Φρού-Φρού Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 ^ να συμπληρώσω πατρίς θρησκεία οικογένεια ή ρόδα τσάντα και κοπάνα?
slygeo87 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Γιατί όλες αυτές οι ταμπέλες και διακρίσεις δε μπορώ να καταλάβω... Αν αφαιρέσεις τους trendy και τους emo ποιοί μένουν;Υποθέτω οι καγκουρές με τα glx, οι γύφτοι με τα dantsun, οι σκυλάδες και οι ντε μοντε (ξέχασα κανένα; ) Αν μπεις στη θέση ενός κουτσομπόλη, στενόμυαλου, κομπλεξικού που θεωρεί ο,τι μετά απ' αυτόν είναι το χάος, υπάρχει περίπτωση να μη δεις ένα άτομο απ' όλες αυτές τις κατηγορίες και να μη κράξεις λίγο;Το περπατημα του...το παπούτσι του...λίγο το σώβρακο του ρε παιδί μου.... Επίσης το να κατηγορεί ένας σκυλάς ή ένας trendy έναν emo π.χ. μάλλον για τραγική ειρωνεία μου ακούγεται γιατί και αυτός σε μια άλλη άθλια κατηγορία ανήκει.Εσύ σε ποιά κατηγορία ανήκεις μιας και γουστάρεις να βάζεις ταμπέλες φίλε μου ''Χ'' κομπλεξικέ;Δεν υπάρχουν πολλές...αν δεν είσαι emo είσαι κάτι άλλο...και σίγουρα κάποιος που δε συμβαδίζει με τις στυλιστικές σου επιλογες όταν σε δει θα σε κράξει κανονικότατα.
littlelouievegos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Exodus ή Faz (εδώ κάνω φιγούρα) Τσκ τσκ Lycabettus δεν εχει; .. Aυτοί ή εμείς;Εμεις ειμαστε οι εμεις ή οι αλλοι; Και τι γινεται αν ειμαστε εμεις και θελουμε να γινουμε οι αλλοι; Και αν οι αλλοι ειμαστε τελικα εμεις; Εγω παντως ειμαι και με τους 2.. Good post btw τα ψιλοκαλυψες ολα (κατι psychobilia αφησες απ'εξω αλλα στο συγχωρω (αν και αναφερθηκες εμμεσως με το punk/rockabilly )
frenzy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Τσκ τσκ Lycabettus δεν εχει; .. pawned! Tι ωραίο μαγαζάκι ήταν αυτό ε;
MiltoZ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Τα μεγάλα ερωτήματα των τελευταίων 50 χρόνων: + Goa Trance ή Happy House
littlelouievegos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Tι ωραίο μαγαζάκι ήταν αυτό ε; Ηταν το γαμ.. ηταν.. Ωραιες αναμνησεις
frenzy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Ηταν το γαμ.. ηταν.. Ωραιες αναμνησεις how 'bout MAD ?
tmjuju Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Άμα έχεις κατά τύχη καμία φωτογραφία από MAD του ʼ98 καντη post! Πάω στοίχημα ότι άμα την δείξουμε σήμερα θα πουν τους μισούς trendy και τους άλλους μισούς emo (Α και υπήρχαν και οι ʽχυμαʼ στην σκάλα )
frenzy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Άμα είχα τέτοια φωτό θα έβαζα charlatans και θα έπινα ένα μπουκάλι τεκίλα...αν και 98 κάπως αργά
littlelouievegos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 how 'bout MAD ? Mad ε; Συγγρου πηγαινα πιο πολυ αλλα ακομα θυμαμαι τα Μεγκα Τριπολις τα παρτακια, Avant garde, Κουκος, Αλαρμ, Αλσος, Τεσσερα, Zoo, Factory, Χ-Club,Αεροδρομιο και Berlin για αραγμα και ακολουθησαν μετα πολλα.. Ωραιες εποχες φιλαρακι..
littlelouievegos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Άμα είχα τέτοια φωτό θα έβαζα charlatans και θα έπινα ένα μπουκάλι τεκίλα...αν και 98 κάπως αργά MadCheeeeeeeeesteeeeeeeeeeeeeeeeeer
MiltoZ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Mad ε; Συγγρου πηγαινα πιο πολυ αλλα ακομα θυμαμαι τα Μεγκα Τριπολις τα παρτακια, Avant garde, Κουκος, Αλαρμ, Αλσος, Τεσσερα, Zoo, Factory, Χ-Club,Αεροδρομιο και Berlin για αραγμα και ακολουθησαν μετα πολλα.. Ωραιες εποχες φιλαρακι.. Που τα θυμάσαι όλα αυτά ρε θυρίο? Τρελές εποχές! Το rebound το θυμάται κανείς?
littlelouievegos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Που τα θυμάσαι όλα αυτά ρε θυρίο? Τρελές εποχές! Το rebound το θυμάται κανείς? Αυτα και να θελω να τα ξεχασω δεν γινεται.. Ειναι τα χρονια της νιοτης μου.. :-DRebound δεν πηγαινα καθολου ειχα χαλαστει με ενα σκηνικο..
Commentator Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 πανε οι παλιοι καιροι με την μοδα του "αληταρα".Με μηχανακι μπομπο η glx μαλλι με τσουλουφια,καρφακια 7 δαχτυλα και φραχτες.Nα ακους Psychedelic, συλλογες Transistance,hiphop,metal σε κασετα.Μπλουζες με τεραστιες σταμπες(no fear,maui and sons) και καπελακια.Σκουλαρικια κρικους παντου....Φλωρεψαν ολοι τωρα...
frenzy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2008 Mad ε; Συγγρου πηγαινα πιο πολυ αλλα ακομα θυμαμαι τα Μεγκα Τριπολις τα παρτακια, Avant garde, Κουκος, Αλαρμ, Αλσος, Τεσσερα, Zoo, Factory, Χ-Club,Αεροδρομιο και Berlin για αραγμα και ακολουθησαν μετα πολλα.. Ωραιες εποχες φιλαρακι.. good times ... πωπωωω μ' έκανες κομμάτια σήμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.