Προς το περιεχόμενο

emos

metavlitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους..

Καλά, πόσοι έχουν γίνει αυτοί οι emo και το κάνατε topic? Έδω που είμαι δεν έχω δει ούτε έναν..Τι στα κομμάτια, έκαναν την Αθήνα αποικία?

Κάτα τα άλλα, χαίρομαι που τουλάχιστον μερικά πράγματα στην πατρίδα δεν αλλάζουν..π.χ. οι ειδήσεις στο Star....

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το τραγικο ειναι να βλεπεις εμο ξεμο πως λεγονται 20 και 25 ετων!εκει ειναι να κανεις χαρακιρι.καταντια!ενταξει ενα παιδακι 15-17 ετων εχει το ακαταλογιστο....αλλα μεγαλυτεροι;ΥΜΑΡΤΟΝ

εγω ειμαι αντιεμο αντιαντιεμο αντιτρεντι και γενικα οτι ειναι ακραιο το σιχαινομαι

Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους..

Καλά, πόσοι έχουν γίνει αυτοί οι emo και το κάνατε topic? Έδω που είμαι δεν έχω δει ούτε έναν..Τι στα κομμάτια, έκαναν την Αθήνα αποικία?

Κάτα τα άλλα, χαίρομαι που τουλάχιστον μερικά πράγματα στην πατρίδα δεν αλλάζουν..π.χ. οι ειδήσεις στο Star....

kiriaki sto camden kai tha ta deis ta zoakia

Δημοσ.

Στη σύλληψη δύο ανήλικων και ενός 23χρονου προχώρησε την Τετάρτη η Αστυνομία στη Γλυφάδα μετά από συμπλοκή νεαρών που ανήκουν σε διαφορετικές τάσεις της μόδας.

Όπως έγινε γνωστό τουλάχιστον 20 νεαροί, αγόρια και κορίτσια, που ανήκουν στην τάση «emo», επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο μαθητές στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα, καθώς όπως ισχυρίστηκαν δεν τους άρεσε η εμφάνιση τους.

Αιτία της αντιπαράθεσης και της επίθεσης ήταν το ότι οι δύο μαθητές ανήκαν –όπως υποστηρίχθηκε- στην τάση «trendy».

Η αστυνομία συνέλαβε ένα 15χρονο, έναν 16χρονο και έναν 23χρονο, ενώ προβληματίζεται έντονα για αυτή τη νέα μορφή νεανικής εγκληματικότητας που έκανε την εμφάνιση της στα νότια προάστια της Αθήνας

Δημοσ.

Πιτσιρίκια είναι που ψάχνουν την δική τους ταυτότητα και θέλουν να ξεχωρίζουν. Κι εμένα μου φαίνονται αξιοθρήνητα και βλαμένα, όμως δεν φταίνε αυτά. Θα μεγαλώσουν...

Δημοσ.
Στη σύλληψη δύο ανήλικων και ενός 23χρονου προχώρησε την Τετάρτη η Αστυνομία στη Γλυφάδα μετά από συμπλοκή νεαρών που ανήκουν σε διαφορετικές τάσεις της μόδας.

Όπως έγινε γνωστό τουλάχιστον 20 νεαροί, αγόρια και κορίτσια, που ανήκουν στην τάση «emo», επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο μαθητές στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα, καθώς όπως ισχυρίστηκαν δεν τους άρεσε η εμφάνιση τους.

Αιτία της αντιπαράθεσης και της επίθεσης ήταν το ότι οι δύο μαθητές ανήκαν –όπως υποστηρίχθηκε- στην τάση «trendy».

Η αστυνομία συνέλαβε ένα 15χρονο, έναν 16χρονο και έναν 23χρονο, ενώ προβληματίζεται έντονα για αυτή τη νέα μορφή νεανικής εγκληματικότητας που έκανε την εμφάνιση της στα νότια προάστια της Αθήνας

Θάνατος στα ΕΜΟγκόλια. :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Μα καλά άκουσα να λένε κάτι emo εκεί στην τηλεόραση ότι παίζει ρόλο ο ρουχισμός.Έλεος δηλαδή...η μουσική είναι κάτι άλλο,δεν είναι τα ρούχα και τα μαλλιά και ξέρω γω τι άλλο !

Όποιος θέλει να δει emo(υπερβολικά πολλούς)πάτε στο Σύνταγμα και θα δείτε αμέτρητους-ολόκληρη στρατιά.Θα τρομάξετε,εγώ αυτό έπαθα.

Δημοσ.

Ποιοί/ά Emo μωρέεεεεεε;;;

Η χειρότερη απειλή είναι η Χατζηγιανίτιδα!

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν τα ξεχωρίζεις κι'όλας τα Χατζηγιανόπληκτα μαλακιστίρια εκτός αν χτυπήσει το κινητό με το ring tone του ακατανόμαστου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως η διαφήμιση "γνωστής αλυσίδας" με πρωταγωνιστές δύο Emo είναι εξαιρετική.

Υ.Γ. Trendy Κορωπίου, Emo Γλυφάδας σημειώσατε Χ (γιατί ούτε τα κινητά, ούτε τα φράγκα τους πήραν τελικά).

Δημοσ.

Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν τα ξεχωρίζεις κι'όλας τα Χατζηγιανόπληκτα μαλακιστίρια εκτός αν χτυπήσει το κινητό με το ring tone του ακατανόμαστου.

ή να είσαι σε διάλειμμα στο φροντιστήριο και να ακούς κάτι τέτοια πωρωμένα να βάζουν τραγούδια του στο κινητό και να σε ρωτάνε κι όλας αν ακούς κι εσύ χατζηγιάννη (προσθέτω εγώ).

Δημοσ.
Πάντως η διαφήμιση "γνωστής αλυσίδας" με πρωταγωνιστές δύο Emo είναι εξαιρετική.

Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται όλο τον ντόρο που έχει γίνει ξαφνικά,αυτές τις μέρες(γιατί αλήθεια ??)για τους emo και πράττουν ανάλογα.

Δημοσ.

Το χειρότερο με την Χατζηγιανίτιδα, είναι ότι αν πλήξει κάποιον σε νεαρή ηλικία εξασθενίζουν οι αντιστάσεις του απέναντι στην φλωρίτιδα και στην πισογλεντίτιδα.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι εκμεταλλεύονται όλο τον ντόρο που έχει γίνει ξαφνικά,αυτές τις μέρες(γιατί αλήθεια ??)για τους emo και πράττουν ανάλογα.

Δεν ξέρω ποιο είναι το κίνητρό τους, πιθανώς αυτό. Kudos στους διαφημιστές, πάντως, που πιάνουν το σφυγμό. Εκεί δε που ο τύπος σηκώνει τη φράντζα για να δει την τηλεόραση είναι όλα τα λεφτά.

Τώρα, γιατί γίνεται ντόρος, είναι μια άλλη κουβέντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...