steliospal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 καλή φάση... με τους emo τι σχέση έχουν όλα αυτά ??? hehe
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 κλαίνε τα νιάτα τους...emo :p :p rofl
Commentator Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 μας πιανει νοσταλγια και μας πως να το κανουμε...
Toufas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 +Goa Trance ή Happy House happy house δεν υπηρξε ποτε, εκτος απο τα ζωα του venue.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Ρε κορίτσι για pc,ξέρω ότι δε γουστάρεις παρτίδες μαζί μου(όπως είπες)και γενικά δε με συμπαθείς,όπως κι εγώ εσένα.Αλλά αυτή τη φορά ρωτάω σοβαρά και δεν έχω διάθεση για flaming κλπ...αν θέλεις κάνε τον κόπο να απαντήσεις...Αυτά που γράφεις στην προηγούμενη σελίδα και στις πιο πίσω σελίδες,ειλικρινά,τα πιστεύεις ή τα λες απλά για να πας κόντρα στον antreaslam ??? Σε παρακαλώ δηλαδή απάντα μου γιατί δεν ξέρω τι να πιστέψω... Δεν δουλέυει..Το forum εννοω..Παρε την απο κατω απαντηση..Το ατομο εχει κανει 100 Quotes στο ποστ μου..Και εχει δωσει οτι'νάνε απαντησεις..Δεν κολαει τπτ με το δικο μου νοημα..(Εδω να φανταστεις μετα απο το 45ο Quote περιμενε να του εχω απαντησει σε ερωτημα του 6ου του ΙΔΙΟΥ post.... Πρεπει να το εγραφε μια ολοκληρη μερα το κακόμηρο.. ) Εαν ενας αντιδραστικος 8ελει να πουλισει αντιδραση..Δε παλευετε.. - Είναι μησό γεμάτο.. - ΟΧΙ! Είναι μισό άδοιο....Καί το "μισό" γραφεται με γιώτα, πού ειναι η Παιδεία σου.. Μονο απο κοντα 8α γινοταν η δουλειά.. Αλλά κατά τα άλλα, δεν είσαστε θύματα του τι σας πασάρουν ε? Δε φαίνεται πάντως.... Δεν είπα ότι ξέρω ποια είσαι.... Ξέρω όμως, ότι αν σε 3 χρόνια, τα 10 άτομα που οριζουν τι είναι μόδα, πουν ότι όποιος φοράει κάπρι είναι γύφτος, τότε, και εσύ, θα αποκαλέσεις γύφτο όποιον φοράει κάπρι. Και θα κάνεις ότι δε θυμάσαι ότι πριν 2 χρόνια το φορούσες κ εσύ! Αυτό είναι δικαίωμά σου, και πρόβλημά σου! αλλά δε μπορείς να κράζεις σαν πρόβατα τους άλλους που πχ, γίνονται έμο, όταν και εσύ σαν πρόβατο ακολουθείς ότι σου πασάρουν! (δε φαντάζομαι ως μοδάτη κοπέλα, να τολμήσεις, πχ σε 2 χρόνια, που το κάπρι θα είνια για τους γύφτους, να βγεις με κάπρι στο δρόμο ε?) Πάντως εδώ μέσα, έχεις αναφερθεί "εμείς οι τρέντυ", ¨εμείς που ακολουθούμε τη μόδα κλπ"... Βρισκόμαστε σε σύγχυση ή μου φαίνεται? Τελικά.... ή όπως λες παρακάτω: ??? Και παρεπιπτόντως, φαντάζομαι ότι δεν έχεις καταλάβει, ότι το πρόβλημά μου με τους τρεντυ, τους έμο, κλπ, είνια ακριβώς αυτό! Ότι δεν έχετε ιδεολογία, πολιτικό κ κοινωνικό υπόβαθρο, και ασχολείστε με το πως φαίνεστε(μόνο), πως θα πουλήσετε μούρη! Αν υπήρχε ένα ιδεολογικό υπόβαθρο, οπως πχ στα παιδιά των λουλουδιών κάποτε, ή στους ροκάδες πιο μετά, πιστεψε με, δε θα με ενδιέφερε το τι φοράτε... Συγγνώμη που είχα την εντύπωση ότι ο τρόπος γραφής, η σύνταξη, η ορθογραφία, η γραμματική είναι πράγματα σημαντικά σε ένα γραπτό διάλογο... Δεν είπα ότι είμαι μοναδικός. Απλά δεν καταλαβαίνεις πόσο γελοίο είναι να "φτύνεις εκεί που έτρωγες"? Πριν 2 χρόνια, καλό το ΠΧ κάπρι, τώρα, για τους γύφτους... Όχι, ανατριχιαστικό που βρήκα άνθρωπο να υπερηφανεύεται ότι αγοράζει μόνο μάρκες! Πάντα πίστευα ότι τέτοια άτομα κυκλοφορουν μόνο σε σειρές της ελλ.τηλεόρασης! Θέλεις να μετρήσουμε και ποιανού ο μπαμπάς είναι πιο δυνατός κοριτσάκι? 2η ανατριχίλα! Τι καλά να είχε χρόνο, να μειώσει κατά 20% αυτά τα πράγματα, και να αυξήσει το χρόνο που ασχολείτε με κάτι άλλο! Δε με ε (Το ΠΕΛΩΡΙΟ λα8ος πουν καταλαβαίνεις προφανώς, ότι ΔΕ ΜΕ Ενδιαφέρει αν την έχεις μεγάλη ή μικρή(την καρνταρόμπα)(τρομαχτικο..Αλλα points εχω.. και κοψε απαντηση..ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ το ατομο!), ούτε πόση την έχει ο καθένας! Με ενοχλεί που μαζοποιείται κάτω από ένα τίτλο που δεν πρεσβεύει τίποτα, πέρα από το "φαίνεσθαι". Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο (εσύ μιλάς ως εμείς οι τρέντυ, εσείς οι έμο, οι άλλοι οι γύφτοι κλπ)!Και να σου πω και κάτι? Αν είσαι, λέω,ΑΝ είσαι, αντιπροσωπευτικό δείγμα τρέντυ, τότε μπορώ ίσως να καταλάβω κάποια πράγματα.... και φαντάζομαι ότι έχεις κάνει αναλύσεις, και έχεις βεβαιωθεί οτι το Χ επώνυμο τζιν που πήρες, δεν είναι από σάρκα γάτας? Ή εχεις κάνει ανάλυση στο Χ ανωνυμο τζιν που ΔΕΝ πήρες, ότι είναι από υφάσματα? έχεις αποδείξεις, ή απλά πετάς αρλούμπες? Πρόβλημά του,και μαγκιά του! Αν είχε ροζ, πουά και καρό (μπλιαχ), πάλι το ίδιο θα έλεγα! ΕΔΩ είναι το πρόβλημα μου με τους έμο! Δε μου αρέσει η λουζεριστικη στάση, η και καλα "αυτοκτονία", η παραίτηση! Αυτό δεν το ανέχομαι εύκολα από εφήβους! Όπως σου είπα πριν όμως, αν πίσω από το μαλλί με φράντζα και τα μαύρα ρούχα, κρυβόταν μια σταση διαμαρτυρίας, μια φωνή αντίδρασης, διεκδίκησης, τότε, δε θα έλεγα απολύτως τίποτα! Ενώ εσύ πάλι θα τους κατέκρινες! That's the difference! Και χαίρομαι που δεν έχεις βρει υποστηρικτές.... Τελικά, δε μου απάντησες όμως? (lol...xD) Αν σε 2 χρόνια η διχάλα κ το κάπρι είναι εκτός μόδας, πως θα χαρακτηρίσεις την Χ που φοράει διχάλα κ κάπρι ? Σου είναι τόσο δύσκολο να απαντήσεις? (Τι παίρνει το ατομο....) >_> Άκου να δεις ΠΑΡΑΛΟΓΑ πράγματα! Όχι κούκλα μου, μην μαζοποιήσε σε τέτοιες αηδίες! Μην φοβάσαι! Καλά κάνεις και δεν ανακατεύεσαι σε καταστάσεις που ασχολούνται με την παιδεία! Δυστυχώς για σένα, εμπρός πίσω, δεν είναι έκφραση που αφορά το ρουχισμό, αλλά το "φασισμό"! Και σε αυτό, πίστεψε με, είσαι πολύ πιο πίσω από εμένα... στα π@π@ρι@ μου αν θα ξεχωρίσω ή όχι, πως να στο πω να το καταλαβεις? . Το γράφεις που το γράφεις μόνιμα,δεν το γράφεις λίγο πιο σωστά, να καταλάβοουμε τι θέλεις να πεις? ΥΓ: Φαντάζομαι ότι ένα άτομο που θέλει να υπερηφανεύεται ότι είναι πάντα "εμπρός", δεν έχει ποτέ σκεφτεί πόσο ρατσιστικός είναι ο τρόπος γραφής κ σκέψης του ε? Τα λεμε σε καμια μαζωξη insomniacs..Εκει 8α δω την μαγκια σου..Και το ποσο τρανά μπορεις να πας εκτος 8εματος στα λογια μου..Οπως κανεις εδω μεσα.. Θα εχω εκτυπωμενο το τελευταιο post σου..και 8α σε κανω ρομπα απο κοντα..adreasalam (rofl ατομο π 8α ασχολη8ω, θελω να δω και φατσα που 8α εισαι..Αγοραζεις ρουχα απο Santa..Ντυσιματακι RickRoll, iQ ραδι-Q..) Οσο για το κορίτσι για πισι, ενα μικρό κοριτσάκι είναι(..) Θα σας έλεγα Μις Φρου-Φρου τι ειναι μικρό.. μαζοποιήσαι εννοείς (αν είναι να διορθώνεις καν' το χωρίς να κάνεις λάθη)
steliospal Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Είναι μισό άδοιο πρόσεξε μην βάλεις ένα γιώτα εξτρά στο άδοιο και σου ρίξουν ban :ΡΤα λεμε σε καμια μαζωξη insomniacs..Εκει 8α δω την μαγκια σου..Και το ποσο τρανά μπορεις να πας εκτος 8εματος στα λογια μου..Οπως κανεις εδω μεσα.. καλά ρε παιδιά μην παίξετε και ξύλο... Υ.Γ. αυτοί να δείτε θα παντρευτούνε...κι εγώ κουμπάρος που το βρήκα πρώτος...:Ρ
MiltoZ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 happy house δεν υπηρξε ποτε, εκτος απο τα ζωα του venue. Εντάξει, ήταν απείρως περισσότερο mainstream αλλά υπήρχε μια κοντρίτσα για κάποιο διάστημα και μια περιφρόνηση από τους μεν για τους δε
frenzy Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 καλή φάση... με τους emo τι σχέση έχουν όλα αυτά ??? hehe Βλέπε posts #345 #348 σχετικά με το "εμείς" Το "αυτοί" δεν το βρήκαμε ακόμη. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχει σημασία αφού "αυτοί" ήταν πάντοτε αδιάφοροι στους "εμείς". Εκτός από τις ωραίες στιγμές που η ύπαρξη των "αυτοί" αυτοπροσδιόριζε το "εμείς". Οπότε περνάγανε καλά οι "αυτοί" κι οι "εμείς" καλύτερα. Μέχρι που οι "εμείς" έγιναν "εγώ" και τελείωσε το παραμύθι. Και κατέληξε ο "εγώ" να γράφει σε άγνωστους πως κάποτε όλοι θα γίνουν "εγώ" και θα γουστάρουν τους "αυτοί" επειδή θα τους θυμίζουν τους "εμείς". Κατάλαβες τι σχέση έχουν;
antreaslam Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δεν δουλέυει..Το forum εννοω..Παρε την απο κατω απαντηση..Το ατομο εχει κανει 100 Quotes στο ποστ μου..Και εχει δωσει οτι'νάνε απαντησεις..Δεν κολαει τπτ με το δικο μου νοημα..(Εδω να φανταστεις μετα απο το 45ο Quote περιμενε να του εχω απαντησει σε ερωτημα του 6ου του ΙΔΙΟΥ post.... Πρεπει να το εγραφε μια ολοκληρη μερα το κακόμηρο.. ) η αλήθεια είναι ότι η καλύτερη λύση για να μην απαντήσεις σε κάποιον, είναι να αρχίσεις του χαρακτηρισμούς, να απαξιώνεις ότι σου είπε κλπ! Πάντως, υπάρχουν και άνθρωποι που όταν προσπαθούν να απαντήσουν, προκειμένου να βοηθήσουν το συνομιλητή τους, κάνουν quotes Τις εκφράσεις στις οποίες απαντούν! Αλλά έχω κάτι απιστευτα παράλογες απαιτήσεις...Να κουβεντιάζω με κάποιον, και να ζητώ απαντήσεις στις ερωτήσεις μου! Ακου τώρα! (παρενθετικά, κακόμοιρος είναι ένας χαρακτηρισμός που ταιριάζει στα κοριτσάκια, που ολη μέρα ασχολούνται με τα νέα μοντελάκια, τι τάση θα επικρατήσει φέτος,κλπ...Στα κοριτσάκια που δε σέβονται το συνομιλητή τους, που λένε και ξε-λένε, κλπ... Στα κοριτσάκια που "απειλούν"!)! - Είναι μησό γεμάτο.. - ΟΧΙ! Είναι μισό άδοιο....Καί το "μισό" γραφεται με γιώτα, πού ειναι η Παιδεία σου.. Παρεπιπτόντως, και στην πλάκα που κάνεις, πάλι δεν το έγραψες σωστά!!! Θα εχω εκτυπωμενο το τελευταιο post σου..και 8α σε κανω ρομπα απο κοντα..adreasalam Καλά, η αλήθεια είνια ότι έχω χεστεί επάνω μου... Σε παρακαλώ, μη μοου το κάνεις αυτό.... Δε θα το αντέξω, θα γίνω εμο! (rofl ατομο π 8α ασχολη8ω, θελω να δω και φατσα που 8α εισαι..Αγοραζεις ρουχα απο Santa..Ντυσιματακι RickRoll, iQ ραδι-Q..) Τώρα που έβγαλες τα ασφαλή συμπερασματα σου για το πως είμαι εξωτ και πως ντύνομαι, και επειδή δε θέλω να στο χαλάσω, θα σου πω ότι φοράω παντελονια καμπάνες, και μπλούζες πολύχρωμες! Αυτό δε θέλεις να ακούσεις? Γιατί κάποιος που διαφωνεί μαζί σου, στα δικά σου μάτια, πρέπει να εχει τις παραπάνω προυποθέσεις! Ειλικρινά, δνε ξέρω αν τον πρόλαβες, αλλά νομίζω ότι πρέπει να κάνεις ζευγάρι με τον omnilash!!!! omnilash, σου βρήκαμε γυναίκα, ΕΛΑ!!! ΥΓ: Πάντως, ήδη φοβάμαι το πότε, και κυρίως, ΠΟΣΟ θα με κάνει ρόμπα το κορίτσι για pc! ΥΓ2: Φρουφρου, ασχολούμαι, γιατί με ενοχλεί κάποιος απαίδευτος να κρίνει τόσο ρηχά, ατομα καταστάσεις και κινήματα, όταν και εκείνος το μόνο πουκάνει είναι να ασχολείται με την εξωτ του εμφανιση! Περισσότερο όλων, άσχετα με το κορίτσι για pc, με ενοχλεί που δεν υπάρχει στο μεγαλύτερο ποσοστό των νέων ΚΑΜΙΑ ιδεολογία σήμερα. Τίποτα, κενό!
Skia11 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Ειλικρινά, δνε ξέρω αν τον πρόλαβες, αλλά νομίζω ότι πρέπει να κάνεις ζευγάρι με τον omnilash!!!! omnilash, σου βρήκαμε γυναίκα, ΕΛΑ!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ....spot on antrea :-D:-D:-D:-D:-D @ koritsi: σοβαρά τώρα, τα ελληνικά σου μου έκαψαν πιο πολλά εγκεφαλικά κύτταρα απο όλα τα ναρκωτικά που έχω πάρει σε όλη μου τη ζωή.
Harkon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 @antreaslam: ειλικρινά απορώ με και συγχαίρω την υπομονή σου. κοντεύω να χάσω τα μαλλιά μου.. @Skia11: όποτε διαβάζω ποστ σου κ φτάνω στην υπογραφή σου, χαμογελάω. το λατρεύω αυτό το απόφθεγμα!
horsepower Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 ...ΥΓ2: Φρουφρου, ασχολούμαι, γιατί με ενοχλεί κάποιος απαίδευτος να κρίνει τόσο ρηχά, ατομα καταστάσεις και κινήματα, όταν και εκείνος το μόνο πουκάνει είναι να ασχολείται με την εξωτ του εμφανιση!Περισσότερο όλων, άσχετα με το κορίτσι για pc, με ενοχλεί που δεν υπάρχει στο μεγαλύτερο ποσοστό των νέων ΚΑΜΙΑ ιδεολογία σήμερα. Τίποτα, κενό!!!! Αυτό ακριβώς πολύ σωστά..100% μαζί σου.. Μερικά άτομα δεν έχουν ίχνος αυτογνωσίας και απέχουν από την πραγματικότητα..Αυτοί είναι, κανείς άλλος..Παρόλα αυτά το μόνο που κάνουν είναι να κρίνουν με βάση....την εμφάνιση..Τεσπα βαρέθηκα.. Και όπως λέει και ο Νικόλας(δεν ξέρω γιατί μου ήρθε τώρα αυτό αλλά μου φαίνεται ότι κολλάει..είναι αυτό που έχει αφανιστεί στις μέρες μας): "Θες ν' αγγίξεις την αλήθεια, για βγες απ' έξω απ' την συνήθεια, σύρε και έλα να με λούσεις κι ας είμαι της καθαρευούσης, να σ' αγκαλιάσω να μ' αγκαλιάσεις έστω για λίγο για τοσοδούλι.."
Harkon Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 ... Και όπως λέει και ο Νικόλας(δεν ξέρω γιατί μου ήρθε τώρα αυτό αλλά μου φαίνεται ότι κολλάει..είναι αυτό που έχει αφανιστεί στις μέρες μας): "Θες ν' αγγίξεις την αλήθεια, για βγες απ' έξω απ' την συνήθεια, σύρε και έλα να με λούσεις κι ας είμαι της καθαρευούσης, να σ' αγκαλιάσω να μ' αγκαλιάσεις έστω για λίγο για τοσοδούλι.." υπέροχο... /end off topic
antreaslam Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Και όπως λέει και ο Νικόλας(δεν ξέρω γιατί μου ήρθε τώρα αυτό αλλά μου φαίνεται ότι κολλάει..είναι αυτό που έχει αφανιστεί στις μέρες μας): "Θες ν' αγγίξεις την αλήθεια, για βγες απ' έξω απ' την συνήθεια, σύρε και έλα να με λούσεις κι ας είμαι της καθαρευούσης, να σ' αγκαλιάσω να μ' αγκαλιάσεις έστω για λίγο για τοσοδούλι.." Σιγά μην το κατάλαβε! είναι και εκτός μόδας βλέπεις ο νικόλας!!! ΥΓ: Harkon, Ασχολήθηκα με το τελευταίο μου ποστ, εξαιτίας των χαρακτηρισμών που μου αποδώθηκαν από το κορίτσι για pc. ΥΓ2: γενικότερα, ασχολούμαι, γιατί με εκνευρίζει ο ρατσισμός, τα στενομυαλα νεα παιδιά, οι άνθρωποι που βλέπουν μόνο ότι τους βολεύει. Το να φτιάξει μια κοινωνία, εξαρταται αποκλειστικά από τους νέους ανθρώπους, και την ποιότητα σκέψεων και πράξεων αυτών! ΥΓ3: Χαίρομαι που βρήκα συμπαραστάτη skia11 !!!! Τι λες, να το φτιάξουμε το προξενιό?
Skia11 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 ΥΓ3: Χαίρομαι που βρήκα συμπαραστάτη skia11 !!!! Τι λες, να το φτιάξουμε το προξενιό? Δύσκολο...emo ο ένας, trendy η άλλη, μάλλον καγκουράκια θα βγάλουν στο τέλος :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.