blashyrkh+ Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 All time classic Darkthrone_Under A Funeral Moon/A Blaze in the Northern Sky Burzum_Filosofem Burzum - Hvis Lyset Tar Oss Moonblood_Nosferatu(demo) Inquisition_Incence of Rest Horna_sPLIT wITH Sacrificia Mortuorum Satanic Warmaster_ Opferblut Clandestine Blaze_Fist of the Northern Destroyer Clandestine Blaze - Clandestine Blaze / Satanic Warmaster Beherit - Drawing Down The Moon Emperor_In the Nightside Eclipse Gorgoroth_Pentagram Ljå - Vedderbaug Abbysic Hate_Eternal Damnation Strid _EP 1994 Immortal_Battles in The North/Blizzard Beasts Nargaroth_Orke/Herbstleyd
elouros Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Sorry που είμαι κομμάτι άκυρος αλλά γουστάρω πολύ heaven shall burn,in flames και norther.Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι ανάλογο;
ferongr Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Sorry που είμαι κομμάτι άκυρος αλλά γουστάρω πολύ heaven shall burn,in flames και norther.Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι ανάλογο;
Lucifer Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Sorry που είμαι κομμάτι άκυρος αλλά γουστάρω πολύ heaven shall burn,in flames και norther.Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάτι ανάλογο; caliban, soilwork, mnemic, raging speedhorn, the haunted, lamb of god, arch enemy, integrity, to this day, stamping ground. τα υπόλοιπα θα τα βρεις μόνος σου.
assaya Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ακούς για τους Clandestine αλλά γιατί κανείς δεν αναφέρει τους Deathspell Omega??? Νομίζω οτι είναι από τους καλύτερους (αν όχι οι κτλ...). Όταν άκουσα/έμαθα απέξω τα Si monumentum κ το τελευταίο τους έκανα 1-2 μήνες να ξανακούσω BM. Επίσης σπάνιοι νομίζω ότι είναι κ οι Kvist. Οι Ondskapt έχουν κ αυτοί μερικά καλά... --> εντάξει από ότι είδα τους έχεται αναφέρει... τότε ας δώσουμε την πληροφορία ότι ο τύπος πίσω από τους Οfermod έλεγε σε μια συνεντευξή του ότι έχουν παρανοήσει τελειώς την έννοια της θρησκείας... anyways
Lucifer Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Οι ondskapt είναι μεγάλη μπάντα και θενξ που τους θύμισες.
blashyrkh+ Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ακούς για τους Clandestine αλλά γιατί κανείς δεν αναφέρει τους Deathspell Omega??? Νομίζω οτι είναι από τους καλύτερους (αν όχι οι κτλ...). Όταν άκουσα/έμαθα απέξω τα Si monumentum κ το τελευταίο τους έκανα 1-2 μήνες να ξανακούσω BM. Επίσης σπάνιοι νομίζω ότι είναι κ οι Kvist. Οι Ondskapt έχουν κ αυτοί μερικά καλά... --> εντάξει από ότι είδα τους έχεται αναφέρει... τότε ας δώσουμε την πληροφορία ότι ο τύπος πίσω από τους Οfermod έλεγε σε μια συνεντευξή του ότι έχουν παρανοήσει τελειώς την έννοια της θρησκείας... anyways Η θρησκεια ειναι η παρανοια του μεσου ανθρωπου μαν.Ναι οι deathspell omega ειναι καλη μπαντα αλλα αρκετα αλμπουμ ειναι σα συγχορδιες ..αν με καταλαβαινεις..+1 for ondskapt to dodens evangelium ειχα ακουσει καλα κομματια ηταν 3-4 αλλα δεν εχω ακουσει αλλα..
assaya Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Όταν μιλας για συγχορδιες εννοείς ότι δεν είναι τόσο black, χαμένοι, σκοτάδια κ τα λοιπά όσο θα ήθελες?? -το άλλο το έπιασα, ξέρετε σε μια έρευνα εδώ κοντά βρήκαν συγκεκριμμένα σημεία του εγκεφάλου που λειτουργούν/οξυγώνονται πιο πολύ όταν σκέφτεσαι για θεούς κ παπαριές... είχαν βάλει κάτι καλόγριες να προσεύχοντε κ τα λοιπά κ μελετούσαν τα κεφάλια τους... απέδειξαν πχ ότι το αίσθημα του κάποιος με κοιτάζει είναι σωματικό, όχι πνευματικό ή δεν ξέρω τι. Νομίζω ότι ο τίτλος του άρθρου ήταν κατι σαν ¨ο θεός στον εγκέφαλο¨ sth. Οπότε ναι έχεις δίκιο όλοι πάσχουμε από αυτό. anyways...
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Το αποτέλεσμα ενός ερεθίσματος δεν σημαίνει πως σώνει και καλά επέρχεται μόνο μέσω αυτού του ερεθίσματος. Οι έγκυες νοιώθουν στοργή λόγω της εκκρινόμενης ωκυτοκίνης, την ίδια ορμόνη που ελέγχει την τρυφερότητα σε 2 ερωτευμένους, η τρυπτοφάνη στην σοκολάτα μπορεί να μετατραπεί σε σεροτονίνη -όμορφα, όμορφα πράγματα- ενώ η θεοβρομίνη είναι ελαφρύ σεξουαλικό διεγερτικό. Η αδρεναλίνη που εκκρίνεται λίγο πριν την εκτέλεση ενός πέναλτυ, είναι η ίδια αδρεναλίνη που εκκρίνεται όταν παλεύεις να σωθείς από κάτι και έχει φτάσει το σκατό σου στην κάλτσα -οπότε πολύ πιθανό η προσευχή, εφόσον κάθε ερέθισμα μεταφράζεται διαφορετικά από τον καθένα (πόνος-ηδονή, κοντές κινέζες-καύλα, φακές-αηδία) και κάθε συναίσθημα που προκαλείται, με τη σειρά του μεταφράζεται σε ορμόνες, είναι πολύ λογικό καλόγριες που προσεύχονται να δίνουν την εικόνα "ευτυχισμένων" ή "γαλήνιων" όπως εξίσου αναμενόμενο είναι να νοιώθει κάποιος παιδόφιλος "χαρούμενος" όταν βλέπει παιδάκια τη στιγμή που εγώ που μου έσπασε χθες το προφυλακτικό να νοιώθω "φοβισμένος". Πάω να φάω.
assaya Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Καλή φάση. Μπορείς να πεις ότι εξηγεί πιο ποιοτικά γιατί ακόμη κ όταν πήγαινα στην εκκλησία μικρός δεν ένοιωθα σχεδόν τπτ κ κάποια στιγμή που σταμάτησα άρχισα να κοιμάμαι καλύτερα... -_πλάκα πλάκα με πολλούς γιατρούς μπλέξαμε... damn
blashyrkh+ Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Όταν μιλας για συγχορδιες εννοείς ότι δεν είναι τόσο black, χαμένοι, σκοτάδια κ τα λοιπά όσο θα ήθελες?? -. Aυτο εννοω αλλα δεν μ αρεσει ο τροπος που το θετεις..
blashyrkh+ Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2008 Παρτε εδω ενα παλικαρι.Απο εμφανιση ειναι γαμω το κερατο μου αλλα το κομματι εχει πολυ δουλεια..Αν και μου φαινεται οτι χρειαζεται εναν drummer: Video: http://www.youtube.com/watch?v=5O5Wx64HXzg
assaya Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Δημοσ. 26 Μαΐου 2008 Όντως καλός ο τυπάς... τώρα αν βρει κάποιον να τον βοηθήσει στα drums θα βγεί πολύ καλή σε λίγο καιρό... Βασικά έχει κάποια ωραία στοιχεία αλλά κάτι τόσο καινούργιο όπως λένε κ στα σχόλια πιο κάτω δεν είναι. Πχ οι Greifenstein νομίζω ότι παίζουν παρόμοια... -Ελπίζω να μην είσαι εσύ blashyrkh+κ μας παίζεις όλους εδώ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.