firewalker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Έβαλε μια φίλη μου το πακέτο 2play της Forthnet στα 24 mbits (στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet). Όταν έκανε την αίτηση ξέχασε να τους πει ότι θέλει να μπαίνουν στο Internet περισσότεροι του ενός υπολογιστών. Έτσι στην αίτηση και στο συμβόλαιο μπήκε σκέτο modem. Του πήρε τηλέφωνο και της είπανε 150 ? επιπλέον για να βάλουν router. Είναι τόσο ακριβοί οι router για 2play; Τι router είναι; Έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά; Στα μαγαζιά έξω κυκλοφορούν; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gascp Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Αν δε κάνω λάθος η Forthnet δίνει το LINKSYS WAG200G το οποίο θα το βρής έξω γύρω στα 70?. Ας το επιβεβαιώση όμως κάποιος φίλος με 2play. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Το παρακάτω κάνει; http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.803095 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Oti (adsl)router thes bazeis....den thelei kati idietero to 2 play arkei na einai over pstn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 kai na paizei se adsl2+ mode... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Το θέμα είναι να στείλουν στη φίλη σου Ethernet router και όχι απλό ADSL USB modem, ας είναι και με μία Ethernet θύρα. Μετά βολεύεται εύκολα και φτηνά με ένα switch των 13?... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο? εγώ που δουλεύω το cl-110 σε ''bridge'', αν πάρω ένα switch θα μπορέσω να δουλέψω δεύτερο pc πάνω ανεξάρτητα? ή επειδή είναι bridge χάνει την ιδιότητα το router να δουλεύει σαν router, και δεν μπορεί να συνδέσει δεύτερο pc επάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μπορώ να δω μέσω Internet τι εξοπλισμό πρόκειται να στείλει η Forthnet; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 κατά 90% θα σου φέρουν siemens cl-110 . και εγώ και ένας γνωστός μου που παραλάβαμε ~ τον τελευταίο μήνα, αυτά έστειλαν. εγώ μάλιστα που πήγα και το πήρα από την ACS, γιατί δεν με πετύχαινε ποτέ σπίτι ο διανομέας, είδα καμμιά δεκαριά cl-110 στην αράδα που περιμέναν τον ιδιοκτήτη τους. δεν έχω δει πουθενά στην σελίδα της forthnet τι εξοπλισμό πρόκειται να στείλουν στον καθένα, ψιλο-αποκλείεται να κάθονται να σου γράφουν τέτοιες λεπτομέρειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Κι εγώ νόμιζα ότι θα πάρω το Siemens. Σε έναν φίλο που στείλαμε μαζί την αίτηση αυτό έδωσαν (μία εβδομάδα πριν από μένα). Τελικά μου ήρθε το Alcatel/Thomson Speedtouch 530v6. Δε με χάλασε ιδιαίτερα, αρκετά ικανό router-άκι. Πάντως, λόγω 24 Mbps (έως, μην ξεχνιόμαστε) η λογική λέει ότι δε θα πρέπει να δίνουν USB. Αν αισθάνεται η φίλη σου τυχερή, ας πάρει ένα τηλεφωνάκι. Μπορεί να της πουν τί πρόκειται να στείλουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Αν αισθάνεται η φίλη σου τυχερή, ας πάρει ένα τηλεφωνάκι. Μπορεί να της πουν τί πρόκειται να στείλουν... είχα ρωτήσει εγώ κάποτε που είχα πιάσει γραμμή. η απάντηση ήταν: ''ότι υπάρχει διαθέσιμο'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimokritos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 ότι και να έρθει στον εξοπλισμό, με ένα switch γίνεται η δουλεία, είναι και πολύ φτηνά. φυσικά μια λύση πιο σοβαρή είναι ένα καινούριο router, και προτείνω το wag200 της linksys στα 72? (από eshop). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Αν δε κάνω λάθος η Forthnet δίνει το LINKSYS WAG200G το οποίο θα το βρής έξω γύρω στα 70?. Ας το επιβεβαιώση όμως κάποιος φίλος με 2play. sosta les.oxi 150 .eleos .me 70 to linksys Έβαλε μια φίλη μου το πακέτο 2play της Forthnet στα 24 mbits (στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet). Όταν έκανε την αίτηση ξέχασε να τους πει ότι θέλει να μπαίνουν στο Internet περισσότεροι του ενός υπολογιστών. Έτσι στην αίτηση και στο συμβόλαιο μπήκε σκέτο modem. Του πήρε τηλέφωνο και της είπανε 150 ? επιπλέον για να βάλουν router. Είναι τόσο ακριβοί οι router για 2play; Τι router είναι; Έχουν κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά; Στα μαγαζιά έξω κυκλοφορούν; Ευχαριστώ. den stelnoun usb modem alla ethernet me mia usb kai mia ethernet.siemens tha erthei.i fili sou mporei na balei kai switch me 15 euro pano ston iparxon router pou tha tin stiloun Μπορώ να δω μέσω Internet τι εξοπλισμό πρόκειται να στείλει η Forthnet; oxi alla siemens tha erthei. να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο? εγώ που δουλεύω το cl-110 σε ''bridge'', αν πάρω ένα switch θα μπορέσω να δουλέψω δεύτερο pc πάνω ανεξάρτητα? ή επειδή είναι bridge χάνει την ιδιότητα το router να δουλεύει σαν router, και δεν μπορεί να συνδέσει δεύτερο pc επάνω? den mporeis epidi ine bridge.i na to po pio sosta to router mporei akoma kai san bridge na pexei alla o isp den to afinei.ipostirizoun sinithos multiple pvcs alla auta einai alli istoria.ixe anixei kapote i christina ena tetoio thema.min se mperdepso Κι εγώ νόμιζα ότι θα πάρω το Siemens. Σε έναν φίλο που στείλαμε μαζί την αίτηση αυτό έδωσαν (μία εβδομάδα πριν από μένα). Τελικά μου ήρθε το Alcatel/Thomson Speedtouch 530v6. Δε με χάλασε ιδιαίτερα, αρκετά ικανό router-άκι. Πάντως, λόγω 24 Mbps (έως, μην ξεχνιόμαστε) η λογική λέει ότι δε θα πρέπει να δίνουν USB. Αν αισθάνεται η φίλη σου τυχερή, ας πάρει ένα τηλεφωνάκι. Μπορεί να της πουν τί πρόκειται να στείλουν... den dinoun usb.ta speedtouch dothikan kai tora siemens.siemens pira kai ego είχα ρωτήσει εγώ κάποτε που είχα πιάσει γραμμή.η απάντηση ήταν: ''ότι υπάρχει διαθέσιμο'' nai sosta ipan.pernoun diafora kata kairous.den stelnoun usb.o filos as parei ena swtich kai as rixei pano to siemens. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστώ παλικάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 oti allo ine just tell us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.