Dark_son20 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 toufa einai funny? i kanoniko? exw psofisei sta gelia pantos
Toufas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 pseftiko einai http://www.youtube.com/results?search_query=crista+Flanagan&search=Search edo apo to mad tv i idia kopela
theoritikos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Όταν ξεκίνησε η όλη "φιλοσοφία" στην Ελλάδα, μπορώ να πω πως αρχικά τους πήγαινα (καλά μην βαράτε ντέ!). Ήταν λίγοι και θελαν να διαφέρουν. Σαν άρχισε να γίνεται γνωστό το κίνημα σε όλο και περισσότερο κόσμο, τότε ήταν που ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα. Θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα πολλά μαζεμένα emo στο Σύνταγμα, τρόμαξα με το παρουσιαστικό τους! Τότε ήταν που κατάλαβα πως έχει αρχίσει να χάνεται ο αρχικός σκοπός του (λέμε τώρα) κινήματος. Οι μόνοι πάντως που δεν έχουν παράπονο είναι τα Starbucks, τα McDonalds και αυτοί που πουλάν all star και τον όλο εξοπλισμό τους!
-WISE- Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 theoritikos και γω φοραω starakia...ειμαι εμο???
A7X. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 το τραγικο ειναι να βλεπεις εμο ξεμο πως λεγονται 20 και 25 ετων!εκει ειναι να κανεις χαρακιρι.καταντια!ενταξει ενα παιδακι 15-17 ετων εχει το ακαταλογιστο....αλλα μεγαλυτεροι;ΥΜΑΡΤΟΝ εγω ειμαι αντιεμο αντιαντιεμο αντιτρεντι και γενικα οτι ειναι ακραιο το σιχαινομαι ma molis eksefrases mia akraia apopsi eis triploun...se sixenese??? Pw ok oloi legate oti den exete kolhma me thn emfanish tous alla me thn ideologia tous. kai ti re se poianoun esena sto dromo kai sou lene gia katse file me ton zori na sou poume ti pisteboume??? sou moirazoun fylladia sto dromo gia na se proshlytisoun???? den katalabainw ti !#$#@# einai aytes...eidika apo tous metallades pou trwne xronia priksimo apo tous "laikous" gia to ntysimo kai th filosofia. kai epeidh esena sou fainete oti den exoun filosofia ktl ktl shmainei oti exeis kai dikio?? sthn telikh POIOS eisai esi pou tha krineis otidhpote kanei o allos... ena exw na pw Brhkame thn dhmokratia eykolh kai thn phdame oloi
The_Judas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 theoritikos και γω φοραω starakia...ειμαι εμο??? Εξαρτάται... τι χρώμα είναι?
vagpap Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 To σταράκι να θυμίσω ότι το φόραγαν και μεταλλάδες, απλά εκείνο ήταν μόνο μαύρο! Χρωματιστά παπούτσια στους μεταλλάδες επιτρέπονται μόνο αν είναι μποτάκια strike, nike & converse παλιομοδίτικα πάντα. Ταιριάζουν με το παντελόνι σωλήνα. Όσο για το γενικότερο θέμα, ότι η ζωή σου και οι επιλογές σου πρέπει να ταιριάζουν με το ντύσιμο και το όλο look, ποτέ δεν το κατάλαβα... Παλιά είχα μαλλούρα, τώρα έχω κοντό μαλλί, άρα φλώρεψα? (το φλώρεψα είναι από τη "μάχη" μεταλλάδων-hard rockers-φλώρων :-p) Ιδεολογίες κλπ, λίγοι ξέρουν τι θα πει και κάνουν ότι κάνουν συνειδητοποιημένα. Πόσα μοϊκάνια κυκλοφορούν ακόμα? Η ιδεολογία του punk είναι πεθαμένη????
slipknot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Καλά πλέον σταράκια φοράνε όλοι,ακόμα ένα πράμα το οποίο παλιά δεν ήταν μόδα και τώρα έγινε.Όσο αφορά αυτό που λέει ο vagpap περί ιδεολογιών κλπ συμφωνώ,δεν πάει να πει ότι επειδή είσαι μεταλάς πρέπει να έχεις και μαλούρα πχ. όπως γουστάρει ο καθένας.
The_Judas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Καλά πλέον σταράκια φοράνε όλοι,ακόμα ένα πράμα το οποίο παλιά δεν ήταν μόδα και τώρα έγινε.Όσο αφορά αυτό που λέει ο vagpap περί ιδεολογιών κλπ συμφωνώ,δεν πάει να πει ότι επειδή είσαι μεταλάς πρέπει να έχεις και μαλούρα πχ. όπως γουστάρει ο καθένας. Τα σταράκια είναι παλιά μόδα που επανήλθε τώρα. Πριν από 15 χρόνια περίπου όλοι τα φορούσαν.
slipknot Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Κοίτα εγώ πριν από 15 χρόνια ήμουν 1 ετών,δεν ήξερα κάτι τέτοιο.Απλά δεν ξέρω αν και τότε επικρατούσε κάτι ανάλογο όπως τώρα ότι ο κάθε άσχετος πάει και τα φοράει(θα μου πείτε σιγά ρε παπούτσια είναι και ο καθένας έχει το δικαίωμα να τα φοράει)απλά το λέω επειδή τα συγκεκριμένα παπούτσια έχουν συνδεθεί με συγκεκριμένη μουσική,γι αυτό.Επίσης δεν ξέρω αν και τότε όπως τώρα υπήρχαν άτομα τα οποία κορόιδευαν τα συγκεκριμένα παπούτσια και τα απαξίωναν και μετά πήγαιναν και αγόραζαν τέτοια(έχω δει αρκετά τέτοια άτομα).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 mexri kai o lazopoulos ta foraei
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2007 Opoios 8elei na ma8ei ti esti EMO .. Na mpei sto room p lew sto Signature mou! Ean eiste polloi .. na mpite oloi mazemenoi epidi exw skilovare8ei na to analuw >_<
liopyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 tip: ποτέ μην φοράτε σταράκια χωρίς κάλτσες!
1980 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Ρε χαλαρωστε λιγο με τα εμο σε λιγο θα τα καψουμε στο συνταγμα. ειπαμε ειναι μαυρο χαλι το ολο στυλακι και η προσποιητη ψυχοσυνθεση αλλα το παραγαμησαμε το θεμα. δεν κοπαναμε τα καγκουρια καλυτερα?
liopyr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 εγώ δεν το είχα προσέξει το thread, και έχω ρίξει πολύ γέλιο.. ξεικίνησε από μία τάση που εκφράζει 15χρονα, και έφτασε σε συζήτηση περί ελευθερίας απόψεων-ιδεών και εμφάνισης... για να πω και εγώ την μλκ μου, τι θα πει emo, και metal-άδες και punkia... εγώ δλδ που ακούω από punk, ska, reggae, garage, post, electro, trip-hop, alternative-new age, μέχρι έντεχνο και ρεμπέτικο (και καμμιά ακόμα 20ριά είδη μουσικής που βαριέμαι να γράφω), σε ποια κατηγορία ανήκω? θέλω να πω πως δεν υπάρχει λόγος να βάζουμε ταμπέλες στα πάντα, και ειδικά σε κάτι τόσο πολυσύνθετο όπως η μουσική. το πολύ πολύ να την ξεχωρίσουμε σε καλή και κακή.. οι υπόλοιπες ταμπέλες χρησιμεύουν μόνο σε πρακτικούς λόγους, (όπως π.χ να έχουμε τα cd μας σε μία τάξη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.