Προς το περιεχόμενο

emos

metavlitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mπούρδες όλα...είμαστε όλοι κομπλεξικοί.

Έχεις μακρύ μαλλί και φοράς μπλούζα με σάπιο χριστό σε κοιτάνε και σε κοροϊδεύουν.

Φοράς διχάλα και κάπρι σε κοιτάνε και σε κοροϊδεύουν.

Είσαι emo σε κοιτάνε και σε κοροϊδεύουν.

Είσαι ντε μοντε σε κοιτάνε και σε κοροϊδεύουν.

Είσαι...σε κοροϊδεύουν.

Είσαι...σε κοροϊδεύουν.

....

...

...

...

Ο κάθε ένας ξεχωριστά έχει τη δική του προσωπικότητα.Όλοι επηρεαζόμαστε από κάτι και όλοι αντιγράφουμε κάτι που έχουμε δει.

Δίκαιωμα του καθενός να φοράει ο,τι γουστάρει.Τι λόγος σου πέφτει;Κανένας...τόσο απλά.

Αν πάλι εσύ είσαι ο σωστός..ο αντικειμενικός....ο έξω από το mainstream τότε μπράβο σου.Μαγκιά σου και χαρά σου.Την επόμενη φορά που θα πας για καφέ μη με κοιτάξεις και ψιθυρίσεις στο διπλανό σου το πόσο χάλια τζιν ή μπλούζα φοράω.Θα το κάνω και 'γω να είσαι βέβαιος.

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eh κανεις, απλα βαριετε ο κοσμος να φοραει τα ιδια και τα ιδια..Βγενει κατι καινουριο, διαφορετικο, ωραιο..Και αγοραζετε ;)

Αλλά κατά τα άλλα, δεν είσαστε θύματα του τι σας πασάρουν ε?

... ειχα τελεια ορ8ογραφια ^^

Δε φαίνεται πάντως....

Ρε μη μου μιλας εμενα για σφραγηδες, και για μοναδηκοτιτα..Δεν 3ερεις ποια ειμαι..Δεν γεννη8ηκα και εφτασα εδω που ειμαι για να μ πει ο "ADREASALAM" οτι εγω δεν ειμαι Unique..Μπροστα μου εχεις αλλες απειρες σφραγιδες και συνι8ισμενα στοιχεια..;)

Δεν είπα ότι ξέρω ποια είσαι.... Ξέρω όμως, ότι αν σε 3 χρόνια, τα 10 άτομα που οριζουν τι είναι μόδα, πουν ότι όποιος φοράει κάπρι είναι γύφτος, τότε, και εσύ, θα αποκαλέσεις γύφτο όποιον φοράει κάπρι. Και θα κάνεις ότι δε θυμάσαι ότι πριν 2 χρόνια το φορούσες κ εσύ!

8α το πω για τελευταια φορα..Το να ειμαι στην μοδα δεν με χαλαει κα8ολου..Το βλεπει ΑΚΟΜΑ και η μανα μου εαν ειμαι ντυμενη και χτενισμενη σαν την Αμερικη του 70..

Αυτό είναι δικαίωμά σου, και πρόβλημά σου! αλλά δε μπορείς να κράζεις σαν πρόβατα τους άλλους που πχ, γίνονται έμο, όταν και εσύ σαν πρόβατο ακολουθείς ότι σου πασάρουν! (δε φαντάζομαι ως μοδάτη κοπέλα, να τολμήσεις, πχ σε 2 χρόνια, που το κάπρι θα είνια για τους γύφτους, να βγεις με κάπρι στο δρόμο ε?)

Και η δευτερη αλη8εια (που οποιος 8ελει την πιστευει..) ειναι οτι δεν εχω αποκαλεσει ποτε τον εαυτο μου Trendy (και εννοιτε με τους West Side φιλους μ εδω..Μονο αυτο δεν μας τρωει..).

Πάντως εδώ μέσα, έχεις αναφερθεί "εμείς οι τρέντυ", ¨εμείς που ακολουθούμε τη μόδα κλπ"...

Βρισκόμαστε σε σύγχυση ή μου φαίνεται? Τελικά....

Οτι να'νε..Εγω ξεκινισα να λεω οτι δεν ειναι ιδεολογια το να εισαι Trend

ή όπως λες παρακάτω:

2) Η ιδεολογια του trendy,

???

Και παρεπιπτόντως, φαντάζομαι ότι δεν έχεις καταλάβει, ότι το πρόβλημά μου με τους τρεντυ, τους έμο, κλπ, είνια ακριβώς αυτό! Ότι δεν έχετε ιδεολογία, πολιτικό κ κοινωνικό υπόβαθρο, και ασχολείστε με το πως φαίνεστε(μόνο), πως θα πουλήσετε μούρη! Αν υπήρχε ένα ιδεολογικό υπόβαθρο, οπως πχ στα παιδιά των λουλουδιών κάποτε, ή στους ροκάδες πιο μετά, πιστεψε με, δε θα με ενδιέφερε το τι φοράτε...

Stay in discussion..Μονο να το γυρνας στον τροπο γραφης του αλλου νμζω ξερεις..

Συγγνώμη που είχα την εντύπωση ότι ο τρόπος γραφής, η σύνταξη, η ορθογραφία, η γραμματική είναι πράγματα σημαντικά σε ένα γραπτό διάλογο...

Μαγκια και των εμο που το κεφαλι τους ειναι σαν φριτεζα..

Και ας το κοροιδευει και ολος ο πλανητης περα απο την ρατσα τους..

Μην με βαλεις να μαζεψω Quotes του foroum π τους κοροιδευει....Ετσι 8α κοροιδεψει και εσενα ο κοσμος που ντινεσε σαν

(πχ)..Που αποφασισες να μινεις εκτος μοδας και super-ntouper-μοναδικος απο εκεινη τιν εποχη..

Δεν είπα ότι είμαι μοναδικός. Απλά δεν καταλαβαίνεις πόσο γελοίο είναι να "φτύνεις εκεί που έτρωγες"? Πριν 2 χρόνια, καλό το ΠΧ κάπρι, τώρα, για τους γύφτους...

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!!!! που δεν αγοραζω απο Santa Barbara? :confused: Παιδια αυτα μονο εδω μεσα τα εχω ακουσει :lol:

Όχι, ανατριχιαστικό που βρήκα άνθρωπο να υπερηφανεύεται ότι αγοράζει μόνο μάρκες! Πάντα πίστευα ότι τέτοια άτομα κυκλοφορουν μόνο σε σειρές της ελλ.τηλεόρασης!

Θέλεις να μετρήσουμε και ποιανού ο μπαμπάς είναι πιο δυνατός κοριτσάκι?

1) Η καρνταρομπα του trendy, εχει 1.000.000 πραγματα..

2η ανατριχίλα! Τι καλά να είχε χρόνο, να μειώσει κατά 20% αυτά τα πράγματα, και να αυξήσει το χρόνο που ασχολείτε με κάτι άλλο! Δε με ε

(Το ΠΕΛΩΡΙΟ λα8ος πουν καταλαβαίνεις προφανώς, ότι ΔΕ ΜΕ Ενδιαφέρει αν την έχεις μεγάλη ή μικρή(την καρνταρόμπα), ούτε πόση την έχει ο καθένας! Με ενοχλεί που μαζοποιείται κάτω από ένα τίτλο που δεν πρεσβεύει τίποτα, πέρα από το "φαίνεσθαι".

πιστευουν αυτοι π εχουν μεγαλο στομα χωρις να γνωριζουν..Ειναι το οτι ο κα8ε Trendy μοιαζει με τον αλλον..Μέγα λα8ος ;))

Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο (εσύ μιλάς ως εμείς οι τρέντυ, εσείς οι έμο, οι άλλοι οι γύφτοι κλπ)!Και να σου πω και κάτι? Αν είσαι, λέω,ΑΝ είσαι, αντιπροσωπευτικό δείγμα τρέντυ, τότε μπορώ ίσως να καταλάβω κάποια πράγματα....
2) Η ιδεολογια του trendy, ειναι να μην πηγαινη πισω..Αλλα να προχωραει και ανα αγοραζει αλη8ινα tzin και οχι απο σαρκα γατας ή με τα υφασματα των κρεβατιών του νοσοκομιου της Αραβίας..

και φαντάζομαι ότι έχεις κάνει αναλύσεις, και έχεις βεβαιωθεί οτι το Χ επώνυμο τζιν που πήρες, δεν είναι από σάρκα γάτας? Ή εχεις κάνει ανάλυση στο Χ ανωνυμο τζιν που ΔΕΝ πήρες, ότι είναι από υφάσματα? έχεις αποδείξεις, ή απλά πετάς αρλούμπες?

1) Η καρνταρομπα του emo, εχει ΜΑΥΡΑ..

Πρόβλημά του,και μαγκιά του! Αν είχε ροζ, πουά και καρό (μπλιαχ), πάλι το ίδιο θα έλεγα!

2) Η ιδεολογια του emo, ειναι κατα βασην μια πεσιμιστικη διαθεση για την ζωη..Μια loseristiκη σταση για ΟΛΑ..Και περιεχει αυτοκτωνιες κτλπ..

ΕΔΩ είναι το πρόβλημα μου με τους έμο! Δε μου αρέσει η λουζεριστικη στάση, η και καλα "αυτοκτονία", η παραίτηση! Αυτό δεν το ανέχομαι εύκολα από εφήβους!

Όπως σου είπα πριν όμως, αν πίσω από το μαλλί με φράντζα και τα μαύρα ρούχα, κρυβόταν μια σταση διαμαρτυρίας, μια φωνή αντίδρασης, διεκδίκησης, τότε, δε θα έλεγα απολύτως τίποτα! Ενώ εσύ πάλι θα τους κατέκρινες! That's the difference!

Αυτα τα 2 για μενα ειναι 2 εντελως διαφοτερικα πραγματα..Εσυ πιστευεις οτι μπενουν στον ιδιο πινακα...Τα παραταω..Πιστευε οτι 8ελεις, την γνωμη μου την εμα8ε το Foroum..

Και χαίρομαι που δεν έχεις βρει υποστηρικτές....

+φωνω ΑΠΟΛΥΤΑ! Οπως τα λες ειναι τα πραγματα μεγαλε!!! Ειναι τοσο σοβαρο!! Πρεπει να κανουμε κατι να διαλισουμε αυτο το τεραστιο κοινωνικο προβλιμα που απο Μαρουσι εχει κατεβει ακομα και στα Δυτικα Προαστια!! Το δειχνουν οι ειδισεις, παμε καταδιαολου!! 8εε μου ας ειναι η Δευτερα Παρουσια!! Νόου μόρ Κάπρι !!

Τελικά, δε μου απάντησες όμως? Αν σε 2 χρόνια η διχάλα κ το κάπρι είναι εκτός μόδας, πως θα χαρακτηρίσεις την Χ που φοράει διχάλα κ κάπρι ? Σου είναι τόσο δύσκολο να απαντήσεις?

>_>

Εγω επιλεγω να μην μαζωποιη8ω στα ατομακια που γραφουν σωστα Ελληνικακια στο Ιντερνετ..

Άκου να δεις ΠΑΡΑΛΟΓΑ πράγματα! Όχι κούκλα μου, μην μαζοποιήσε σε τέτοιες αηδίες! Μην φοβάσαι! Καλά κάνεις και δεν ανακατεύεσαι σε καταστάσεις που ασχολούνται με την παιδεία!

Και εγω επιλεγω να μην μαζοποιη8ω με τα "Εμπρος Πίσω" ατομα σαν και εσενα..

Δυστυχώς για σένα, εμπρός πίσω, δεν είναι έκφραση που αφορά το ρουχισμό, αλλά το "φασισμό"! Και σε αυτό, πίστεψε με, είσαι πολύ πιο πίσω από εμένα...

Που 8α βαζαν και πανοπλοια για να πουν οτι ξεχωριζουν..

στα π@π@ρι@ μου αν θα ξεχωρίσω ή όχι, πως να στο πω να το καταλαβεις?

Ο νωον νοητο.
.

Το γράφεις που το γράφεις μόνιμα,δεν το γράφεις λίγο πιο σωστά, να καταλάβοουμε τι θέλεις να πεις?

ΥΓ: Φαντάζομαι ότι ένα άτομο που θέλει να υπερηφανεύεται ότι είναι πάντα "εμπρός", δεν έχει ποτέ σκεφτεί πόσο ρατσιστικός είναι ο τρόπος γραφής κ σκέψης του ε?

Δημοσ.
μαζοποιήσε
μαζοποιήσαι εννοείς (αν είναι να διορθώνεις καν' το χωρίς να κάνεις λάθη)
Αν υπήρχε ένα ιδεολογικό υπόβαθρο, οπως πχ στα παιδιά των λουλουδιών κάποτε
συμφωνώ με αυτά που λες (αν εξαιρέσεις την εριστικότητα) απλά και τα παιδιά των λουλουδιών στην συντριπτική πλειοψηφία είχαν ιδεολογία τους το σεξ και χασίς άσχετα αν μιλάγανε για ειρήνη κτλ δεν κάνανε τπτ παραπάνω από το να είναι συνέχεια κομμάτια και κ@υλομένοι... βλ. και southpark :D
Δημοσ.
....Ρε μη μου μιλας εμενα για σφραγηδες, και για μοναδηκοτιτα..Δεν 3ερεις ποια ειμαι..Δεν γεννη8ηκα και εφτασα εδω που ειμαι για να μ πει ο "ADREASALAM" οτι εγω δεν ειμαι Unique..Μπροστα μου εχεις αλλες απειρες σφραγιδες και συνι8ισμενα στοιχεια..;)....

Να σηκώσουν χέρι όσοι θέλουν αυτό για ποστ του μήνα..

τι αλέτσος και μαλακίες...:lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

Όλες οι ''μόδες'' πάνω τους έχουν πέσει.Έχουν ειπωθεί τα περισσότερα όποτε θα εκφράσω απλά μια απορία.

Πως και δεν έχουν κάνει ακόμα θεό τους, τους SOPOR AETERNUS (τον/την Anna Varney) ?

Δημοσ.
πφφφφφ ... δεν γ@μήτε μαντάμ? Παιδιά είναι...

Για το γενικότερο σύνολο, θα συμφωνήσω! Εδώ έχουμε περιπτώσεις κάποιων που νομίζουν ότι έχουν πιάσει....τον ταύρο απο τα απιδια του, εξού και ανακατευτηκα!

μαζοποιήσαι εννοείς (αν είναι να διορθώνεις καν' το χωρίς να κάνεις λάθη)

Οκ, δεκτόν, λάθος!

συμφωνώ με αυτά που λες (αν εξαιρέσεις την εριστικότητα) απλά και τα παιδιά των λουλουδιών στην συντριπτική πλειοψηφία είχαν ιδεολογία τους το σεξ και χασίς άσχετα αν μιλάγανε για ειρήνη κτλ δεν κάνανε τπτ παραπάνω από το να είναι συνέχεια κομμάτια και κ@υλομένοι... βλ. και southpark :D

υπήρχε πολιτικό και ιδεολογικό background. Φυσικά και υπήρξαν όσα λες, αλλά υπήρχαν ΚΑΙ άλλα! Δε διαφωνώ να κάνει η νεολαία την κ@υλα της, να κάνει ότι να ναι γενικά! Απλά, με τρελαίνει να προσπαθούν να μου περάσουν ως σημαντικό το ΤΙΠΟΤΑ ...

Δημοσ.

Έχω ξαναπεί εδώ ότι δεν μου αρέσουν οι Emo και οι Trendy σαν ρεύμα αλλά δεν έχω και τίποτα μαζί τους γιατί είναι απλά παιδιά που θέλουν να ξεχωρίζουν. Θυμάμαι κι εγώ τον εαυτό μου οταν ήμουν πιτσιρικάς. Τότε ήταν trendy η New Wave μουσική σκηνή και lifestyle. Smiths, Cure, Joy Division, Depeche κλπ Και τότε υπήρχαν οι φλώροι και οι γύφτοι και τα μέταλα κλπ Απλά όλα γινόντουσαν σε μικρότερο βαθμό επειδή δεν υπήρχε τόση προβολή από τα μέσα, ή μάλλον δεν υπήρχαν τόσα μέσα. Θυμάμαι μια μέρα που γύρισα σπίτι με καινούργιο κούρεμα και η μάνα μου κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό. Όλα αυτά όμως δεν με εμπόδισαν να γίνω αυτό το φανταστικό άτομο που είμαι σήμερα :mrgreen:

Ο κάθε ένας ξεχωριστά έχει τη δική του προσωπικότητα.Όλοι επηρεαζόμαστε από κάτι και όλοι αντιγράφουμε κάτι που έχουμε δει.

Δίκαιωμα του καθενός να φοράει ο,τι γουστάρει.Τι λόγος σου πέφτει;Κανένας...τόσο απλά.

[/thread]

Δημοσ.

Ρε κορίτσι για pc,ξέρω ότι δε γουστάρεις παρτίδες μαζί μου(όπως είπες)και γενικά δε με συμπαθείς,όπως κι εγώ εσένα.Αλλά αυτή τη φορά ρωτάω σοβαρά και δεν έχω διάθεση για flaming κλπ...αν θέλεις κάνε τον κόπο να απαντήσεις...Αυτά που γράφεις στην προηγούμενη σελίδα και στις πιο πίσω σελίδες,ειλικρινά,τα πιστεύεις ή τα λες απλά για να πας κόντρα στον antreaslam ??? Σε παρακαλώ δηλαδή απάντα μου γιατί δεν ξέρω τι να πιστέψω...

Δημοσ.

ρε συ Αντρέα και λοιποί.. μου κάνει τρομακτική εντύπωση που κάθεστε και παίρνετε τοις μετρητοίς αυτά που λέει πχ το κορίτσι για πισι...

Τα emo, trendy κτλ, τάσεις μόδας είναι όλα κι ας λένε οτι πρόκειται για ιδεολογία...

Παπάκια ιδεολογία αφου σε 2-3 χρόνια (το πολύ) που θα ξεφουσκώσει όλο αυτό, τα παιδάκια θα σταματήσουν να βάζουν εναν ολόκληρο δολοφόνο του οζοντος στο κεφάλι και θα σταματήσουν να φιλάνε στο στόμα άλλα παιδάκια του ίδιου φύλου..

Σκεφτείτε ρε εμάς... Εγω τριγυρνούσα με μαυρα ρούχα, μαύρα νύχια, αυτιά σουρωτήρια και πήγαινα στα γκοθάδικα...

Ε, μετα που ήθελα να γκομενίζω και αυτο το στύλ δεν ήταν και τόσο θηλυκο ομολογουμένως άλλαξα :P

Οσο για το κορίτσι για πισι, ενα μικρό κοριτσάκι είναι που ακόμα η γλώσσα της τρέχει πιο γρήγορα απο το μυαλό της..

Μην κοιτάς εμένα, εχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου για να καταφέρω το σημερινό αποτέλεσμα :P :p :P :p

(εγω πάντως μάλλον emo θα ήμουν αν ήμουν κάτι, έχουν πλάκα κι ας νομίζουν το αντίθετο ;) )

Δημοσ.
Ε, μετα που ήθελα να γκομενίζω και αυτο το στύλ δεν ήταν και τόσο θηλυκο ομολογουμένως άλλαξα :P

Πες καλύτερα ότι σου τελίωσαν οι Γκοθάδες :P

Οσο για το κορίτσι για πισι, ενα μικρό κοριτσάκι είναι που ακόμα η γλώσσα της τρέχει πιο γρήγορα απο το μυαλό της..

Μην κοιτάς εμένα, εχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου για να καταφέρω το σημερινό αποτέλεσμα :P :p :P :p

Εντάξει, λογικό είναι, έχεις και τόσα χρόνια παραπάνω εμπειρία :lol:

(εγω πάντως μάλλον emo θα ήμουν αν ήμουν κάτι, έχουν πλάκα κι ας νομίζουν το αντίθετο ;) )

Πλάκα έχουν? Εμένα βλαμένα μου φαίνονται :P Κι εγώ κάτι από τα δύο πάντως θα ήμουν σίγουρα.

Δημοσ.

Τα μεγάλα ερωτήματα των τελευταίων 50 χρόνων:

Ροκ εντ ρολ ή Σέηκ;

Χίπυς ή Ροκερς;

Lsd ή Ηρωίνη;

Glam ή Psychedelic;

Πανκ ή Ροκαμπίλι;

Skinhead ή Αναρχικός;

Lsd ή Ηρωίνη; (άργησε να απαντηθεί αυτό)

άντρας ή γυναίκα; (μπήκαν καινούργιες οψιόν)

Φλώρος ή Μέταλλο;

Mercedes ή Decadance (γκύζη)

Exodus ή Faz (εδώ κάνω φιγούρα)

Cobain ή Love;

-------(Αυτά τα 3-4 χρόνια ειλικρινά δεν θυμάμαι τι έκανα αλλά όλο και κάποιο ερώτημα θα υπήρχε)

Κουμπιά ή κοκό ( σ' αυτό υπηρξε συμβιβασμός κοινής αποδοχής, το θυμάμαι καλά)

Trendy ή Emo

Aυτοί ή εμείς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...