Προς το περιεχόμενο

emos

metavlitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντρέα δεν είναι όλα τα νέα παιδιά ετσι... Τουλάχιστον εγω αυτό θέλω να πιστεύω..

Νομίζω οτι απο αρκετά πράγματα ακόμα και εδω μέσα μπορούμε να καταλάβουμε τον τρόπο σκέψης κάποιων..

Επίσης σε ενα φόρουμ πολλά πράγματα λέγονται γιατί ο χρήστης είναι κομπλεξικός, ανώριμος, χρειάζεται φροντίδα και προδέρμ, νομίζει οτι είναι νταής ή ακόμα είναι τελείως βλαμμένος..

Υπάρχουν όμως και οι άααλλες απόψεις οπότε διαλέγουμε και παίρνουμε..

Τωρα σχολιάκια του τύπου "Σιγά μην το κατάλαβε! είναι και εκτός μόδας βλέπεις ο νικόλας!!!" νομίζω το μόνο που κάνουν ειναι να διατηρούν τον φαύλο κύκλο του λαικισμου που βρισκόμαστε ...

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
  Φρού-Φρού είπε:
Αντρέα δεν είναι όλα τα νέα παιδιά ετσι... Τουλάχιστον εγω αυτό θέλω να πιστεύω..

Θα συμφωνήσω... Απλά , γενικότερα, βλέπω όλο και λιγότερα παιδια να νοιάζονται για κάτι περισσότερο από τη φράντζα τους (είτε μοδάτη, είτε εμο), κ με απογοητεύει ρε γμτ...

Αναφορά σε κείμενο
Τωρα σχολιάκια του τύπου "Σιγά μην το κατάλαβε! είναι και εκτός μόδας βλέπεις ο νικόλας!!!" νομίζω το μόνο που κάνουν ειναι να διατηρούν τον φαύλο κύκλο του λαικισμου που βρισκόμαστε ...

προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, αστήρικτες επιθέσεις και ειρωνείες, δε μπορώ να τα αφήσω αναπάντητα φρου φρου! Πιστεύω να έχεις παρατηρήσει, ότι όταν κάποιος απαντάει με επιχειρήματα, τότε μπορώ να διατηρήσω ένα επίπεδο αντιπαραθεσης χωρίς λαικισμούς!

Δημοσ.

Παρακολουθώ το thread από τη στιγμή που άνοιξε και πραγματικά απορώ με το koritsi_gia_pc και τις απαντήσεις που δίνει. Καταρχάς και μόνο την στημένη φώτο (ψωνίστικη imho) υπογραφή που βλέπω δεν μπορεί να με πείσει ότι δεν είναι trendy με την έννοια του ψώνιου..

Μετά βλέπω και πως απαντάει σε άτομα όπως antreaslam που προσπαθεί να της αποδείξει με επιχειρήματα ότι αυτά που λέει δεν στέκουν, αλλά αρχίζει το κράξιμο.. Έλεος πια, άκου και λίγο άλλες γνώμες δεν είσαι εσύ η τέλεια και όλοι άλλοι, ή χαζοί, ή κάγκουρες, ή παλιομοδίτες, ή ιμο ή δεν ξέρω γω τι άλλο.

ΥΓ Γαμώτο μπήκα κι εγώ τώρα στη λίστα με τον antreaslam, μάλλον είμαι κακοντυμένος, αγοράζω μαιμούδες και δεν έχω γκόμενα.. Άτιμη κοινωνία...

Δημοσ.
  antreaslam είπε:
Θα συμφωνήσω... Απλά , γενικότερα, βλέπω όλο και λιγότερα παιδια να νοιάζονται για κάτι περισσότερο από τη φράντζα τους (είτε μοδάτη, είτε εμο), κ με απογοητεύει ρε γμτ...

προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, αστήρικτες επιθέσεις και ειρωνείες, δε μπορώ να τα αφήσω αναπάντητα φρου φρου! Πιστεύω να έχεις παρατηρήσει, ότι όταν κάποιος απαντάει με επιχειρήματα, τότε μπορώ να διατηρήσω ένα επίπεδο αντιπαραθεσης χωρίς λαικισμούς!

Σ' αυτό θα συμφωνήσω.. :- ) Θεωρώ οτι και λόγο έχεις και ξέρεις και πως να τον υποστηρίξεις και το ξέρεις ;)

Απλά λέω οτι παραδείγματα όπως μικρά και ακόμα ανώριμα παιδάκια που τους νοιάζει μόνο το φαίνεσθαι γιατί έτσι έχουν γαλουχηθεί, γιατί οι γονείς (damn i said the f word) κάνουν παιδιά και τα παρατάνε μπροστά στην νταντα-τιβι, γιατί δεν έχουν ρε παιδί μου ψαχτεί εσωτερικά γιατί δεν υπαρχει κανείς να τους δείξει το μονοπάτι είναι, αν οχι σεβαστό, κατα κάποιο τρόπο "λογικό" το οτι μιλάνε και φέρονται μ΄αυτό τον τρόπο....

Το πρόβλημα λοιπόν είναι πιο βαθύ.. Εγω ειλικρινά λυπάμαι που ενα ποσοστό των παιδιών είναι έτσι, αλλά ελπίζω στο υπόλοιπο ποσοστό που θα γίνει το σωστό ρευμα όταν τα emo/trend και δεν ξερω γω ποιο άλλο δηθενμου τάχαμου life style πάψει να ψευτοεπικρατεί...

Και ακόμα πιο λυπητερό για μένα το γεγονός να βλέπω γύρω μου τέτοιες συμπεριφορές και μυαλά σαν φρεσκοστρωμένο χιόνι σε μεγαλύτερες ηλικίες ...

Καποιοι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν τι σημαίνει εξέλιξη.. γι΄αυτο σου λέω.. δεν γ@μήτε μαντάμ παιδιά ειναι ;)

Δημοσ.
  antreaslam είπε:
η αλήθεια είναι ότι η καλύτερη λύση για να μην απαντήσεις σε κάποιον, είναι να αρχίσεις του χαρακτηρισμούς, να απαξιώνεις ότι σου είπε κλπ!

Πάντως, υπάρχουν και άνθρωποι που όταν προσπαθούν να απαντήσουν, προκειμένου να βοηθήσουν το συνομιλητή τους, κάνουν quotes Τις εκφράσεις στις οποίες απαντούν!

Αλλά έχω κάτι απιστευτα παράλογες απαιτήσεις...Να κουβεντιάζω με κάποιον, και να ζητώ απαντήσεις στις ερωτήσεις μου! Ακου τώρα!

(παρενθετικά, κακόμοιρος είναι ένας χαρακτηρισμός που ταιριάζει στα κοριτσάκια, που ολη μέρα ασχολούνται με τα νέα μοντελάκια, τι τάση θα επικρατήσει φέτος,κλπ...Στα κοριτσάκια που δε σέβονται το συνομιλητή τους, που λένε και ξε-λένε, κλπ... Στα κοριτσάκια που "απειλούν"!)!

Παρεπιπτόντως, και στην πλάκα που κάνεις, πάλι δεν το έγραψες σωστά!!!

Καλά, η αλήθεια είνια ότι έχω χεστεί επάνω μου... Σε παρακαλώ, μη μοου το κάνεις αυτό.... Δε θα το αντέξω, θα γίνω εμο!

Τώρα που έβγαλες τα ασφαλή συμπερασματα σου για το πως είμαι εξωτ και πως ντύνομαι, και επειδή δε θέλω να στο χαλάσω, θα σου πω ότι φοράω παντελονια καμπάνες, και μπλούζες πολύχρωμες! Αυτό δε θέλεις να ακούσεις? Γιατί κάποιος που διαφωνεί μαζί σου, στα δικά σου μάτια, πρέπει να εχει τις παραπάνω προυποθέσεις!

Ειλικρινά, δνε ξέρω αν τον πρόλαβες, αλλά νομίζω ότι πρέπει να κάνεις ζευγάρι με τον omnilash!!!! omnilash, σου βρήκαμε γυναίκα, ΕΛΑ!!!

ΥΓ: Πάντως, ήδη φοβάμαι το πότε, και κυρίως, ΠΟΣΟ θα με κάνει ρόμπα το κορίτσι για pc!

ΥΓ2: Φρουφρου, ασχολούμαι, γιατί με ενοχλεί κάποιος απαίδευτος να κρίνει τόσο ρηχά, ατομα καταστάσεις και κινήματα, όταν και εκείνος το μόνο πουκάνει είναι να ασχολείται με την εξωτ του εμφανιση!

Περισσότερο όλων, άσχετα με το κορίτσι για pc, με ενοχλεί που δεν υπάρχει στο μεγαλύτερο ποσοστό των νέων ΚΑΜΙΑ ιδεολογία σήμερα. Τίποτα, κενό!

Skia11 είπε:
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ....spot on antrea :-D:-D:-D:-D:-D:-D

@ koritsi: σοβαρά τώρα, τα ελληνικά σου μου έκαψαν πιο πολλά εγκεφαλικά κύτταρα απο όλα τα ναρκωτικά που έχω πάρει σε όλη μου τη ζωή.

Harkon είπε:
@antreaslam: ειλικρινά απορώ με και συγχαίρω την υπομονή σου. κοντεύω να χάσω τα μαλλιά μου..

@Skia11: όποτε διαβάζω ποστ σου κ φτάνω στην υπογραφή σου, χαμογελάω. το λατρεύω αυτό το απόφθεγμα!

horsepower είπε:
Αυτό ακριβώς πολύ σωστά..100% μαζί σου..

Μερικά άτομα δεν έχουν ίχνος αυτογνωσίας και απέχουν από την πραγματικότητα..Αυτοί είναι, κανείς άλλος..Παρόλα αυτά το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν με βάση....την εμφάνιση..Τεσπα βαρέθηκα..

Και όπως λέει και ο Νικόλας(δεν ξέρω γιατί μου ήρθε τώρα αυτό αλλά μου φαίνεται ότι κολλάει..είναι αυτό που έχει αφανιστεί στις μέρες μας): "Θες ν' αγγίξεις την αλήθεια, για βγες απ' έξω απ' την συνήθεια, σύρε και έλα να με λούσεις κι ας είμαι της καθαρευούσης, να σ' αγκαλιάσω να μ' αγκαλιάσεις έστω για λίγο για τοσοδούλι.."

Harkon είπε:
υπέροχο... /end off topic

antreaslam είπε:
Σιγά μην το κατάλαβε! είναι και εκτός μόδας βλέπεις ο νικόλας!!!

ΥΓ: Harkon, Ασχολήθηκα με το τελευταίο μου ποστ, εξαιτίας των χαρακτηρισμών που μου αποδώθηκαν από το κορίτσι για pc.

ΥΓ2: γενικότερα, ασχολούμαι, γιατί με εκνευρίζει ο ρατσισμός, τα στενομυαλα νεα παιδιά, οι άνθρωποι που βλέπουν μόνο ότι τους βολεύει. Το να φτιάξει μια κοινωνία, εξαρταται αποκλειστικά από τους νέους ανθρώπους, και την ποιότητα σκέψεων και πράξεων αυτών!

ΥΓ3: Χαίρομαι που βρήκα συμπαραστάτη skia11 !!!! Τι λες, να το φτιάξουμε το προξενιό?

Skia11 είπε:
Δύσκολο...emo ο ένας, trendy η άλλη, μάλλον καγκουράκια θα βγάλουν στο τέλος :lol::lol::lol:

Φρού-Φρού είπε:

Νομίζω οτι απο αρκετά πράγματα ακόμα και εδω μέσα μπορούμε να καταλάβουμε τον τρόπο σκέψης κάποιων..

Επίσης σε ενα φόρουμ πολλά πράγματα λέγονται γιατί ο χρήστης είναι κομπλεξικός, ανώριμος, χρειάζεται φροντίδα και προδέρμ, νομίζει οτι είναι νταής ή ακόμα είναι τελείως βλαμμένος..

Υπάρχουν όμως και οι άααλλες απόψεις οπότε διαλέγουμε και παίρνουμε..

antreaslam είπε:

Praetorianos είπε:
Παρακολουθώ το thread από τη στιγμή που άνοιξε και πραγματικά απορώ με το koritsi_gia_pc και τις απαντήσεις που δίνει. Καταρχάς και μόνο την στημένη φώτο (ψωνίστικη imho) υπογραφή που βλέπω δεν μπορεί να με πείσει ότι δεν είναι trendy με την έννοια του ψώνιου..

Μετά βλέπω και πως απαντάει σε άτομα όπως antreaslam που προσπαθεί να της αποδείξει με επιχειρήματα ότι αυτά που λέει δεν στέκουν, αλλά αρχίζει το κράξιμο.. Έλεος πια, άκου και λίγο άλλες γνώμες δεν είσαι εσύ η τέλεια και όλοι άλλοι, ή χαζοί, ή κάγκουρες, ή παλιομοδίτες, ή ιμο ή δεν ξέρω γω τι άλλο.

ΥΓ Γαμώτο μπήκα κι εγώ τώρα στη λίστα με τον antreaslam, μάλλον είμαι κακοντυμένος, αγοράζω μαιμούδες και δεν έχω γκόμενα.. Άτιμη κοινωνία...

Φρού-Φρού είπε:
Σ' αυτό θα συμφωνήσω.. :- ) Θεωρώ οτι και λόγο έχεις και ξέρεις και πως να τον υποστηρίξεις και το ξέρεις ;)

Απλά λέω οτι παραδείγματα όπως μικρά και ακόμα ανώριμα παιδάκια που τους νοιάζει μόνο το φαίνεσθαι γιατί έτσι έχουν γαλουχηθεί, γιατί οι γονείς (damn i said the f word) κάνουν παιδιά και τα παρατάνε μπροστά στην νταντα-τιβι, γιατί δεν έχουν ρε παιδί μου ψαχτεί εσωτερικά γιατί δεν υπαρχει κανείς να τους δείξει το μονοπάτι είναι, αν οχι σεβαστό, κατα κάποιο τρόπο "λογικό" το οτι μιλάνε και φέρονται μ΄αυτό τον τρόπο....

Το πρόβλημα λοιπόν είναι πιο βαθύ.. Εγω ειλικρινά λυπάμαι που ενα ποσοστό των παιδιών είναι έτσι, αλλά ελπίζω στο υπόλοιπο ποσοστό που θα γίνει το σωστό ρευμα όταν τα emo/trend και δεν ξερω γω ποιο άλλο δηθενμου τάχαμου life style πάψει να ψευτοεπικρατεί...

Και ακόμα πιο λυπητερό για μένα το γεγονός να βλέπω γύρω μου τέτοιες συμπεριφορές και μυαλά σαν φρεσκοστρωμένο χιόνι σε μεγαλύτερες ηλικίες ...

Καποιοι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν τι σημαίνει εξέλιξη.. γι΄αυτο σου λέω.. δεν γ@μήτε μαντάμ παιδιά ειναι ;)

Πωπώ..Είχα μια φαγούρα απο το πρωί..Εσείς είσασταν εδω μαζεμένοι και με θάβατε μωρε...:lol:

Καλα πατε πειτε και αλλα..Γυρναει γυρω απο εμενα λεμεεεε!! :o

Και για να σας βοηθησω:

Ναι ακομα πιστευω οσα ειπα με το νοημα που τους εδωσα εγω..Και ακομα πιστευω οτι οσοι με εχουν προσβαλει εδω μεσα..Μολις τους βρω απο κοντα 8α "σκυψουν" λεγοντας "Ελα μωρε..Δεν ξερω για τα αλλα τα παιδα..Μια πλακιτσα εκανα εγω.." ;) Αχχ αυτη η ζωη πως μπορει να τα φερει....

*Koritsi_Gia_PC Arpazei Pop-Corn..

*Koritsi_Gia_PC Ka8ete anapaythka sthn polu8rona ths ka8imerinotitas..

*Koritsi_Gia_PC Perimenei tin hmera..

Εδώ εκτυπωνω..Εκει 8α τραβαω με τα 2Mpixels του φοβερου και ανεπαναλειπτου SE mou..

Maraki.. ღ ღ ღ

Δημοσ.

ΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ

τα χεις παίξει τελειώς... ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ

ρε @Commentator: τί δουλειά έχεις στο νησί μου; 'πατριώτης' ή από σπόντα;

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω,κορίτσι,γιατί λες ότι όσοι σε έχουν προσβάλλει όταν σε δουν από κοντά θα τα πάρουν όλα πίσω και θα θα λένε δικαιολογίες.Και αντιδράω γιατί είμαι κι εγώ ένας από αυτούς που σε έχει "προσβάλλει"...Δηλαδή τόσο σίγουρη είσαι ότι με το που σε δούμε από κοντά θα κάνουμε τις κότες ? Τι θα αλλάξει δηλαδή ? Θα αρχίσει η αντιπαράθεση και με τα επιχειρήματα σου,θα μας το "βουλώσεις" ?

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ,το οποίο θα συντελέσει στο να το παίζουμε κινέζοι είναι να είσαι κάνας νταής 2 μέτρα με μούσκουλα αντί για κορίτσι.

Δημοσ.

και πάλι ρε σλίπνοτ, είμαστε πιο πολλοί.... τι στο καλό;

ζιου-ζίτσου-Μιγιαγκι-σαν θα μας κανει κ θα μας καθαρίσει όλους;

Δημοσ.

Βασικά αυτό που κατάλαβα εγώ, από τα λεγόμενά της, είναι πως θα θαμπωθείτε από την ατέλειωτη ομορφιά της.. που θα μείνετε μ@λ@κες ... και θα αρχίσετε τα "πλακίτσα έκανα" κλπ.

μετριόφρων το κορίτσι μας... :lol:

Δημοσ.
  slipknot είπε:
Το μόνο που μπορώ να φανταστώ,το οποίο θα συντελέσει στο να το παίζουμε κινέζοι είναι να είσαι κάνας νταής 2 μέτρα με μούσκουλα αντί για κορίτσι.

απο το avatar φαινεται οτι ειναι πολυ ψηλη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...