Προς το περιεχόμενο

emos

metavlitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αποσο ξερω....η μοδα των emo αρχισε περιπου την δεκαετια του 50 και ηταν ειδος μουσικης.αυτο το συγκεκριμενο ειδος ονομαστηκε ετσι απο την λεξη emotional διοτι τα τραγουδια που κατατασονταν σε αυτη την κατηγορια μουσικης ηταν απολυτα συναισθηματικα,δηλαδη μιλαγαν για αποτυχημενες αγαπες,για αυτοκτονιες ανθρωπων και γενικοτερα ηταν λιιιγο απαισιοδοξα(-λογικο εαν σκεφτεις οτι εγραφαν τα συναισθηματα που τους "γεννιοντουσαν" τις στιγμες που εβλεπαν την δυστιχια που υπηρχε-υπαρχει στον κοσμο-)....εκεινη την εποχη,αυτο το ειδος μουσικης δεν ειχε απιχιση στο κοινο και απετυχε....(αν και μπορω να πω πως ειναι αρκετα ωραια τα emo τραγουδια που κυκλοφορουσαν στην αγορα τοτε....)...τεσπα....για να μην τα πολυλογω....αυτο το ειδος μουσικης θαφτηκε για καποια χρονακια και πριν 2-3 χρονια ξαναεμφανιστηκε!μαζι με αυτο-δεν ξερω πως-εμφανηστικε και η "επισημη ενδοιμασια και εμφανιση των emo"....δηλαδη:κολλητα παντελονια,ριγες,φιογκοι,χαρακιες,ανταβγιες στα μαλλια,φρατζες,μαυρα κ.α. πολλα....και επειτα δημιουργηθηκε και η "ψευτο καινουργια και προοδευτικη emo μουσικη" που ΚΑΙ ΚΑΛΑ εχει τισ ριζεσ της στην παλια "κλασσικη" emo Μουσικη....εγω πιστευω πως οοολο αυτο ειναι απλα μοδα.τα οφελη της ειναι καθαρα εμπορικα.(αν καταλαβενεται τι εννοω..!)...σε καποια χρονακια θα περασει...-ας ελπισουμε-.... αλλα γενικοτερα οι emo της εποχης μας ειναι ελεεινοι!!!!κανουν ακραια πραγματα και πολλες μ@@@@

No http://en.wikipedia.org/wiki/Emo_(music)

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι emo και trendy και αηδίες είναι αυτά που ασχολούμαστε; Έχει γεμίσει η χώρα χαζοϊδεολόγους και τώρα δυστυχώς αυτή η μ@λ@κία μεταδίδεται και στα παιδιά με ρυθμούς επιδημίας. Καλά θα κάνουν αυτά τα άτομα να βρουν ένα νόημα στην ζωή τους και αν θέλουν να ξεχωρίσουν ας το κάνουν μέσω της προσωπικότητάς τους. Το να βάζει κανείς τον εαυτό του σε μια διαδικασία αποδοχής από κάποιους άλλους σύμφωνα με τον τρόπο που ντύνεται ή και καμιά φορά βάφεται (ξεφτίλες) είναι πραγματικά αξιολύπητο. Ξυπνάτε ρεεεε!!!!

Εmo και trendy, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να ξεχωρίσετε από το να είστε σαν καραγκιόζηδες.

Σταματήστε να προσβάλλετε και να υποβαθμίζετε την νοημοσύνη του ανθρώπινου είδους, καθώς και την αισθητική μας.

Υ.Γ. Ας βάλει επιτέλους κάποιος φωτιά σε αυτό το υποκατάστατο τηλεοπτικού καναλιού που εκτός από το να προβάλλει π@π@ριές για ειδήσεις (ένα μάτσο βλάκες νομίζει ότι αυτό που κάνει είναι σπουδαίο), επιδρά και σε κάποια παιδιά που δυστυχώς ακόμα δεν έχουν αναπτύξει κρίση και χάνουν τον αυτοσεβασμό τους.

Δημοσ.
η "επισημη ενδοιμασια και εμφανιση των emo"....δηλαδη:κολλητα παντελονια,ριγες,φιογκοι,χαρακιες,ανταβγιες στα μαλλια,φρατζες,μαυρα κ.α. πολλα

3exases, mia adoia tsantoula stin plati, misoskismeni kai fisika moutzouromenh...

AllStars tis kakias wras (moutzouromena kai afta..), kampoura kai oi akres twn daxtulwn stis tsepes kai teloC ena xrwmatisto Boxeraki pou fenete mazemeno stin korifi tou panteloniou (To panteloni exei paei entelws tixea polu xamila se ola ta emo..)!

Official Emfanisi Emo is QQ'ed :>

....και επειτα δημιουργηθηκε και η "ψευτο καινουργια και προοδευτικη emo μουσικη" που ΚΑΙ ΚΑΛΑ εχει τισ ριζεσ της στην παλια "κλασσικη" emo Μουσικη....

Look, psefto-emo EINAI..Alla einai foverh..Ara dn endiaferei pollous ean einai real or fake mporw na pw..(Warning: TokioHotel kai paremferi dn simperilamvanonte..)

εγω πιστευω πως οοολο αυτο ειναι απλα μοδα.τα οφελη της ειναι καθαρα εμπορικα.(αν καταλαβενεται τι εννοω..!)...

OXI DEN einai moda..Moda einai ta Asics kai OXI ta AllStars!! Moda einai oi kazakes me kirile poukamiso kai OXI ta f8armena mavra mplouzakia! Get a life pl0x :> H' apla valte MAD na parete paradeigma apo tous parousiastes ti einai moda >_>

Oso gia to emporiko, dn mas endiaferei..Koitame tin douleia mas emeis ;)

αλλα γενικοτερα οι emo της εποχης μας ειναι ελεεινοι!!!!κανουν ακραια πραγματα και πολλες μ@@@@

Na sou pw egw gt..

Einai totally FAKE emo's..Dioti einai apla ena matso paidakia pou nmzoun oti fagan sfaliara apo tin zoi enw: dn zisan apolutos tpt, dn prospa8isan gia tpt, kai dn agwnistikan stala..

NewAgeEmo = LOSERS!

Kai afto einai akrivws to anti8eto apo tin diki mou ideologia(palevw panta na nikaw?)..Aftos einai kai o logos pou tous sixenomai prosopika..Pathetic lil Kiddos, me ta kefalakia skimena sto xwma..

(akpe mporeis na pros8eseis oti 8eleis sto review sou..FeelFree)

/GF

/Koritsi_Gia_PC!

Δημοσ.
Look, psefto-emo EINAI..Alla einai foverh..Ara dn endiaferei pollous ean einai real or fake mporw na pw..(Warning: TokioHotel kai paremferi dn simperilamvanonte..)

Εντάξει,εγώ προσωπικά δεν θα την έλεγα φοβερή αλλά ως γνωστόν περί ορέξεως....

OXI DEN einai moda..Moda einai ta Asics kai OXI ta AllStars!! Moda einai oi kazakes me kirile poukamiso kai OXI ta f8armena mavra mplouzakia! Get a life pl0x :> H' apla valte MAD na parete paradeigma apo tous parousiastes ti einai moda >_>

Oso gia to emporiko, dn mas endiaferei..Koitame tin douleia mas emeis ;)

Την άποψη σου σχετικά με το τι είναι μόδα την έχω αμφισβητήσει στο παρελθόν αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.Το στυλ ντυσίματος των emo το μόνο που κάνει είναι να συνδυάζει διάφορα άλλα στυλ και να τα κάνει μια σαλάτα...σιγά το πράμα !!

Δημοσ.

Exw thn entiposh oti atoma me style pou exei ws skopo na prokalei kai na trava ta vlemata px emo trendy ktl einai atoma me xamilh autoektimish pou to mono pou theloun einai na ginontai thema suzitishs.nomizw oti ta all star einai pragmatika moda,tha to katalaveis an pas se ena katastima upodimatwn pou tha ta vreis mexri kai se laxani.

Δημοσ.
profanos den kserete oti ta allstar einai to pio diasimo papoutsi ston planiti me tis megaliteres poliseis ever.

όταν τα allstar τα φόραγαν στο basket δεν τα ήξερε κανένας τώρα που πάνε και τα βάζουν όλα τα διανοητικά καθυστερημένα μην πω τίποτα πιο χοντρό τα μάθανε όλοι

Δημοσ.
όταν τα allstar τα φόραγαν στο basket δεν τα ήξερε κανένας τώρα που πάνε και τα βάζουν όλα τα διανοητικά καθυστερημένα μην πω τίποτα πιο χοντρό τα μάθανε όλοι

Πέστα ρε Vatos_locos..έτσι ακριβώς από παπούτσια του basket ξεκίνησαν και καταλήξανε εκεί που καταλήξανε.Επίσης μη ξεχνάτε ότι πριν από μερικά χρονάκια all star βγαίναν μόνο σε κλασσικό χρώμα ενώ τώρα τα βγάζουν σε ότι να ναι..κάτι τρελά χρωματάκια και σχέδια.

Δημοσ.

Kai meta apo OLA OLA OLA afta .. pou AKOMA kapioi mou tin mpenoun oti EGW dn gnwrizw tin ali8ini moda kai to TRENDY:

Eprepe na scanarw mia photo .. Pou eimai egw 3wn xronwn koritsaki panw stin taratsa, kai na mou exei foresei o aderfos mou (twra p eimai 18 aftos einai 30..) AllStars (mpotakia Classikotata, me fouskoto to sima twn AllStars) na mou exei kanei ta malia mou san Punk (dn eixa polu polu malaki sta 3 mou :o), na mou exei valei dermatina kai skismena tzin (itan 100% moda tote..), na mou exei foresei gyali tou Schwartzernegger kai na me exei vapsei ligo perierga .. (mono gia tin photo vsk ;p dn ntinomoun etc stin ka8imerinotita kai stin Paidiki Stegh :-D)

Na doume ean 8a lete akoma MODA tin moda 16 xronwn (Kai Vaaaale..) noobz ;)

(Kai mou erxete lipon, ka8e fora pou vlepw "Modato" Emo na tou pw, SkatoNoobo otan egw ntinomoun Punk kai forousa AllStars, esu eisoun 3wn xronwn me formoula, sporteks kai pipila hahah =) )

profanos den kserete oti ta allstar einai to pio diasimo papoutsi ston planiti me tis megaliteres poliseis ever.

OLOLOL afta einai epixeirimata :-)

Kai sou 8etw mia pliroforia kai ena erwtima agapite Toufisko :>

Pliroforia1: Afto to stylaki malliwn h' afto einai ta pio xrisimopiimena sta kommotiria ever!

Erwtisi1: Gia pio logo kaneis karfakia h' otidipote allo me Gel kai dn ta kaneis etc?? (Kala 8atan >_>)

Pliroforia2: Afti edw i panoplia exei kanei 8rafsi sta xronika! (Pro Xristou, opios tin forouse, poulouse mouri karga..)

Erwtisi2: Na paw na tin agorasw na tin kanw moda??

Guys, ta AllStars kanan tin moda tous kai poulisane..As foresoume Asics na ginoun ta asics top kai paei legontas....

H moda kai o an8rwpos prepei na proxorane..

"OXI" STO "EMPROS PISW"(<>Periandros Popotas)

Sas lew 3ana, anoikste MAD..

/Koritsi_Gia_PC!

Δημοσ.

Πραγματικα με στεναχορουν οι απαντησεις που διαβαζω εδω μεσα.Ηλπιζα οτι αυτες οι απαντησεις ταιριαζουν μονο σε ανθρωπους πολυ μεγαλυτερους σε ηλικια,αν πω στην γιαγια μου τι ειναι emo για παραδειγμα πιθανον να παθει εμφραγμα,αλλα νεοι ανθρωποι με τετοιες αποψεις? Απογοητευτικο...

Εγω δεν ειμαι ουτε emo ουτε trendy ουτε τπτ τετοιο γτ δεν μ' αρεσει να μου δινουν ταυτοτητα τα ρουχα μου ή η μουσικη μου.Αλλα δεν ειμαι κατα τους,ειναι κατι που δεν θα εκανα προσωπικα ποτε,αλλα ποτε δεν με ενοχλει καθολου.Πρεπει να καταλαβουμε την αναγκη για διαφορετικοτητα( με οποιον τροπο αυτη επιτυχγανεται).Εγω ειμαι μολις 18 κ αντιλαμβανομαι πως ειναι φυσιολογικο να θελουν να ξεχωριζουν.Μην μου πειτε οτι παλαιοτερα οι ανθρωποι σε αυτες τις ηλικιες δεν ηθελαν να ξεχωριζουν...Σκεφτειτε παραδεγματα απο τους γονεις ή τους συγγενεις σας.Για παραδειγμα η τωρινοι 40αριδες προσπαθουσαν να ξεχωρισουν στα 18 εχοντας αυτοκινιταρα κ φοροντας κουστουμιες(κατι που θεωρω περισσοτερο γελιο κ αντιεσθητικο απο τους emo).

Δημοσ.

το πιο στενάχωρο για μένα είναι να βλεπω τους πιο ανοικτόμυαλους όλων, τους νέους, να κλείνονται από ταμπέλες οποιασδήποτε ιδεολογίας ή μόδας και να πολεμούν τον άλλον που δεν έχει τη φράτζα στα δεξιά αλλά έκανε καρφάκια τα μαλλιά ξέρω γω...

όταν οι νέοι "παίζουν πόλεμο" και σπαταλάνε ενέργεια για τέτοια όταν ο κόσμος χάνεται και θα χαθεί (επιτέλους), κάτι (ακόμα) δεν πάει καλά

επίσης πιέζομαι να αφήσω ασχολίαστο το παραπάνω για το κανάλι MAD..

λυπήσου κοπελιά τα όσα μαλλιά μας έμειναν..

Δημοσ.

Koritsi_Gia_PC συγνώμη,τι είναι αυτά για τις πανοπλίες ? Που κολλάνε τώρα οι πανοπλίες με τα all star που τα φοράει ο καθένας πλέον.Ναι το ξέρουμε ότι υπάρχουν εδώ και καιρό αλλά πολλά άτομα πριν από κάνα 2 χρονάκια τα σνομπάρανε και τώρα που τα φοράνε όλοι τα πήρανε και αυτοί(σε κάνα λαχανί χρωματάκι ή κάνα μπρορδοροδοκόκκινο,εκεί καταντήσαμε).Επίσης έχεις ένα κόλλημα με τα asics...γιατί ??Όσο και να μην σ αρέσει τα all star είναι must ακόμη και τώρα για πολλούς(μαζί με λοιπά αξεσουάρ).Ο καθένας μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό...άσε,μη σου πω και πράματα σχετικά με ντύσιμο και παπούτσια κλπ που έχω ακούσει τυχαία από συζητήσεις emo-παιδων πχ....

Δημοσ.
Koritsi_Gia_PC συγνώμη,τι είναι αυτά για τις πανοπλίες ? Που κολλάνε τώρα οι πανοπλίες με τα all star που τα φοράει ο καθένας πλέον.Ναι το ξέρουμε ότι υπάρχουν εδώ και καιρό αλλά πολλά άτομα πριν από κάνα 2 χρονάκια τα σνομπάρανε και τώρα που τα φοράνε όλοι τα πήρανε και αυτοί(σε κάνα λαχανί χρωματάκι ή κάνα μπρορδοροδοκόκκινο,εκεί καταντήσαμε).Επίσης έχεις ένα κόλλημα με τα asics...γιατί ??Όσο και να μην σ αρέσει τα all star είναι must ακόμη και τώρα για πολλούς(μαζί με λοιπά αξεσουάρ).Ο καθένας μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό...άσε,μη σου πω και πράματα σχετικά με ντύσιμο και παπούτσια κλπ που έχω ακούσει τυχαία από συζητήσεις emo-παιδων πχ....

το πιο στενάχωρο για μένα είναι να βλεπω τους πιο ανοικτόμυαλους όλων, τους νέους, να κλείνονται από ταμπέλες οποιασδήποτε ιδεολογίας ή μόδας και να πολεμούν τον άλλον που δεν έχει τη φράτζα στα δεξιά αλλά έκανε καρφάκια τα μαλλιά ξέρω γω...

όταν οι νέοι "παίζουν πόλεμο" και σπαταλάνε ενέργεια για τέτοια όταν ο κόσμος χάνεται και θα χαθεί (επιτέλους), κάτι (ακόμα) δεν πάει καλά

επίσης πιέζομαι να αφήσω ασχολίαστο το παραπάνω για το κανάλι MAD..

λυπήσου κοπελιά τα όσα μαλλιά μας έμειναν..

Πραγματικα με στεναχορουν οι απαντησεις που διαβαζω εδω μεσα.Ηλπιζα οτι αυτες οι απαντησεις ταιριαζουν μονο σε ανθρωπους πολυ μεγαλυτερους σε ηλικια,αν πω στην γιαγια μου τι ειναι emo για παραδειγμα πιθανον να παθει εμφραγμα,αλλα νεοι ανθρωποι με τετοιες αποψεις? Απογοητευτικο...

Εγω δεν ειμαι ουτε emo ουτε trendy ουτε τπτ τετοιο γτ δεν μ' αρεσει να μου δινουν ταυτοτητα τα ρουχα μου ή η μουσικη μου.Αλλα δεν ειμαι κατα τους,ειναι κατι που δεν θα εκανα προσωπικα ποτε,αλλα ποτε δεν με ενοχλει καθολου.Πρεπει να καταλαβουμε την αναγκη για διαφορετικοτητα( με οποιον τροπο αυτη επιτυχγανεται).Εγω ειμαι μολις 18 κ αντιλαμβανομαι πως ειναι φυσιολογικο να θελουν να ξεχωριζουν.Μην μου πειτε οτι παλαιοτερα οι ανθρωποι σε αυτες τις ηλικιες δεν ηθελαν να ξεχωριζουν...Σκεφτειτε παραδεγματα απο τους γονεις ή τους συγγενεις σας.Για παραδειγμα η τωρινοι 40αριδες προσπαθουσαν να ξεχωρισουν στα 18 εχοντας αυτοκινιταρα κ φοροντας κουστουμιες(κατι που θεωρω περισσοτερο γελιο κ αντιεσθητικο απο τους emo).

ΔΙΑΒΑΣΕ As 8ewrisw oti ta posts pou itan epomena apo to diko mou .. itan grammena ws apantiseis ..

Epidi kamia fora, akoma kai h Mastah twn Boards k00razete me ta Offtopix..

Mpite sto room mou kai 8este mou ta Offtopix sas pio zwntana .. na doume poso kala mporite na ypostiriksete afta pou molis eipate me emena Live ..

#rea.irc.gr

(Pantos na 3erete ta 3 Quoted posts, HTAN Point-less ^^)

/HF

Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

ego allstars eixa agorasei prin 4 xronia, eixa to idio zevgari kai itan psiloliomena ta papoutsia

otan imouna persi nea yorkh, epsaxna kapio papoutsi na teriazei me sakaki/kostoumi oste na rixnei kato tin sovarotita tou, kai to na paro pali allstar, itan i moni lisi (for the record pira kai ta adidas samba, kai epsaxna kai kati alla converse alla den ipirxane)

episis, ego eipa gia ta allstars, gia tous emo, na tous kapsoune olous.

ante kai se liges meres raid http://www.emo-corner.com/ krima pou tha to xaso :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...