geldwer1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δεν ξέρω πόσοι απο εσάς έχουν δοκιμάσει να καλέσουν το 80040013844(αν δεν κάνω λάθος)το τμήμα τεχνικής υποστήριξεις της HOL, εγώ εδώ κ 2 μέρες προσπαθώ χωρίς να καταφέρω να μιλήσω με κανένα τεχνικό. Την πρώτη φορά περίμενα 15 λεπτά στο ακουστικό,την δεύτερη 20 και την τρίτη φορά περίπου 45 λεπτα χωρίς καμία απάντηση. Δέν ξέρω τι σκ..α κάνου οι μαλ...ς κ οι μαλ....νες και δέν απαντούν(ξεκολ....ματα,παρτ..ζες κ άλλα),αυτό που ξέρω είναι ότι έχω βλάβη στη γραμμή μου και δεν μπορεί να συνχρονιστεί ο router me to ADSL.Είναι σαν να μήν είναι ενεργοποιοιμένη η υπηρεσία DSL. Η Βλάβη πρέπει να δηλωθεί απο την HOL στον ΟΤΕ διαφορετικά δεν μπορόυν να επέμβουν οι τεχνικοί του ΟΤΕ. Ξέρει κανένας τί μπορεί να μου κάνει η HOL αν αρνηθώ να συνεχίσω το συμβόλαιο μου μαζί τους; Επίσης τί μπορεί να συμβεί αν δεν πληρώνω το μηνιαίο λογαριασμό της HOL; Ο επόμενος πάντως παροχέας μου θα είναι ο ΟΤΕ.Μπορεί να είναι μπουρδέλο , αλλά τουλάχιστον έχει τεχνική υποστίριξη.
iNorganic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 enas filos mou prospathise 2 fores na parei , tin mia perimene 50 lepta wspou epese apo monh tis h grammi k tin alli perimene mia wra xwris kanena apotelesma.. hellas offline
RubiksCube Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μην κάνετε τον κόπο να παίρνετε την τεχνική υποστήριξη της Hol. Δεν υπάρχει!!!! Εκεί κατέληξα πριν από λιγες μέρες όταν τους χρειάστηκα για κάτι (τελικά ύστερα από 3 μέρες και συνολικά 30 περίπου τηλέφωνα δεν κατάφερα να μιλήσω με κανέναν!!!!). Πάντως αυτό που έκανα και αισθάνθηκα πολύυυυυυυ καλύτερα ήταν να πάρω στις πωλήσεις, εκεί το σηκώνουν αμέσως!!! Δεν υπάρχει καν κασέτα, χτυπάει σαν κανονικό τηλέφωνο και το σηκώνουν. Φυσικά τους τα έψαλα (όχι οτι τους ένοιαξε) και ηρέμησα. Μου είπαν να τους δώσω το τηλέφωνό μου και θα με πάρει ο τεχνικός! LOOOOOOL Ακόμα περιμένω.... Αν αντι για υποστήριξη παίρνουμε όλοι τις πωλήσεις και διαμαρτυρόμαστε, λέτε να γίνει κάτι??? Ή τουλάχιστον να μην το σηκώνουν και εκεί ώστε να υπάρχει μια συμμετρία....
geoal1973 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 μα αφου δεν εχουν τεχνικους ετσι και αλλιως... αυτο που εχουν ειναι κατι παιδακια που νομιζουν οτι κατι ξερουν και γυριζουν γυρω-γυρω απο το προβλημα σαν τους ινδιανους γυρω απο τη φωτια και δεν λυνετε ποτε το προβλημα.
ximikos00 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ τώρα έκανα αίτηση και αυτό που λέτε ισχύει. Επειδή έχω ήδη adsl παίρνω τους τυπάδες για να απενεργοποιήσω το firewall του router και δεν το σηκώνει κανένας!!!! Από ταχύτητες πως πάνε ξέρει κανείς??
giankar Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Το κόλπο είναι να παίρνετε στις πωλήσεις, να ζητάτε κάποιον ανώτερο για παράπονα και όλα λύνονται. Αν περιμένετε την τεχνική υποστήριξη από μόνη της να απαντήσει χαθήκατε..
cosmosfera Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 τουλαχιστον με τη vodafone(hol) αμα εχεις κινητo vodafone ειναι καποια λεπτα κοστος κλησης ανεξαρτητως χρονου.εκει να δειτε!το κινητο στη πριζα ειχα βαλει να μη τελειωσει η μπαταρια και με ανοιχτη ακροαση.αυτο το τραγουδακι που βαζουν εφιαλτες το εβλεπα.τωρα επειδη τη ταχυτητα που πληρωνω δε θελουν η δε μπορουν να τη δωσουν απλα περιμενω να ληξει η συμβαση.
chrismasgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Γιατί δεν προσπαθείτε να στείλετε e-mail. To ίδιο κάνει και η forthnet ,όταν όμως έστειλα e-mail με καλέσανε στο τηλέφωνο και με εξυπηρέτησαν.Και αν νομίζετε ότι δεν θα απαντήσουν βάλτε και cc ΕΕΤΤ ή κάποιο άλλο φορέα.
geldwer1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 . Αν αντι για υποστήριξη παίρνουμε όλοι τις πωλήσεις και διαμαρτυρόμαστε, λέτε να γίνει κάτι??? Στις πωλήσεις πήρα κ'εγώ πρίν 1ώρα περίπου.Απείλησα με μυνήσεις και καταγγελίες στον ΙΝΚΑ και οτι απαιτώ να μιλήσω στο προιστάμενό τους ή οποιονδήποτε υπεύθηνο.Δέν ξέρω εάν "ίδρωσαν" καθόλου αλλά εδώ και περίπου μισή ώρα έχω ADSL. Πιστεύω ότι ήταν τυχαίο(όσο κ άν αυτό φαίνεται απίθανο). Επίσης σε ερώτηση που έκανα στη κοπέλα στις πωλήσεις,για το πόσους "τεχνικούς" έχουν στο ανάλογο τμήμα μου είπε ότι είναι 50.
FarCry Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 paidia deikste ligi katanoisi. i texniki ipostiriksi kanei oti mporei. de mporeis na fantasteis ti panikos ginetai xoris plaka ola ta akouei i texniki ipostiriksi pou sto kato kato den ftaiei. kai o xronos anamonis 30 lepta einai to normal mou erxetai o allos kai mou leei 15 lepta anamoni zitage ta resta. e ante kai @@
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ τώρα έκανα αίτηση και αυτό που λέτε ισχύει. Επειδή έχω ήδη adsl παίρνω τους τυπάδες για να απενεργοποιήσω το firewall του router και δεν το σηκώνει κανένας!!!! Από ταχύτητες πως πάνε ξέρει κανείς?? giati dne to klineis monos sou? τουλαχιστον με τη vodafone(hol) αμα εχεις κινητo vodafone ειναι καποια λεπτα κοστος κλησης ανεξαρτητως χρονου.εκει να δειτε!το κινητο στη πριζα ειχα βαλει να μη τελειωσει η μπαταρια και με ανοιχτη ακροαση.αυτο το τραγουδακι που βαζουν εφιαλτες το εβλεπα.τωρα επειδη τη ταχυτητα που πληρωνω δε θελουν η δε μπορουν να τη δωσουν απλα περιμενω να ληξει η συμβαση. ine mexri 24 an ennoeis auto.esi st aposa klidoneis kai me ti xaraktiristika?an ise 5 km makria min perimeneis na deis oute 5 mbit Στις πωλήσεις πήρα κ'εγώ πρίν 1ώρα περίπου.Απείλησα με μυνήσεις και καταγγελίες στον ΙΝΚΑ και οτι απαιτώ να μιλήσω στο προιστάμενό τους ή οποιονδήποτε υπεύθηνο.Δέν ξέρω εάν "ίδρωσαν" καθόλου αλλά εδώ και περίπου μισή ώρα έχω ADSL. Πιστεύω ότι ήταν τυχαίο(όσο κ άν αυτό φαίνεται απίθανο). tixi Επίσης σε ερώτηση που έκανα στη κοπέλα στις πωλήσεις,για το πόσους "τεχνικούς" έχουν στο ανάλογο τμήμα μου είπε ότι είναι 50. kai 50 na ine gia tosous pelates ligoi einai. paidia deikste ligi katanoisi. i texniki ipostiriksi kanei oti mporei. de mporeis na fantasteis ti panikos ginetai xoris plaka ola ta akouei i texniki ipostiriksi pou sto kato kato den ftaiei. kai o xronos anamonis 30 lepta einai to normal mou erxetai o allos kai mou leei 15 lepta anamoni zitage ta resta. e ante kai @@ kala nai autoi ta akoune kai as min ftene.to oti mia eteria den pernei atoma den fteei o texnikos.ti na kanei an ta tilefona einai anistixia 100 tin imera pros ena texniko.
geldwer1 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Φίλε FarCry είχα γράψει πολλά για να σου απαντήσω αλλά κόλλησε ο firefox και βαριέμαι να ξαναγράφω τόσα. Σκέψου όμως, 50 τεχνικοί,ένας για κάθε νομό.Απαράδεκτο. Είσαι κ εσύ του "συναφιου";Εννοώ της παρέας της HOL(τηλεφωνητής ή κάτι τέτοιο). Σήμερα είχα ξανά προβλήματα.Δέν μπορούσα να κάνω login.Τώρα που δοκίμασα μπήκα κανονικά.
FarCry Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 nai eimai. piga gia na tous soso (kai kala) kala simera eixe ginei xamos. logo tou ote kai tis @@ tou. kai kati me to dslam sto galatsi. eutixos diorthothike to problima. oi anamones eixan ftasei stis 80!!! eutixos me to minima tou automatou tilefoniti epesan.
KINGLUCAS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 paidia deikste ligi katanoisi. i texniki ipostiriksi kanei oti mporei. de mporeis na fantasteis ti panikos ginetai xoris plaka ola ta akouei i texniki ipostiriksi pou sto kato kato den ftaiei. kai o xronos anamonis 30 lepta einai to normal mou erxetai o allos kai mou leei 15 lepta anamoni zitage ta resta. e ante kai @@ dikste poly katanohsi, epidi kai ego texniki ypostiriksi eimai kai oloi mera akouw tis @@@@ apo ton kathe @@@@, yparxoun kai pelates pou kseroun ti sou lene kai einai PARA PARA poly eugeniki kai alloi....asta na pane. 30 lepta einai TERASTIO diastima sto TEL alla kai ti na kaneis? otan exeis 200 anamones (blepe apple support kano gia UK)....ti na kano ego diladi? H en logo eteries ftaine pou den fernoun pio poly kosmo na sikosei to THL!!!! ypomoni, h ellada bombardizete tora 6.000.000 eimaste athina tora kai to 10-15 % psinete na valei ADSL 24mb, palia itan polytelia to internet thimaste ? blepe idsn 64k-128k tora kai i koutsi maria thelei 24mbit. ypomoni !!!!
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 nai eimai. piga gia na tous soso (kai kala) kala simera eixe ginei xamos. logo tou ote kai tis @@ tou. kai kati me to dslam sto galatsi. eutixos diorthothike to problima. oi anamones eixan ftasei stis 80!!! eutixos me to minima tou automatou tilefoniti epesan. genikos o ellinas exei mia blakia.me to pou pesei to net gia 5 lepta min xasei na perimenei alla tha parei til.kai ok dexome oti merikoi to theloun gia douleia alla autoi pou to theloun gia pexnidi les kai tha pathoun kati ama minoun 30 lepta xoris internet.eleos.opote logiko ine na blepeis otan peftei kato na gemizoujn ta tilefonika kentra.giati ama paroun 10000 atoma osa atoma kai na iparxoun den ginetai na ta prolavoun oute to tilefoniko kentro tis kathe eterias antexei 1000 anamones.80 tha blepeis giati isos den mporei n akratisei to tilefoniko parapano.asto poses tha itan kanonika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.