Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 και πάλι ρε σλίπνοτ, είμαστε πιο πολλοί.... τι στο καλό;ζιου-ζίτσου-Μιγιαγκι-σαν θα μας κανει κ θα μας καθαρίσει όλους; Hahaahah Δεν σας λεω αλανια..Να μην ξερετε απο που 8α σας ερ8ει..Απο επιχειριματα παντος 8α το ξεκηνισω..8α ερ8ω με φιλικες δια8εσεις..απλα για να σας χαρισω μια ευκαιρια να δειτε ποσο λα8ος με εχετε κρινει..Απλα την παταω καμια φορα στα forums και υποστηριζω την μερια της μιας ακρης (η οποια δεν εχει fans..) και μετα δικαζομαι (ακυρα ofc..) απο ατομα που κτλβαινουν οτι γουσταρουν..Απο κοντα ομως κανεις δεν ειχε την δυνατοτητα να κτλβει οτι 8ελει (στο παρελ8ον..)..Και αυτο 8α γινει και την ημερα της κρισης.. So Bewaaaaaaaare Maraki..
antreaslam Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Εδώ εκτυπωνω..Εκει 8α τραβαω με τα 2Mpixels του φοβερου και ανεπαναλειπτου SE mou.. (ξέχασες να συνεχίσεις... Εκει 8α τραβαω με τα 2Mpixels του φοβερου και ανεπαναλειπτου SE mou, καθώς θα σας θαμπώνω με τη νέα μου φουστίτσα μάρκας, το νέο μου μπλουζάκι μάρκας, και τα νέα μου παπούτσια, φυσικά μάρκας! Αν έβλεπες παλιά λαζόπουλο... "αχ αχ αχ, τα πλευράκια μου"!!!! ΥΓ: I rest my case with that girl....
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Εδώ εκτυπωνω..Εκει 8α τραβαω με τα 2Mpixels του φοβερου και ανεπαναλειπτου SE mou.. (ξέχασες να συνεχίσεις... Εκει 8α τραβαω με τα 2Mpixels του φοβερου και ανεπαναλειπτου SE mou, καθώς θα σας θαμπώνω με τη νέα μου φουστίτσα μάρκας, το νέο μου μπλουζάκι μάρκας, και τα νέα μου παπούτσια, φυσικά μάρκας! Αν έβλεπες παλιά λαζόπουλο... "αχ αχ αχ, τα πλευράκια μου"!!!! ΥΓ: I rest my case with that girl.... SANTA BARBARA > ALL ! Δεν σχολιαζω αλλο !! xD
Commentator Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 ποιες ειναι οι αγαπημενες σου μαρκες,που αγοραζεις?
Houston Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 .Και αυτο 8α γινει και την ημερα της κρισης.. ποια είναι η μέρα της κρίσης?
Φρού-Φρού Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 και λέω σα ποιον μοιάζει, σα ποιόν μοιάζει το κορίτσι για pc με τα "θα σας δείξω εγω" "θα δείτε τι θα πάθετε'" .... ρε Χλαπάτσα;
Harkon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 φρου2λα.... R E S P E K K K !!!! έχω πέσει κάτω απ τα γέλια!!!! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΑΑΑΧΑΑΧΑΧΑ ΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ
antreaslam Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 και λέω σα ποιον μοιάζει, σα ποιόν μοιάζει το κορίτσι για pc με τα "θα σας δείξω εγω" "θα δείτε τι θα πάθετε'" .... ρε Χλαπάτσα; :lol::lol: πραγματικά πολύ επιτυχημένη παρομοιωση!! Πάντως, ελπιζω να μην απογοητευτεί και μας φύγει, γιατί χρειαζόμαστε το γέλιο! έτσι γελούσαμε όλοι, και ορίστε, ο ομνιλας σταμάτησε το....stand up comedy!
slipknot Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Καλά,για να θεωρούμε τόσοι πολλοί συγκεκριμένα πράματα για σένα,δεν νομίζω να έχεις παρεξηγηθεί άδικα....προφανώς έχουμε κάποιο λόγο.Δεν είναι ότι υποστηρίζεις την πλευρά που δεν έχει fans όπως λες....είναι ο τρόπος που τα λες(για μένα προσωπικά).
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Φυσικα και δν περιμενω να παραδεχ8ειτε ή να πειτε κτ αξιολογο.. Οποιον και να πατησα κατω..Μονο αυτοι που ειχαν Brains στο κεφαλι τους ειπαν την λεξη Respect..(Και σωστα..xD)..Αλλιως, ειναι δυνατον να βουλωσεις καποιον και να σου πει ''σε παω''? xD Τωρα ειναι δυνατον να αποκαλω Γυφτους 2-3 απο εδω μεσα και να μην ειναι αρκετα Butthurts ωστε να μην αρχισουν να postaroun τις βλακειες τους..? ^^ R E S P E K K K !!!! RespeKKK re !! xD
blashyrkh+ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 παιδια κοψτε την κουβεντα για το κοριτσι για pc γιατι θα σας δειξει αυτη!μην της πολυκολλατε γιατι ειναι μεσα σε ολα τα κολπα και παρολα αυτα παραμενει ενα κοριτσι με μυαλο και κοντη φουστα.Αραξτε γιατι εχει σε ολους κατι να πει και οτι λεει ποναει .ναι ναι πολυ σωστα καταλαβατε πρεπει να την εκλεξουμε Super moderator και Miss Insomnia μην σας πω καλυτερα να τη σηκωσουμε ολοι στα χερια μας και να κανουμε παρελαση:lol: .Με τι φτασαμε να ασχολουμαστε....(αλλα δεν μπορω να μην μιλησω )
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Υπαρχει Miss Insomnia? Ωραιο ακουστηκε αυτο....
parsifal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 «Ε όχι πατέρα. Η αλήθεια βρίσκεται...στους...Jefferson Airplane». Φίλε emo, φίλε trendy, φίλε metalhead. Γίνε λίγο hippie να ηρεμήσει το μυαλό σου και η καρδιά σου. Love the people around you! The Youngbloods - Get Together Lyrics : Love is but a song we sing, Hear a way we die You can make the mountains ring, Hear the angels cry Now the dove is on the wing You need not know why. Hey, people now Smile on your brother Let me see you get together, Love one another right now. Some will come and some will go, We shall surely pass When the wind that left us here, Returns for us at last We are but a moment's sunlight, Fading on the grass Hey, people now Smile on your brother Let me see you get together, Love one another right now Hey, people now Smile on your brother Let me see you get together, Love one another right now If you hear the song I'm singing, You will understand You hold the key to love and fear, All in your trembling hand. One key unlocks them both, you know, It's at your command Hey, people now Smile on your brother Let me see you get together, Love one another right now
slipknot Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2008 Σταματήστε τον πόλεμο.Δεν ωφελεί σε τίποτα !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.