antemar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Συνάδελφοι υπάρχουν κάποιοι που στέλνουν prive απάντηση σε όσους ποστάρουν ερωτήσεις στο forum. Ιδιαίτερα εάν κάποιος ζητήσει κάποιο κώδικα σαν βοήθεια για ένα πρόβλημά του, αμέσως τρέχουν κάποια λαμόγια και ζητούν χρήματα για να απαντήσουν. Εάν συνεχίσουν θα βγάλω τα ονόματά τους στο forum. Το ίδιο να κάνετε όλοι, είναι ντροπήξ αυτό που συμβαίνει. Το forum είναι χώρος προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων. antemar
polidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Ιδιαίτερα εάν κάποιος ζητήσει κάποιο κώδικα σαν βοήθεια για ένα πρόβλημά του, αμέσως τρέχουν κάποια λαμόγια και ζητούν χρήματα για να απαντήσουν. antemar Nai???? Kai oi ilithioi pane kai dinoun xrimata? E!! tote Bravo sta lamogia pou tous ta pernoun. Milame simera h ilithiotita kai h vlakeia den exoun oria.
Dark_son20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 extos apo ta atoma mipos tha mporouses na mas doseis kai tin erotisi omos?
antemar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 απλές καθημερινες ερωτήσεις από κάποιους που δε γνωρίζουν και θέλουν να μαθουν....
leukonas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 den theoro kako na zitisei xrimata kapios gia kati pou tha kathisei kai tha kanei....i exei kathisei kai exei kanei....oxi pos epikroto aytin tin taktiki alla einai epilogi tou allou an tha plirosei i an tha strothei na kanei tin ergasia monos tou(to parapano anaferete kirios stin egrafi kodika kai kirios se threads tipou "exo mia ergasia alla epeidi perase o keros mipos mporei kapios na mou tin kanei...") .Tora bebea an prokeite gia apla kathimerina pragmata tote eimai kata.
Dark_son20 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Ιδιαίτερα εάν κάποιος ζητήσει κάποιο κώδικα σαν βοήθεια για ένα πρόβλημά του den to kobo san apli kathimerini aporia...
polidis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 den to kobo san apli kathimerini aporia... Kai ego den to kovo. Gia na dosi kapios lefta se alon gia kati aplo pou mpori aneta na vrei apandiseis apo pandou sto net prepi opos eipa kai pio pano na einai Ilithios. Alla an kapios voithisi kapion se themata pou prepi na faei xrono kai taleporia giati na min pari xrimata pou to provlima? Afto ginete sixna.Den to kovo paraxeno.
antemar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Λοιπόν το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι στο εξής: ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΠΙΛΥΣΗ SUDOKU-ΜΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ (Θέμα πολλών σελίδων 1 2) life24
drm Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Προσοπικά, όσο λογικό μου φαίνετε να ζητάνε κάποιοι την λύση ασκέσεων εδώ μέσα (λές και είναι μαθητές σε φροντηστήριο), άλλο τόσο το βλέπω λογικό να ζητάνε και λεφτά αυτό αυτοί που το λύνουν (λές και είναι οι καθηγητές...)
djapal Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Α ναι... ερωτήσεις του στυλ... παιδιά καίγομαι, έχω να παραδώσω άσκηση και δεν ξέρω τίποτα! Καμιά βοήθεια; a.k.a κορόιδο να μου την κάνει τσάμπα; Τι λες βρε παιδί μου!!!
titikos46 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Εαν το εχει προβλεψει το φορουμ στο κανονισμο και το επιτρεπει δεν υπαρχει προβλημα.
cassidy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Στο συγκεκριμένο thread ο χρήστης δε ζητάει από κάποιον να του δώσει κώδικα εκ του μηδενός, έχει ήδη γράψει το δικό του και ζητάει βοήθεια σε συγκεκριμένες απορίες. Συμφωνώ πως τα thread χωρίς συγκεκριμένη απορία πρέπει να σβήνονται ή να μεταφέρονται στις αγγελίες.
antemar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Νομίζω ότι έχετε παρεξηγήσει το θέμα. Όταν ζητάς από κάποιον να σου φτιάξει κάτι από την αρχή ως το τέλος, εννοείτε πως έχεις κάθε δικαίωμα να ζητήσεις αντάλλαγμα. Αν και προσωπικά δε θα το έκανα ποτέ. Θεωρώ όμως τουλάχιστον υποκριτικό και ανέντιμο να σου ζητά κάποιος μια μικρή βοήθεια κάποια στιγμή που έχει κολήσει και να του απαντάς, ότι προτίθεσαι να τον βοηθήσεις ζητώντας κάποιο αντάλλαγμα. Έλεος, αν όλα έχουν μια τιμή, τότε δυστυχώς παιδιά χάσαμε το νόημα....
alex2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ θέλω να μας πει ο antemar πως έχει την δυνατότητα να ξέρει τα ονόματα αυτών που ζητάνε λεφτά με pm και πως έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί αν θα συνεχίσουν να το κάνουν.Τι είσαι ρε φίλε moderator??? Επίσης θέλω να σου πω πως δεν είσαι εσύ αυτός που θα ορίσει τους κανόνες αυτού του forum και θα έπρεπε να τους διαβάσεις πριν ανοίξεις αυτό το thread.Δεν απαγορεύεται ρητά πουθενά αυτή η πρακτική.Αντίθετα σου παραθέτω από τους κανόνες: Μην ζητάτε για βοήθεια μέσω email. Λέγοντας "Δε διαβάζω συχνά το forum" είναι σαν να λέτε "Ο χρόνος μου είναι πολύ πιο σημαντικός από το χρόνο σας". Αν κάποιος έχει την διάθεση να απαντήσει στην ερώτηση σας, θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να ξοδέψετε τον απαραίτητο χρόνο για να διαβάσετε την απάντηση. Η βοήθεια ενός προς ένα λέγεται consulting και δεν είναι συνήθως δωρεάν! Αυτό που βλέπουμε από εδώ είναι ότι δεν απαγορεύεται ρητά η παραλαβή χρημάτων αλλά η ζήτηση προσωπικής βοήθειας έξω από το forum.Όπως τονίζει και ο mod η βοήθεια αυτή δεν είναι δωρεάν!!Όπως είπαν τα παιδιά υπάρχουν άνθρωποι που ζητάνε να τους κάνουμε εργασίες!Άρα είναι απόλυτα λογικό κάποιοι να ζητάνε χρήματα για αυτό.Εσύ θα έκανες δουλειά για την ψυχή της μάνας σου??Μάλλον όχι! Και τέλος συμφωνώ πως το forum είναι μέρος για ανταλλαγή απόψεων και τίποτα παραπάνω.Και σε απλές ερωτήσεις ποτέ δεν θα έπρεπε να ζητάμε λεφτά για την συμβουλή.Επίσης καλό θα ήταν να δώσεις ένα παράδειγμα για τέτοιο κρούσμα (ανώνυμα). Επίσης να σου πω πως αν σου συμβεί εσένα τέτοιο περιστατικό και έχεις πρόβλημα προτείνω να επικοινωνήσεις με έναν moderator και να πεις ότι έχεις να πεις.Όχι βέβαια απειλώντας ότι θα τους βγάλεις όλους στην φόρα....αυτό είναι επιεικώς γελοίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.