arisxar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ LAPTOP ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕΧΡΙ 1800 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ GAMES.ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ASUS G2S ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ Η ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΙΓΑΚΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
cxmgp Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Λογικα Ιανουαριο θα βγουν οι νεοι επεξεργαστες της intel. Eγω βαρεθηκα να το πηγαινω αναμονη σε αναμονη,και αγορασα τωρα.Εσυ μιας και δεν το εχεις αναβαλει θα σου προτεινω να παρεις απο τη νεα χρονια. Ισως τοτε παρεις νεο επεξεργαστη και καρτα γραφικων που να υποστηριζει dx 10.1
jimzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Ναι καλύτερα από την νέα χρονία, άλλωστε 1-2 μήνες υπομονή και θα πάρεις κάτι πολύ καλύτερο απ' ότι τώρα με 1800ευρώ...
TechnoState Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 +1 και απο μενα στην αναμονη, ελα περιμενε λιγακι ακομα, αφου πας για μεγαλη κ ακριβη σειρα (1800eu) σιγουρα θα αξιζει, για να παρεις κατι παραπανω...
Vaggelis100 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Για εμένα που κυμαίνομαι μεταξύ 1200-1400 Ευρώ με τα laptops που έχω πει σε πιο κάτω post (http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=225883) αξίζει να περιμένω;
DimitRi_Del Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Tα Χριστούγεννα είπες? Απορώ που το σκέφτεσαι!!! Πάρε το καινούργιο MacBook και καθάρισες.
michalis2610 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Γενικά στο κόσμο της τεχνολογίας, σε όλες της τις πτυχές, επειδή τα πάντα τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα, εάν έχεις τη πολυτέλεια να περιμένεις για κάποια αγορά καλό είναι να περιμένεις. Σου δίνεται η δυνατότητα αν όχι να πάρεις κάτι καλύτερο με τα ίδια χρήματα, τουλάχιστον το ίδιο προιόν σε χαμηλότερη τιμή.
poihths Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 καθε μηνα βγαινει καινούρια τεχνολογια, παρτε οτι θελετε οταν το θελετε...μην περιμενετε ασκοπα μετα απο 1 εξαμηνο παλι παλια θαναι
PTOUL61 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΚΡΗ. ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ (ΟΧΙ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ) ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ HARDWARE. ΚΟΙΤΑ ΑΝ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΣΕ SOFTWARE ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SERVICE ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.