Προς το περιεχόμενο

emos

metavlitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφηστε τα παιδια να κάνουν οτι θελουν μωρε!!!

Απλα η πάλη ροκαμπιλαδων-φλωρων εγινε σήμερα emo-trendy!!! Θυμαμαι παλια που λεγαμε να στειλουμε γραμμα στην Timberland να βαλει σιδερο μπροστα στα παπουτσια φωκιας να δινουμε και εμεις καμια καλαμια όπως οι αλλοι με τα Doc Martins!!! Αντε και να ξανανοιξει η Αυτοκινηση να πλακωνομαστε με το Wooly Boolie και το Colors!!!!

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όπως έγινε γνωστό τουλάχιστον 20 νεαροί, αγόρια και κορίτσια, που ανήκουν στην τάση «emo», επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο μαθητές στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα, καθώς όπως ισχυρίστηκαν δεν τους άρεσε η εμφάνιση τους.

Μπα τι μας λέτε; Και μετά σας χαλάει που ασχολούμαστε με τι δική σας;

Έ ρε κούρεμα ξύλο και στρατιωτικό περίπατο που θέλετε.

Δημοσ.
Στη σύλληψη δύο ανήλικων και ενός 23χρονου προχώρησε την Τετάρτη η Αστυνομία στη Γλυφάδα μετά από συμπλοκή νεαρών που ανήκουν σε διαφορετικές τάσεις της μόδας.

Όπως έγινε γνωστό τουλάχιστον 20 νεαροί, αγόρια και κορίτσια, που ανήκουν στην τάση «emo», επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο μαθητές στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα, καθώς όπως ισχυρίστηκαν δεν τους άρεσε η εμφάνιση τους.

Αιτία της αντιπαράθεσης και της επίθεσης ήταν το ότι οι δύο μαθητές ανήκαν –όπως υποστηρίχθηκε- στην τάση «trendy».

Η αστυνομία συνέλαβε ένα 15χρονο, έναν 16χρονο και έναν 23χρονο, ενώ προβληματίζεται έντονα για αυτή τη νέα μορφή νεανικής εγκληματικότητας που έκανε την εμφάνιση της στα νότια προάστια της Αθήνας

Χμμμ άλλη μια περίπτωση στυγνής παραπληροφόρησης από το cosmo...

Δεν ταιριάζει στο topic, (σοβαρό θέμα γαρ) αλλά το postάρω χάριν παρεξηγήσεως.

Επειδή γνωστός μου ξέρει έναν από τους τραυματίες, στην προκειμένη η παρέα αυτή δεν είναι "emo" αλλά μια παρέα από κωλόπαιδα που την είδαν κάπως και όποιον δουν στον δρόμο και "κρίνουν" πως είναι trendy του την πέφουν 5/1 (στην καλύτερη) και τον ξυλοφορτώνουν.

Το σκηνικό έγινε στην Πλατεία Εσπερίδων, και δεν είναι η πρώτη φορά.

Είπαμε, emo/trendy τους σιχαινόμαστε ομοίως, αλλά όχι κ έτσι.

Δημοσ.
Μπα τι μας λέτε; Και μετά σας χαλάει που ασχολούμαστε με τι δική σας;

Έ ρε κούρεμα ξύλο και στρατιωτικό περίπατο που θέλετε.

nai nai, ai na tous kremasoume kai tampelitsa "Είμαι τεντι-μπόις" kai meta an den katalaboun ki etsi, na ri3oume ligo gupso kai na xoreuoume oloi me shmaia mas ena pouli.

sobarepsou re, ase ta paidia na xaroun. to 8ema einai na mhn to paratrabane, opws ta pitsirikia pou edeiran alla pitsirikia 'h ta xouligkania pou thn epesan se alla xouligkania

Δημοσ.
Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να φοβόμαστε ? Μήπως να κάνουμε την περίφημη συμμαχία που λέγαμε (μεταλάδες,πανκιά,ροκάδες,γκοθάδες κλπ) ?

Βάλε και ραππάδες μέσα. :-D

Να εδραιώσουμε και την μεταλο-χιπχοπική φιλία για αυτόν τον κοινό στόχο

-Τι πίνουν οι EMO το πρωί?

-hEMO

This one is copyrighted by me :P

Δημοσ.
nai nai, ai na tous kremasoume kai tampelitsa "Είμαι τεντι-μπόις" kai meta an den katalaboun ki etsi, na ri3oume ligo gupso kai na xoreuoume oloi me shmaia mas ena pouli.

sobarepsou re, ase ta paidia na xaroun. to 8ema einai na mhn to paratrabane, opws ta pitsirikia pou edeiran alla pitsirikia 'h ta xouligkania pou thn epesan se alla xouligkania

Μα ακριβώς σε αυτούς που την βλέπουν γαμαω-και-δερνω αναφέρομαι.

Με όλους τους άλλους, πέραν της τυπικής καζούρας (την οποία στο κάτω κάτω ζητούν οι ίδιοι), δεν έχω κάτι να χωρίσω.

Δημοσ.

Εχεί παραγίνει το κακό με τα emo kids.

Πριν απο 2 εβδομάδες στα mcdonalds στο Σύνταγμα, είχε γίνει πανικός.

Ο λόγος? Ένας trendάκιας είπε ένα emo kid φλώρο, και αμέσως πήγαν τα emo να πλακώσουν αυτόν και την παρέα του. Περιττό να πω πως άδειασε το Σύνταγμα και μαζεύτηκαν όλα τα emo στο mcdonalds (καμιά 50αριά άτομα! :o ).

Περίμενα να δω τα emo να τρώνε ξύλο αλλά τους μάζεψε η ασφάλεια και χάθηκαν στου Ψυρρή.

Καλά λέει ο akpe, κούρεμα και στρατό θέλουν για να ηρεμήσουν..

Δημοσ.
Εχεί παραγίνει το κακό με τα emo kids.

Πριν απο 2 εβδομάδες στα mcdonalds στο Σύνταγμα, είχε γίνει πανικός.

Ο λόγος? Ένας trendάκιας είπε ένα emo kid φλώρο, και αμέσως πήγαν τα emo να πλακώσουν αυτόν και την παρέα του. Περιττό να πω πως άδειασε το Σύνταγμα και μαζεύτηκαν όλα τα emo στο mcdonalds (καμιά 50αριά άτομα! :o ).

Περίμενα να δω τα emo να τρώνε ξύλο αλλά τους μάζεψε η ασφάλεια και χάθηκαν στου Ψυρρή.

Καλά λέει ο akpe, κούρεμα και στρατό θέλουν για να ηρεμήσουν..

Δεν είμαι emo, και δεν μ αρέσει αυτό το όλο στύλ τους... Από εκεί και πέρα όμως δεν έχω απολύτως κανέναν λόγο να ασχολούμαι μαζί τους, δικαίωμα του καθενός είναι να ντύνεται, να χτενίζετε όπως θέλει, και γενικώς να κάνει ότι θέλει... Δεν έχω ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε κανένας άλλος δικαίωμα να τους κρίνουμε...

Πάντως τους πάω εν τέλει, γιατί έχουνε τα @@ να είναι διαφορετικοί... και καλά κάνουν...ποτέ δεν θα άντεχα να είμαι ίδιος με την μάζα... και ούτε φυσικά πρόκειται να γίνω ίδιος με όλους, για να με θεωρεί "εντάξει" ο κάθε μακάκας έλληνας...

Δημοσ.
Δεν είμαι emo, και δεν μ αρέσει αυτό το όλο στύλ τους... Από εκεί και πέρα όμως δεν έχω απολύτως κανέναν λόγο να ασχολούμαι μαζί τους, δικαίωμα του καθενός είναι να ντύνεται, να χτενίζετε όπως θέλει, και γενικώς να κάνει ότι θέλει... Δεν έχω ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε κανένας άλλος δικαίωμα να τους κρίνουμε...

Πάντως τους πάω εν τέλει, γιατί έχουνε τα @@ να είναι διαφορετικοί... και καλά κάνουν...ποτέ δεν θα άντεχα να είμαι ίδιος με την μάζα...

ε, ρε alma libre που έχει αυτό το forum!!!

Δημοσ.

Δικαίωμα του καθενός είναι να ντύνεται όπως θέλει. Επίσης δικαιώμα του καθενός είναι να εκφράζει την άποψή του. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ όμως να συνδέεται ο τρόπος που ντύνονται οι emo με τον αν ειναι περιθοροιοποιημενα άτομα , εγκληματίες , ναρκομανείς κλπ. Οι πιο πολύ για μαγκιά ντύνονται έτσι λόγο της τάσης που υπάρχει. Στις γυναίκες δεν κάνει και τόσο μπάμ. Αλλά άντρας emo είναι για φάπες. Γενικά δηλαδή είναι για φάπες :P Τελος πάντων η κοινωνία πάει προς το χειρότερο. Οπως βλέπετε οι emo κάνουν παρέες μέσω Internet κυρίως. Επίσης είναι λογικο να μην τους πέρνει ο κόσμος σοβαρά. Γιατί όταν φοράς βλακείες στο σώμα σου , το μαλλί σαν κρέπα και μαύρος σαν το κοράκι πως να σε θεωρήσει ο άλλος συνεπή. Ειναι η πρώτη εντύπωση που λέμε. Αλλα προς θεού δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον απο το ντύσιμό του και τον τρόπο που ζεί. Προσωπική μου άποψη είναι οτι απο μόνοι τους οι emo μπαίνουν στο περιθώριο γιατί επιλέγουν να κάνουν παρέα άτομα που ανήκουν στον ίδιο τρόπο ζωής , τα οποία είναι λιγα όπως και να το κάνουμε

Δημοσ.
ε, ρε alma libre που έχει αυτό το forum!!!

λες ε? ...

Δικαίωμα του καθενός είναι να ντύνεται όπως θέλει. Επίσης δικαιώμα του καθενός είναι να εκφράζει την άποψή του. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ όμως να συνδέεται ο τρόπος που ντύνονται οι emo με τον αν ειναι περιθοροιοποιημενα άτομα , εγκληματίες , ναρκομανείς κλπ. Οι πιο πολύ για μαγκιά ντύνονται έτσι λόγο της τάσης που υπάρχει. Στις γυναίκες δεν κάνει και τόσο μπάμ. Αλλά άντρας emo είναι για φάπες. Γενικά δηλαδή είναι για φάπες :P Τελος πάντων η κοινωνία πάει προς το χειρότερο. Οπως βλέπετε οι emo κάνουν παρέες μέσω Internet κυρίως. Επίσης είναι λογικο να μην τους πέρνει ο κόσμος σοβαρά. Γιατί όταν φοράς βλακείες στο σώμα σου , το μαλλί σαν κρέπα και μαύρος σαν το κοράκι πως να σε θεωρήσει ο άλλος συνεπή. Ειναι η πρώτη εντύπωση που λέμε. Αλλα προς θεού δεν μπορείς να κρίνεις κάποιον απο το ντύσιμό του και τον τρόπο που ζεί.

Μια σοφή παροιμία πάντως λέει πριν πεις κάτι για κάποιον άλλον, ρίξε μια γρήγορη ματιά στη μούρη σου στον καθρέπτη...

Αν θεωρείς πάντως ότι η κοινωνία πάει στο χειρότερο επειδή υπάρχουν emo τί να πώ... Πάντως πληροφοριακά να πώ πως στα σκατά που είμαστε τώρα δεν μας έφεραν οι emo τουλάχιστον... ή διαφωνείς?

Δημοσ.
λες ε? ...

ε, ναι. αυτό το "...ποτέ δεν θα άντεχα να είμαι ίδιος με την μάζα..." είναι κομμάτι επαναστατικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...