blashyrkh+ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 για αυτο το εβαλα σε διαχωριστικο και τελειες μετα απο τους nadja .περι ορεξεως
Sellers Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Τους Sunn o))) τους συναντώ πολύ τελευταία αλλά δεν έχω δώσει μεγάλη βάση. Βασικά με φτιάχνουν μπάντες χωρίς τραγουδιστή. Να ποστ ροκίζουν λίγο για να μην βγαίνω πολύ έξω απο τα νερά μου... Για τους boris καμιά γνώμη???
blashyrkh+ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Xωρις πολλα φωνητικα funeral .nortt αμα θες να μην εχει πολλα vocals.Ακου επισης Through The Valley ,Thergothon,Weren't Hearse, Dissolving of Prodigy,Skepticism και diSEMBOWELMENT (δεν ειναι funeral απλα καλο doom)
blashyrkh+ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 boris =αμφιλεγομενο θεμα(συγκροτημα) που ανακατευει πολλα διαφορετικα ειδη μουσικης για να ειναι καπου αξιολογο.Απο Ιαπωνια δεν ειναι?τι περιμενεις..Ας πουμε κρινοντας απο το pink και το amplifier worship (xωρις να σχολιασω τα εξωφυλλα) δεν θα τους συγκαταλεγα στα ποιοτικα drone bands χωρις να τους βγαζω απο το παιχνιδι κιολας.Ας πουμε το split me sun O))) που ειχαν κανει μου ακουγοταν περισσοτερο σαν industrial doom (if any) κατι παραξενο και χαμενο .Γενικα καλο ειναι να υπαρχει και κατι διαφορετικο αλλα εκεινοι ξεφευγουν πολυ απο το ειδος που τους αποδιδουν.
slygeo87 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Tίποτα σε industrial black ξέρει να προτείνει κανείς; (DHG κ.ο.κ.)
blashyrkh+ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 ildjarn,oOo,DHG <__,Magistral(instrments only),
Lucifer Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Τους Sunn o))) τους συναντώ πολύ τελευταία αλλά δεν έχω δώσει μεγάλη βάση. Βασικά με φτιάχνουν μπάντες χωρίς τραγουδιστή. Να ποστ ροκίζουν λίγο για να μην βγαίνω πολύ έξω απο τα νερά μου... Για τους boris καμιά γνώμη??? Τα πρώτα των σαν είναι χωρίς φωνητικά, νομίζω κάπου στο white 2 άρχισαν να χώνουν. Οι Boris είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ βάθους μπάντα κατά την γνώμη μου, αλλά θέλουν τον χρόνο τους. Για αρχή άκου το Feedbacker οπωσδήποτε και αν σου αρέσει όπως έχω ψυλλιαστεί από το τι ψάχνεις, πέρνα στο absolutego. Όταν τους αγαπήσεις, άκου και το akuma no uta =) Και με μια δόση έκπληξης για την έλλειψη αναφοράς, να προσθέσω και τους Thorns στη λίστα για τον slygeo.
mert Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2008 και mysticum! και mysticum! http://www.mysticum.com οπου σου δίνουν τζάμπα το in the streams of inferno! προς slygeo.
Sellers Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Λοιπόν μετά απο προσεκτική ακρόαση των Sunn o))) κατέληξα στο εξής: Αυτό δεν είναι μουσική. Αυτός είναι ένας διαρκής βόμβος τον οποίο τον σπάνε με καμια νότα για πρωτοτυπία. Μία στα 7 λεπτά η οποία σβήνει στα 12, μία στα 16 η οποία σβήνει στο 21 και μία στο 25 για φινάλε. Δεν ξέρω αν αξίζουν και δεύτερη ακρόαση ( ή αν αντέχω δεύτερη ακρόαση )...
livewire Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 ε, καλά να πάθεις! φαγώθηκες να γίνεις ανοιχτόμυαλος από τη μία μέρα στην άλλη :Ρ ...επίσης: Λοιπόν μετά απο προσεκτική ακρόαση των Sunn o))) ...ΜΠΛΑ... Δεν ξέρω αν αξίζουν και δεύτερη ακρόαση ( ή αν αντέχω δεύτερη ακρόαση )... μου φάνηκε απλά αστείο, δατς ολ.
Sellers Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Πςςςς, αναιρώ τον εαυτό μου... Ανοιχτόμυαλος, δεν θα το έλεγα.
slipknot Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δε ξέρω,όσον αφορά τους Sun O))) έχω ακούσει καλά λόγια,άκουσα όμως τα 2 πρώτα τους albums και όλα τους τα κομμάτια μου φαίνονται ίδια.Ίσως βέβαια να φταίει το γεγονός ότι δεν ασχολούμαι πολύ με το είδος...
Lucifer Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Λοιπόν μετά απο προσεκτική ακρόαση των Sunn o))) κατέληξα στο εξής: Αυτό δεν είναι μουσική. Αυτός είναι ένας διαρκής βόμβος τον οποίο τον σπάνε με καμια νότα για πρωτοτυπία. Μία στα 7 λεπτά η οποία σβήνει στα 12, μία στα 16 η οποία σβήνει στο 21 και μία στο 25 για φινάλε. Δεν ξέρω αν αξίζουν και δεύτερη ακρόαση ( ή αν αντέχω δεύτερη ακρόαση )... Αυτό είναι. Αλλά τις σωστές στιγμές, οι οποίες θεωρώ και εγώ πως είναι λίγες, είναι τέλειο. =ρ
Sellers Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Αυτό είναι.Αλλά τις σωστές στιγμές, οι οποίες θεωρώ και εγώ πως είναι λίγες, είναι τέλειο. =ρ Όντως. Θέλει πολύ ιδιαίτερες στιγμές για να τους ακούσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.