blashyrkh+ Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Όντως καλός ο τυπάς... τώρα αν βρει κάποιον να τον βοηθήσει στα drums θα βγεί πολύ καλή σε λίγο καιρό... Βασικά έχει κάποια ωραία στοιχεία αλλά κάτι τόσο καινούργιο όπως λένε κ στα σχόλια πιο κάτω δεν είναι. Πχ οι Greifenstein νομίζω ότι παίζουν παρόμοια... -Ελπίζω να μην είσαι εσύ blashyrkh+κ μας παίζεις όλους εδώ.... οχι εγω ειμαι ομορφος..!Αλλα και εγω δεν εχω drummer.Λογω ιδεολογιας και στασης του παλιου βεβαια..
assaya Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 E, αν θέλετε να ακούσετε πραγματικά σκοτάδια ακούστε Elend... Δεν είναι black αλλά από άποψη ομορφιάς... Το Leçons De Ténèbres βασισμένο στο Paradise Lost του John Milton κορυφή κ το τελευταίο τους την 3 φορά που το άκουσα κ βρήκα κ μετάφραση για στίχους σχεδόν χeστηκ@@@@
livewire Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Δημοσ. 28 Μαΐου 2008 Ακούω τώρα λίγο από myspace. Καλή φάση. Θα πάω αύριο-μεθαύριο να τα χώσω. Άντε, γιατί δεν κινείται φύλλο τώρα τελευταία.
assaya Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Βασικά έμαθα το χαρμόσυνο ότι οι Mataron βγάζουν το επόμενο τους... Από βδομάδα κ κριτική...
assaya Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2008 Καλά το Praetorians των Naer Mataron είναι πάρα πολύ καλή δουλειά... Μα πάρα πολύ... Κάθε που τους ακούω νιώθω κ περήφανος. Μπράβο παιδιά όπου κ να είστε! "Death Cast A Shadow Over You"!
Lucifer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Λοιπόν, τούτοι δω την κάνανε την καλή ε. Ακούστε το 2ο Seasick.
livewire Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2008 ΝΑΙ ΡΕ Π()ΥΣΤΗΜΟ! Το βρήκα--> Nachtmystium :]] Εξαντλήθηκα όμως. edit Καλό δισκάκι. Αρκετά φιλικό και προς τον μη-black metal φίλο. Ωραία τα προγκ στοιχεία, και κυρίως τα ξένα προς το ιδίωμα όργανα. Μία ένσταση για τα maiden-ικά σόλοζ και το power riffing κάπου στην αρχή. Αυτά, με 3-4 ακροάσεις βέβαια. Θα κοιτάξω και προς τα πίσω... ps. Στο oceanborne, εκτός από το κουλ σαξ, εννοούσες και κάτι άλλο?
carlmikaze Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 ε ναι, αυτό πάει για δίσκος της χρονιάς, εκτός άμα βγει το Deathtrip το album το καλό!
mert Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Ω ναι! a foot in each hell. Ελπίζουμε και σε μια εκ νέου συνεργάσια με ΔΗΓ.
-nick- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2008 Huge respect σε Ulver. Προσωπικά από μεταλ μ'αρέσουν λίγα πράγματα, τελευταία έχω γίνει πιο ανοιχτός κ γουστάρω διάφορα όμορφα πραγματάκια. Το Bergtatt πρέπει να είναι από τα καλύτερα folk/black, ενώ και οι ambient δουλειές τους Lycanthropen Themes και Svidd Neger επίσης πολύ όμορφες... το Perdition City δε, γαμάτο downtempo/ambient/ψιλοexperimental electronic , και γενικώς οι τύποι αξίζουν τρελά credits επειδή βγάζουν λίγο μια φάση 'ρεεε κολλημένοι ανοίξτε λίγο τα μυαλά σας και τα αυτιά σας'... - Νικ
blashyrkh+ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 'ρεεε κολλημένοι ανοίξτε λίγο τα μυαλά σας και τα αυτιά σας'... - Νικ τωρα αυτο για που πηγαινε?
-nick- Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2008 'ρεεε κολλημένοι ανοίξτε λίγο τα μυαλά σας και τα αυτιά σας'... - Νικ τωρα αυτο για που πηγαινε? Είναι ένας από τους λόγους που δίνω respect στους Ulver, με το να ασχολήθουν με διάφορα μουσικά είδη νιώθω πως περνάνε ένα τέτοιο μήνυμα σε όσους τους ακούνε...
fenriz Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 IMMORTAL εννοειται το καλυτερο black metal συγκροτημα,BATHORY,ISENGARD,STORM,VENOM και πολλές άλλες γαμιστερές μπάντες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.