fysikos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 ψαχνω ενα προγραμμα (freeware) μεσω του οποιου θα μπορω να ρυθμιζω το bandwidth της συνδεσης μου ωστε να μην σερνεται ο explorer οταν κατεβαω διάφορα. οταν τελειωνω το σερφαρισμα να το ξαναδίνει όλο στο κατέβασμα. υπάρχει?κ ποιο? ειδα κατι για net limiter αλλα δεν ειναι free
fysikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 tpt????δεν εχει δοκιμασει καποιος κατι αντιστοιχο?
manosone Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Oι πιο πολυ βολευομαστε με το netlimiter αλλα αν θες δοκιμασε και αυτο http://bandwidthcontroller.com/trafficShaperXp.html
madsc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Από software δοκίμασε την λειτουργία Grant του Netlimiter αν σε βολέψει. Θα πρέπει να ορίσεις στο πρόγραμμα το εύρος της σύνδεσης σου για να δουλέψει σωστά. /sc
fysikos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 νομιζα πως η ελευθερη εκδοση δεν τα εχει αυτα.θα το ψάξω.ευχαριστώ
fysikos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 παιδια εβαλα το net limiter αλλα απο αυτα που βλέπω καταλαβαίνω πως μπορω να βάλω πειορισμούς στο upload του καθε προγράμματος. θα ηθελα αν γνωριζετε να μου πειτε αν και πως γινετε ο περιορισμος στο utor για παραδειγμα να διαρκεί μονο οταν εχω ανοιχτο στον σταθερο ή στο λαπτοπ τον iexplorer και οταν δεν σερφαρω να χρησιμοποιεί ολο το bandwidth.ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.