Προς το περιεχόμενο

Albanians.gr Αλβανικη ιστοσελιδα!!

mariosnik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι μια ιστοσελιδα που απευθυνεται στους αλβανους που ζουνε στην Ελλαδα,ειναι στην αλβανικη γλωσσα συντομα θα ειναι και στα ελληνικα .

Οσι ενδιαφερονται ασ ριξουνε μια ματια στο http://www.albanians.gr και στο http://www.albanians.gr/forumi Στο δευτερο λινκ ειναι το φορουμ της ιστοσελιδας.

Καθως ειμαι νεος στο κοσμο του διαδικτυου και μιας και η σελιδα εχει φτιαχτει μεσω joomla αν καποιος γνωριζει απο joomla ειναι ευπροσδεκτος να σχολειασει και να εκφραση ιδεες για την βελτιωση του σαιτ :-)

Δημοσ.

O Kage έχει δίκιο.

Οι ιστοσελίδες που τελειώνουν σε .gr είναι γραμμένες σε Ελληνικά, αυτή είναι γραμμένη σε Αλβανικά θα έπρεπε να λεγόταν albaniansgr.com

Δημοσ.

min gineste komplexikoi i toulaxiston an thelete na ginete min to kanete se asxeto topic.Den eimai albanos oute thelo na ipostirikso kapion oute na ekfero gnomi kai apopsi gia tous albanous apla leo pos bgenete ektos thematos....o kathenas mporei na bali oti onoma thelei sti selida tou kai oti kataliksi thelei.einai dikeoma tou efoson plironei.

Δημοσ.
O Kage έχει δίκιο.

Οι ιστοσελίδες που τελειώνουν σε .gr είναι γραμμένες σε Ελληνικά, αυτή είναι γραμμένη σε Αλβανικά θα έπρεπε να λεγόταν albaniansgr.com

Χωρίς διάθεση ρατσισμού θα συμφωνήσω με τον φαντομά.

Επίσης θα μπορούσε να είναι δίγλωσση ιστιοσελίδα δηλαδή να δίνει δυνατότητα επιλογής ελληνικών - αλβανικών.

Δημοσ.

Αν αναφέρεται σε Αλβανούς που έχουν κάποια σχέση με την Ελλάδα εγώ το βρίσκω λογικό (και ας είναι στα Αλβανικά). Παράλογο για μένα θα ήταν αν ήταν για Αλβανούς εκτός Ελλάδας.

Δημοσ.
Ego ayto pou exo na po einai pos an tin selida tin eixe kanei germanos den tha elege kaneis tpt....

Τα σχόλια που έχουν γίνει έως τώρα μπορεί και να είχαν γίνει. Αυτά που θα γίνουν σε λίγες ώρες δεν θα είχα γίνει.

Δημοσ.
Τα σχόλια που έχουν γίνει έως τώρα μπορεί και να είχαν γίνει. Αυτά που θα γίνουν σε λίγες ώρες δεν θα είχα γίνει.

δε νομιζω οτι θα κατσει κανενας να ασχοληθει.ενταξει την ανοιξε τη σελιδα του εκανε και τη διαφημιση του αλλα δε μας ενδιαφερει το θεμα.

Δημοσ.

Δεν νομίζω να γίνει το παραμικρό σχόλιο που θα οδηγήσει σε εκτροπή τις συζήτησης..έτσι δεν είναι;

Και όπως λέει και ο mariosnik

να σχολειασετε και να εκφρασετε ιδεες για την βελτιωση του σαιτ

Προσέξτε λοιπόν τα "σχόλια" σας..

Δημοσ.
δε νομιζω οτι θα κατσει κανενας να ασχοληθει.ενταξει την ανοιξε τη σελιδα του εκανε και τη διαφημιση του αλλα δε μας ενδιαφερει το θεμα.

Μακάρι να κάνω λάθος.

Δεν νομίζω να γίνει το παραμικρό σχόλιο που θα οδηγήσει σε εκτροπή τις συζήτησης..έτσι δεν είναι;

Το ίδιο με πάνω και επίσης... δεν εννοούσα ότι κρατάω κάτι για μετά.

Δημοσ.

Σχετικά με αυτό που έγραψα για το .gr αναφερόμουνα στους κανόνες λειτουργίας του Internet, δέν έχει καμιά σχέση με υποτιμητικότητα απέναντι στους Αλβανούς.

Δημοσ.

Μετα το "μας παιρνουν τις δουλειες" θα αρχισει το "μας παίρνουν τα domain.."

Μπράβο, τι να πω...

Συνέχισε την καλή δουλεια mariosnik! Και τυπικά καλυμένος είσαι αν βάλεις ελληνικά

Δημοσ.
O Kage έχει δίκιο.

παιχνίδι με τα σπίρτα.. τζίζ!

Οι ιστοσελίδες που τελειώνουν σε .gr είναι γραμμένες σε Ελληνικά

....

Σχετικά με αυτό που έγραψα για το .gr αναφερόμουνα στους κανόνες λειτουργίας του Internet, δέν έχει καμιά σχέση με υποτιμητικότητα απέναντι στους Αλβανούς.

Προς Θεού! ουδέποτε σκεφτήκαμε κατι τέτοιο.

ετσι απλα απο περιέργεια...

Έχεις κάποιο λινκ να διαβάσω τους "κανόνες λειτουργίας του Internet" ;

πχ, δεν βλέπω Ελληνικά σε αυτή τη σελίδα: http://www.athensnews.gr/

15. Επιτρέπεται η εκχώρηση Ονομάτων Χώρου [.gr] σε αλλοδαπά φυσικά ή νομικά πρόσωπα;

Δικαίωμα για εκχώρηση Ονόματος Χώρου [.gr] έχει κάθε φυσικό και νομικό πρόσωπο, ελληνικό ή αλλοδαπό, ανεξάρτητα από τον τόπο εγκατάστασής του.

17.Μου έχει εκχωρηθεί ένα Όνομα Χώρου [.gr] αλλά δεν γνωρίζω πώς θα δημιουργήσω σελίδα

Η εκχώρηση Ονόματος είναι ανεξάρτητη από τις υπηρεσίες δημιουργίας και φιλοξενίας ιστοσελίδας.

https://grweb.ics.forth.gr/greek/faq.html#15

Απο τα ανωτέρω, εγώ καταλαβαίνω οτι μπορείς να κατέχεις ενα .gr ακόμα κι αν εισαι Ιάπωνας, μόνιμα διαμένον εν Ουγκάντα, και σετάρεις το domain να οδηγεί σε ιστότοπο με περιεχόμενο αποκλειστικώς σε γλώσσα Κλίνγκον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...