Προς το περιεχόμενο

BlAcK__MetaL

blashyrkh+

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φαινομενικα ασχετο, αλλα "Η τιγρης" απο Χαινιδες κ Ψαραντωνη.σε διαφορα σημεια εχει τα πιο death metal φωνητικα. εξαιρετικοι k οι στιχοι.

• Απαντ. 379
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλοί οι Elysian Fields, είχα να ακούσω για αυτούς από το Adelain - το Un Sentiment/I was dying once again είναι μόνιμα στο playlist - ευκαιρία να ενημερωθώ λίγο παραπάνω.

Υ.Γ.:Ας τους πει κάποιος ότι τα κόκκινα γράμματα είναι δυσανάγνωστα! Έλεος....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε τον Gaal. Ok το ότι είναι gay το παραλείπω, θέλω να πιστεύω ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα είμαστε ανοιχτόμυαλοι... αλλά να σχεδιάζει ρούχα για γυναίκες;; Τόσα χρόνια ήταν: και καλά ζω στα βουνά, απομονωμένος, είμαι μισάνθρωπος, ο Σατανάς είναι η λύση στα προβλήματα της ανθρωπότητας, κάτω ο χριστιανισμός κτλ. Μεγάλη υποκρισία ο τύπος ή απλά πανέξυπνος. Θα δείξει.

Δημοσ.

Αν και δεν ξέρω αν κολλάει εδώ, οι BURNING WITCH τι λένε σαν συγκρότημα? Αξίζει να πάρω το CRIPPLED LUCIFER ? Έχουν πολύ φωνή ή περισότερο βάση στην μουσική?

Δημοσ.

doom ειναι αυτοι και υπαρχουν πολυ καλυτερα doom συγκροτηματα να ψαχτεις.Το αλμπουμ που λες εγω θα το κατεβαζα..Το doom ειναι μεγαλη ιστορια προσωπικα γουσταρω περισσοτερο drone και depressive black παρα το doom που ο καθενας το κανει με τα δικα του.Και οι mdb παρα το respect που τους εχω δεν θα τους χαρακτηριζα καθαρο doom

Δημοσ.

Φίλε και εγώ την drone απο τα πολύ λίγα που έχω ακούσει την πάω υπερβολικά. Έχεις τίποτα να προτείνεις πάνω στη drone? Εγώ τους Earth που άκουσα π.χ τους λάτρεψα. Όλα τα άλμπουμ τους..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...