Προς το περιεχόμενο

Ξενόγλωσσα Βιβλία.

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για κατι ξενογλωσσα βιβλια που ενδιαφερομαι να αγορασω απο που θα ηταν καλυτερα να τα παρω,απο amazon ή e-bay?

-Περα απο τα εξοδα των βιβλιων τι αλλο χρεωνομαι?Μεταφορικα,τελωνεια,φορους?

-Μεταφορικα είναι ανα τεμάχιο ή συνολικά?ΠΧ αν παρω 4 βιβλια απο αμαζον θα χρεωθω μια φορα τα μεταφορικα?

-Και απο αναμονη,μεχρι να τα παραλαβω?

• Super Moderators
Δημοσ.

Από το play.com (αν τα βρεις) γιατί δεν χρεώνεσαι μεταφορικά.

Αλλιώς amazon.co.uk ή ebay.co.uk γιατί έρχονται από την ΕΕ και σίγουρα δεν θα χρεωθείς φόρους.

Από ΗΠΑ, ανάλογα την αξία μπορεί να σε χρεώσουν φόρους (αν δηλ. η αναγραφόμενη αξία στο δέμα είναι άνω των 35-40 ευρώ).

Το amazon έχει επιλογή ενιαίας τιμολόγησης των μεταφορικών (δηλ. σου δίνει την επιλογή να σου στείλουν τα 4 βιβλία με ένα πακέτο) αν το επιθυμείς.

Δημοσ.

Ενδιαφερον.Απο τιμες και αξιοπιστια πιστευεις πως ebay kai amazon μετρανε?

Επισης ο χρονος που φτανει στην πορτα ποσος ειναι?Ειναι και αυτο σημαντικο!

Σε ευχαριστω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το ebay δεν μπορείς να το 'μετρήσεις' όπως ένα κανονικό κατάστημα γιατί, στην ουσία, δεν σου πουλάει τίποτα το ebay αλλά οι πωλητές που βρίσκονται εντός του ebay. Ρίξε μια ματιά στο sticky για το ebay για μερικές συμβουλές και απόψεις των πιο έμπειρων μελών.

Το amazon είναι αξιόπιστο - αρκεί να βρεις αυτό που θέλεις και να μην είναι "θα δούμε κλπ" (μερικά βιβλία είναι είτε παλιά είτε εξαντλημένα και παρουσιάζουν δυσκολία εύρεσης). Έψαχνα ένα αγγλικό βιβλίο (και μάλιστα του 2000, όχι κανά παλιό) και έψαχναν 3 εβδομάδες - ώσπου μου έστειλαν μήνυμα ότι δεν βρέθηκε. :(

Τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία, το play.com κάνει γύρω στις 5-10 ημέρες να σου στείλει την παραγγελία σου. Το amazon.co.uk, αν έχει το βιβλίο σε στοκ, περίπου το ίδιο. Αν πρέπει να το παραγγείλει, ίσως και λίγο παραπάνω, πάντως κάτω από 1 μήνα (τουλάχιστον από τη δική μου εμπειρία).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...