά τραγικά επαναλαμβανόμενο.

Δεν το έχω ακούσει, αλλά το "I, Master" των The One είναι τρομερό album, από πέρσι που το πρωτάκουσα κυλάει με τον ίδιο ρυθμό,

Τούτο 'δω μπορείς να μου πεις που στο διάολο θα το βρω;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:21 ----------

Λοιπόν μου το βρήκαν. χαρ χαρ

Οκ αρκετά σκοτεινό και παράλληλα μελωδικό. Δεν ξεφεύγει από το 'true' με διάφορες πινελιές δηλαδή. Μας κάνει.

Φωνητικά δεν με ενθουσιάζουν...

Η ποιότητα της εγγραφής average.

Συνεχίζουμε την ακρόαση...το πρώτο είναι corrupted διαολάκο. Θα σε φάω. =ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...