Προς το περιεχόμενο

emos

metavlitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Υπαρχει Miss Insomnia? :confused:

Ωραιο ακουστηκε αυτο....:-)

Miss insomnia... διαγωνισμός μεταξύ 10 γυναικών το πολύ... όλες κερδίζουν ένα τίτλο :-D

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλήσπέρα σε όλους.Αν θυμάστε είμαι αυτός που ανοιξε αυτό το θέμα και πραγματικά αν ήξερα ότι θα γινόταν τόσο μεγάλος σαματάς θα το παρακολουθούσα από την αρχή γιατί κάπου μεσα στις γιορτές το έχασα.Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχουν τοση απήχηση αυτά που γράφω και που ακούγονται τόσες διαφορετικές γνώμες,(εξάλλου αυτη δεν είναι η σημασία αυτής της σελιδας?)παρ'όλα αυτά νομίζω πως το θέμα εχει κορεστεί πλέον και πρέπει να το λήγουμε σιγά σιγά γι'αυτό πείτε ότι είναι να πείτε και ασχοληθήτε με κάτι πιο εποικοδομητικό από τους εμο.το μύνημά μου ειναι ξεκάθαρο:αρκετά με τους εμο και πάσης φύσης υποκριτές(ο νοών νοείτω).

Δημοσ.
Καλήσπέρα σε όλους.Αν θυμάστε είμαι αυτός που ανοιξε αυτό το θέμα και πραγματικά αν ήξερα ότι θα γινόταν τόσο μεγάλος σαματάς θα το παρακολουθούσα από την αρχή γιατί κάπου μεσα στις γιορτές το έχασα.Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχουν τοση απήχηση αυτά που γράφω και που ακούγονται τόσες διαφορετικές γνώμες,(εξάλλου αυτη δεν είναι η σημασία αυτής της σελιδας?)παρ'όλα αυτά νομίζω πως το θέμα εχει κορεστεί πλέον και πρέπει να το λήγουμε σιγά σιγά γι'αυτό πείτε ότι είναι να πείτε και ασχοληθήτε με κάτι πιο εποικοδομητικό από τους εμο.το μύνημά μου ειναι ξεκάθαρο:αρκετά με τους εμο και πάσης φύσης υποκριτές(ο νοών νοείτω).

Off-topic rules δηλαδή..

27yh7.gif

Δημοσ.
«Ε όχι πατέρα. Η αλήθεια βρίσκεται...στους...Jefferson Airplane». :mrgreen:

Φίλε emo, φίλε trendy, φίλε metalhead. Γίνε λίγο hippie να ηρεμήσει το μυαλό σου και η καρδιά σου. Love the people around you!

The Youngbloods - Get Together

Lyrics :

Love is but a song we sing,

Hear a way we die

You can make the mountains ring,

Hear the angels cry

Now the dove is on the wing

You need not know why.

Hey, people now

Smile on your brother

Let me see you get together,

Love one another right now.

Some will come and some will go,

We shall surely pass

When the wind that left us here,

Returns for us at last

We are but a moment's sunlight,

Fading on the grass

Hey, people now

Smile on your brother

Love one another right now

Hey, people now

Smile on your brother

If you hear the song I'm singing,

You will understand

You hold the key to love and fear,

All in your trembling hand.

One key unlocks them both, you know,

It's at your command

Hey, people now

Smile on your brother

Hippie5.gif

freaking hippie cut this sideburns!!!! :P

and by the way... feed your head ;)

Δημοσ.

εγω θα ελεγα να κλεισει το thread γιατι εκτος απο το οτι ειναι χαζο να ασχολουμαστε ολοι με χαζους:whistle: δινουμε και αξια στους emo που δεν αξιζουν ουτε να τους φτυσεις.Οποτε καλα θα ηταν να εκλεινε δεν ξερω αν συμφωνειτε μια προταση κανω :o

Δημοσ.

Ας είναι οι ευμενείς τροπές του μέλλοντος και η ελπίδα το τελευταίο πράγμα που θα θυμόμαστε από αυτό το thread.

2) Η ιδεολογια του emo, ειναι κατα βασην μια πεσιμιστικη διαθεση για την ζωη..Μια loseristiκη σταση για ΟΛΑ..Και περιεχει αυτοκτωνιες κτλπ..

Δημοσ.

Zwa einai aftoi p dn mporoun na na grapsoun ena keimeno 100 seirwn mesa se 5 leptakia..

Πόσο χρονών είσαι?

Αν θα μπορούσες να πεις κάποιον μάγκα για το πως γράφει στο keyboard ( :shock::shock: ) τότε θα ήταν αυτός που γράφει Ελληνικά,ορθογραφημένα,με τόνους και άντε επειδή είσαι εσύ χωρίς να κοιτάει το k/b ... B)

Τώρα θα μου πεις που κολλάει όλο αυτό με τους Emo... I guess it's time to lock it.

(Δεν άντεξα sorry)

Δημοσ.
...

Zwa einai aftoi p dn mporoun na na grapsoun ena keimeno 100 seirwn mesa se 5 leptakia..Pragma p to kanw..Alla me kanei ola ta i na einai me giwta kai ola ta o na einai me omikron..Kai ema8a na grafw me Greeklish Style..

Afth h sini8ia mou emeine kai sta Ελλαδιστανίτικα .. To palevw omws ap'oso vlepete .. Ta gidia pou koitane akoma to kb otan pliktrologoun as to sevastoun .. Alla etC einai, epixeirimata den vriskeis kai simvivazese me oti Flame sou erxete ;)

μπεεεεεεε!! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ!!! χριτς χριτς χριτς!

πόσο χαίρομαι που δεν είμαι άνθρωπος μα τον Μανιτού!

Δημοσ.

Που ειναι η Παπαρήγα η καλη!!!

Αρκετα με το Koritsi_Gia_PCνα προσβαλει τοσο κοσμο.

Αντε Koritsi_Gia_PC πήγαινε να βυζάξεις καμιά κατσικά μπας και μεγαλώσεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...