jeanthira7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Hello παιδιά!Θα αγοράσω πολύ σύντομα καινούργιο pc και σκέφτομαι το εξής: Στο pc που χρησιμοποιώ τώρα (pentium II στα 733) είχα αγοράσει ένα LG DVD-RW προ ενός έτους και σκέφτομαι να τον βγάλω από εκεί και να τον βάλω στον καινούργιο για να μην έχω επιπλέον κόστος? Η ερώτησή μου είναι: Εχει αλλάξει τώρα τελευταία τίποτα στις ταχύτητες εγγραφής ώστε να αξίζει τον κόπο να πάρω καινούργιο αντιγραφικό για το νέο pc?
mpregos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 30 - 40 eyrw exoun....den nomizw oti to kostos se vazei se diadikasia na pareis new i oxi..analwsima exoun ginei ta antigrafika edw kai kairo
Psycho13 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Παντως διαφορες μικρες εχουν τα αντιγραφικα πλεον και σε τεχνολογιες και σε τιμες..
jeanthira7 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Θα το έχω υπόψιν μου μάλλον να αγοράσω. Ευχαριστώ πολύ..
cosmosfera Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 μη το σκεφτεσαι...εννοειται οτι θα βαλεις το lg στο καινουριο μηχανημα.
jimzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Πρόταση μου είναι να πάρεις κάποιο Nec για το νέο μηχάνημα... Όπως είπανε και τα παιδιά 30-40 ευρώ έχουνε τα καινούργια, γιατί να αφήσεις "άδειο" το παλίο pc...
k_sakis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Βάλε το LG στο νέο σου μηχάνημα και χρησιμοποίησε τα χρήματα για κάποιο καλύτερο υποσύστημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.