Προς το περιεχόμενο

emos

metavlitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εννοεις μεσα σε club η για βολτα/cafe.Στην παραλια αν φορεσεις σοτσακι και σαγιοναρα δεν νομιζω απαραιτητα να βροντοφωναζεις την λατρεια σου για την μοδα

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εννοεις μεσα σε club η για βολτα/cafe.Στην παραλια αν φορεσεις σοτσακι και σαγιοναρα δεν νομιζω απαραιτητα να βροντοφωναζεις την λατρεια σου για την μοδα

Ποσους βλεπουμε ομως με "σοβρακομαγιω" ? ;)

Αυτοι 8εωρουντε εκτος..Και ειπαρχουν παντοφλες στιν μοδα και εκτος μοδας.. :P

Εαν παντως πισω απο τους Trendy κρυβεται καποια ιδεολογια..8α ειναι "Παντοφλοϊδεολογία".. (Αρε Παππου Σούλη τι ειναι αυτα που ειπες.. =( )

Δημοσ.
Εφ'οσον η γη ΔΕΝ γυριζει γυρω απο το ατομο μου..Προσπα8ησε να μην ασχολησε μαζι μου απο εδω και μπρος γτ δν γουσταρω αλλες παρτιδες μαζι σου..

Αντε να δουμε..

Πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι το κατάλαβες και το παραδέχεσαι.Παλιά γούσταρες παρτίδες και έλεγες τις βλακειούλες σου,τώρα επέστρεψες και είσαι μητέρα τερέζα ! Δεν έχω πρόβλημα να μην ασχολούμαι μαζί σου αλλά αν βλέπω πράματα και δεν συμφωνώ,μπορώ να πω την γνώμη μου.Δεν θα πλακωθούμε κι όλας,άλλωστε έχεις αντιμετωπίσει μακράν καλύτερους flamers στο παρελθόν.

Oι emo είναι σαν τους trendy,απλά αλλάζει η βιτρίνα.

Και τα δυο για μένα συνεπάγονται ιδεολογική και συναισθηματική πενία γι'αυτό και πιστεύω πως δεν πρέπει να ακολούθούμε τέτοια πρότυπα.

Και αυτό περί αντιπάθειας προς τους trendy δεν ξεκίνησε απο τους emo.Ξεκίνησε απο τα άτομα που αντιδρούν σ'αυτή την ξεφτυλισμένη μαζοποίηση.

Συμφωνώ,η άποψη μου είναι ότι οι emo είναι μια πιο rock version των trendy.

Να διευκρινίσουμε όμως κάτι..οι emo δεν έχουν καμιά ιδεολογία !!

Δημοσ.

Calma coach!

1)Το να ακολουθείς έναν "κώδικα" δεν είναι εξ ορισμού κακό. Το να είσαι όμως του θύμα του κάθε τίποτα που αποφασίζει να όρισει το τι είναι "μόδα" κάθε 4 μέρες δεν εμπνέει και σεβασμό.

2)Όσο για τους emo έχουν ιδεολογία, την χειρότερη: ο κόσμος είναι σκατά γι' αυτό τα παρατάω και τα βάφω μαύρα και δεν κάνω τιποτα, άρα είμαι γαμάτος. Τρομερό...

Άλλο στυλ και καλή αισθητική ή κλίμα εποχής, άλλο trendy

Δημοσ.

Οι Ηεμο, μια μοδα είναι, που ηρθε και στην Ελλαδα καθυστερημένα σε σχεση με όλη την Ευρωπη και την Ασια όπως παντα, και οταν έρθει μια μοδα στην Ελλαδα, τοτε, Ξαφνικα ολοι την ακολουθουν και οχι μονο αλλα περνούμε και στην πρωτη θεση. Ουτε ιδεολογια ουτε τιποτα, μια μίξη ολων των " και καλα απαγορευμένων". Και μην μου πείτε, oλα για τις δυσκολιες τις ζωη!!!! Ολοι τους εχουν πληγωθεί γιατι ο μπαμπας δεν τουσ πηρε αμαξι, επειδη δεν τουσ πηρε το jean που κανει 300ευρο γιατι εφαγαν μια Χυλόπιτα απο μια κοπελα και τουσ εμεινε αχωνευτη... τα εβαψαν μαυρα κοκκινα μοβ και απλα συνεχιζουν να κανουν αυτό που εμαθαν, να τρωνε λεφτα και να το λενε ιδεολογια αυτό. Καλα η μουσική είναι ένα σαιικερ απο όλα.. Και μετα απο λιγο καιρο, ολοι θα κοψουν τα μαλλιά, θα κλεισουν τισ τρυπεσ, θα ραψουν τουσ κ0λ0_ς και ολοι θα λεγονται Ρηζοι. και θα λενε. Με λενε Ρηζο και οπωσ θελω το Γυρίζω. Εγω παντωσ δεν μπορω να γινω Εμο, μικροσ επινα Καρνειισιον τι να κανω…..

Δημοσ.

Καλα δλδ μου λες οτι τα λεω ολα λα8ος?

Trendy = ιδεολογια? Ποια ιδεολογια ειναι αυτη και δν την ξερω??? :fear:

Γτ δν μου εκανες ενα Quote σε αυτα που κανω λα8ος..

Ξαναδηλωνω, τοσο απλα:

Trendy ειναι αυτος που το καλοκαιρι φορεσε διχαλα και Capri !! Τι σχεση εχει αυτο με την Loserιστηκη ιδεολογια των Emo και τo συγκεκριμενο στυλ μουσικης και Lifestyle?

Διχαλα + Capri = ξεφτυλισμένη μαζοποίηση?

Με στεναχωρισες τωρα.. :-(

1) Δεν παρακολουθώ το thread απλά περιστασιακά περνάω και ρίχνω μια άποψη.Δεν έχω δει τι πόσταρες πιο πριν και η αλήθεια είναι βαριέμαι να διαβάζω :P

Και βεβαίως δεν λέω οτι τα λες όλα λάθος.Ο καθένας την άποψη του λέει,και το σωστό βρίσκεται κάπου χαμένο μεσα στην όλη κουβέντα ^^

2) Αυτό που λέω είναι οτι οι trendy δεν κουβαλάνε κάποια ιδεολογία.

Εσύ λες οτι δε μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους trendy σαν ιδεολογικό "κίνημα" απ'τη στιγμή που απλά...δεν έχουν ιδεολογία.Ε εγώ τους κατατάσω ουσιαστηκά στα άτομα εκείνα που δεν ενδιαφέρονται για τίποτα πέραν του να αγοράσουν ένα ωραίο τζινάκι και να σκάσουν μύτη με τα μουράτα τα μηχανάκια και να πάνε για καφέ 4 ώρες την ημέρα απλά για να κοιτάζει ο ένας τον άλλο.Είναι κενά άτομα,χωρίς προβληματισμούς.

Δεν λέω όμως ότι όπως και δήποτε,όποιος ακολουθεί την μόδα είναι τέτοιος,αλλά η συντριπτική πλειοψηφία είναι έτσι,τουλάχιστον απ'όσο έχω δει εδώ στην δικιά μου περιοχή.

Οι emo απο την άλλη υποτίθεται οτι κουβαλάνε ένα ιδεολογικό υπόβαθρο.

Μπούρδες.Ακόμα κι ο Καρβέλας έχει περισσότερες ανησυχίες.

Δεν θεωρώ ιδεολογική την φράντζα που'ναι τίγκα στην λακ.

Το θέμα με τους emo είναι οτι αποτελούν ντροπή για τα πραγματικά μέταλα και τους αληθινούς πανκάδες.

3) Συγνώμη αν σε στεναχώρισα,i never ment to :X :P

Δημοσ.

Στο Λοστρέ του Λένου Χρηστίδη έχει έναν ωραίο ορισμό του trendy (αν και δεν αναφέρεται ευθέως σε trendy ο χαρακτήρας ως τέτοιος φαίνεται):

Είναι το άτομο που όλα του τα ενδιαφέροντα κυμαίνονται από τα παπούτσια του έως το μαλλί του. Κι αν του τα πάρεις, πουφ! Μένει κενό, αέρας

Δημοσ.

Δυστυχώς,λόγω αυτής της νέας μόδας έχουν "μπασταρδευτεί" τα διάφορα είδη,από την πλευρά των μη σχετικών.Όπως σωστά είπε ο pappous_soulis,οι emo ντροπιάζουν τους μεταλάδες και τα πανκιά.Και αν κάποιος δεν ακούει τέτοια μουσική,του είναι δύσκολο να καταλάβει γιατί και πως κλπ...

Δημοσ.

Τπτ απολυτος..Και "αμορτισερ" να λεγαν τα ατομα που ειναι στιν μοδα..Δεν 8α με ενδιεφερε..

Τι στο διάολο είναι μόδα? Ποιος την ορίζει, γιατί, και πότε? (Παρεπιπτόντως, εντελώς φιλικά, αν χρησιμοποιείς αυτόματο μεταφραστή greeklish, πρόσεξε λίγο την ορθογραφία, βγάζει πολλά λάθη).

Εαν δεν ακολου8ισεις λιγακι τιν μοδα μπορει να σε δουν να κυκλοφορεις καπως ετσι..Εκτος μοδας, το παρατειρουμε ολοι αυτο..Ρουχαλακια και χτενισματακι ειναι..Μια χαρουλα μωρε..Μην σου μπει και η σφραγίδα του "Trendy"..

watch my lips: ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να έχω σφραγίδα που να αφορά το ρουχισμό μου!

Αν ήταν έτσι, γιατί δε μαζοποιηθήκαμε όλοι οι ψηλοί μελαχρινοί, να κράζουμε τους κοντούς ξανθούς?

Στο λονδίνο για παράδειγμα, που κυκλοφορεί ότι πιο ακραίο υπάρχει από άποψη ρουχισμού, μαλλιών και στυλ, (και αρα στα δικά σου μάτια είναι εκτός μόδας)... Τι συνεπάγεται αυτό?

Φιλικη συμβουλη..Μην το κανεις.. ;)

Ποτέ στη ζωή μου δεν επιθυμησα να ακολουθήσω τη μόδα. Ευτυχώς, ( I repeat, Ε Υ Τ Υ Χ Ω Σ ), οι κοπέλες που συναναστρεφόμουν, δεν είχαν κάποιο πρόβλημα με αυτό, ούτε κάποιο πρόβλημα με το να ακολουθούν τη μόδα!

Βασικα πιστευω οτι η μοδα προχωραει και δν γυριζει 20 χρονια πισω (Βλέπε AllStars που εχω δηλωσει οτι μου τα φορουσε ο αδερφος μου οταν πηγαινα στην Παιδική Στέγη..)..

Επισεις πιστεβω οτι ειναι ΚΑΛΟ να προχωραει η μοδα..Δεν 8ελω να ξαναδω μια νεολεα με σκισμενα Jeans (Οπως καναν τα αδερφια μου πριν 13 χρονια..).

Πειράζει που εγώ θέλω να ξαναδώ νεολαία με σκισμένα τζινς? *(όχι τόσο για τα τζινς αυτά καθ'αυτά φυσικά, όσο για το τι μπορεί να κρύβεται ΠΙΣΩ από αυτά τα ρούχα= νεύρα, οργή, ροκ, διαδήλωση,κλπ)!

Το αν πάλι θα φοράει κάποιος AllStars, τιμπερλαντ, ή οτιδήποτε άλλο, πρόβλημά του, μαγκιά του και δικαίωμά του!

Μόδα = Trendy = Προσεχουμε να μην ντινομαστε σαν τον Brandon του Beverly Hills τις δεκαετιας του 80, και ισως οι trendy να προσεχουν να μην αγοραζουν "Dirty Industry" jeans, αλλα αλη8ινά/αυ8εντικά "Diesel", "Staff" και "Eva Moritz"..

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!!!! βρε τους τρέντυ! αγοράζουν αυθεντικά ε? Συγκλονιστικό!

(ελαφρώς ρατσιστικό κιόλας(μη ρωτήσεις γιατί, ζήτημα διαχωρισμού σύμφωνα με τον πλούτο είναι, και σύμφωνα με το πόσο και από που αγοράζεις ένα τζιν), αλλά anyway)!

(Warning: ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ..)

ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ είναι? Ναι ε?

O Trendy δν ειναι καμια ιδεολογια..Ειναι απλα μοδα..

Μα αυτό είναι το πρόβλημα! δεν αυτοπροσδιορίζεται πια η νεολαία "αριστερός-δεξιός-παναθηναικός-ολυμπιακός-ροκάς-σκυλάς", αλλά "τρέντυ-εμο-οπαδός της βίσση-οπαδός της βανδή"!

Οποιος 8εωρει οτι μπενει σε καποια μαζα οταν "σταμπαρετε" trendy, τοτε καλυτερα να περπαταει με τα χερια στους δρομους, γτ ολοι περπατανε με τα ποδια....

Η διαφορά είναι ότι δε μπορείς να καταλάβεις τι σου λέμε!

Και 8α η8ελα να προσ8εσω οτι πολλα αντιδραστικα οντα, εχουν (υποσυνιδητα) μια αντιπα8εια στoν ορο "Trendy", διοτι τον εχουν βαλει επανελιμενα στο στομα τους οι Emo..Κακως, ο emo δεν εχει σχεση με τον Trendy και δν κατατασοντε στον ιδιο πινακα..και κακώς γελοιοποιη8ηκε ο ορος..

Προσωπικά, δεν έχω συνομιλήσει ποτέ με εμο, οπότε δεν φταίνε αυτοί για ότι λεω για τους τρέντυ! Το "πρόβλημά" μου έχει πολύ βαθύτερες ρίζες, απο το αν φοράς καλύτερα και πιο μοδάτα ρούχα,εσύ, ή ο παππούς σούλης!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..

Oι emo είναι σαν τους trendy,απλά αλλάζει η βιτρίνα.

Και τα δυο για μένα συνεπάγονται ιδεολογική και συναισθηματική πενία γι'αυτό και πιστεύω πως δεν πρέπει να ακολούθούμε τέτοια πρότυπα.

Και αυτό περί αντιπάθειας προς τους trendy δεν ξεκίνησε απο τους emo.Ξεκίνησε απο τα άτομα που αντιδρούν σ'αυτή την ξεφτυλισμένη μαζοποίηση.

Trendy ειναι αυτος που το καλοκαιρι φορεσε διχαλα και Capri !! Τι σχεση εχει αυτο με την Loserιστηκη ιδεολογια των Emo και τo συγκεκριμενο στυλ μουσικης και Lifestyle?

Διχαλα + Capri = ξεφτυλισμένη μαζοποίηση?

Διχαλα + Capri = ξεφτυλισμένη μαζοποίηση!!!!

ΦΥΣΙΚΑ! τι άλλο από μαζοποίηση είναι ότι σε 3 χρόνια, αν δεις κάποιον με διχάλα κ κάπρι, θα τον κράξεις, γιατί έτσι σου έχουν επιβάλει τότε, ότι η διχάλα είναι εκτός μόδας , γιατί θα έχει ερθει η ....τριχάλα! Και αν αύριο σου πουν ότι μόδα είναι οι τρίχες στη μασχάλη, και δεις 2 επιδείξεις με μοντέλες με τρίχες, θα αφήσεις τρίχες, και θα κράζεις αυτές που τις ξυρίζουν! Μιλάμε για κάτι παραπάνω από μαζοποίηση .... Μιλάμε για προβατοποίηση!

Δημοσ.

+1 από μένα στο παραπάνω post, με κάλυψε απόλυτα. Γιατί το να θεωρείς ότι οι ΕΜΟ είναι μάζα επειδή ακολοθούν μια μόδα, (γιατί κοινή ιδεολογία και αντιλήψεις δεν έχουν) και μετά εσύ να ντύνεσαι με συγκεκριμένο τρόπο μόνο επειδή έτσι σου είπαν κάποιοι ότι είναι trendy, χωρίς να έχεις βούληση για το τι αρέσει σε εσένα τότε γίνεσαι το ίδιο.

Υ.Γ. Έλεος πια με τα all star όποιον και να ρωτήσεις σου λέει ότι τα θεωρεί ωραίο παπούτσι και δεν το φοράει γιατί απλώς ήρθε στη μόδα.

Αλήθεια? Και τόσα χρόνια που ήταν χαμένη η "ομορφιά" του??:devil:

Δημοσ.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής: βρίζουνε όλοι τρέντυ και emo ( κι εγώ μαζί , δεν τους χωνεύω) αλλά και οι ροκάδες και οι μεταλάδες , ακόμα και οι χίπιδες δεν ακολούθησαν άλλους???Το ρόκ δεν ήταν μόδα στα 70s το μέταλ δεν ήταν μόδα στα 80s??? Πόσους βλέπουμε που ήταν παλιοί ροκάδες και τώρα είναι γιάπιδες...Που ήταν στα νιάτα τους μεταλάδες και τώρα πάνε στα σκυλάδικα?-αλλά αυτό είναι άλλο θέμα- Τέσπα,δεν θέλω να συγκρίνω τα ασύγκριτα, θεωρώ εντελώς βλακώδες να λες οτι είμαι μανιοκαταθλιπτικός για το πως είναι η κοινωνία και αντί να κάνω κάτι να την αλλάξω ντύνομαι με σταράκια , vans και φοράω πολύ μα πολύ λακ (ενώ κάνω και μία καλή αγορά απο ξυραφάκια για να γουστάρουμε) , απλά σκεφτείτε το εξής: Σήμερα που το κίνημα των χίπις αναφέρεται με νοσταλγία και χρήζεται με αυθεντικότητα και "ομορφιά" κατα πόσο είναι καλύτεροι απο τους emo? προσωπικά τους προτιμώ λόγω γούστου , αλλά αν ζούσα τη δεκαετία του 70 δεν ξέρω αν θα το δεχόμουν ή αν θα με ξένιζε το γεγονός οτι για να επιτύχουν την ειρήνη που θέλανε αράζανε όλη μέρα και κάνανε χασίς και free sex...

Δεν τους πάω τους emo αλλά,κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου...είναι η αγαπημένη μου δουλειά άλλωστε ;)

Δημοσ.
Τι στο διάολο είναι μόδα? Ποιος την ορίζει, γιατί, και πότε?

Eh κανεις, απλα βαριετε ο κοσμος να φοραει τα ιδια και τα ιδια..Βγενει κατι καινουριο, διαφορετικο, ωραιο..Και αγοραζετε ;)

(Παρεπιπτόντως, εντελώς φιλικά, αν χρησιμοποιείς αυτόματο μεταφραστή greeklish, πρόσεξε λίγο την ορθογραφία, βγάζει πολλά λάθη).

Οχι δεν χρισιμοποιω διωρ8ωτη..Αυτα τα αφηνω στα ατομα που τους αρεσει να γραφουν Ελληνικα στο Internet, στο gaming, στο IRC, στο IM κτλπ..

Εγω γραφω χωρις να κοιταω το kb, με τιν ιδια ταχιτιτα οπως εγραφα και στα Greeklish..Απο εκει και περα δν με ενδιαφερει τπτ..Σε διαβεβαιω οτι στην Εφημεριδα του Σχολειου ειχα τελεια ορ8ογραφια ^^

watch my lips: ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να έχω σφραγίδα που να αφορά το ρουχισμό μου!

Αν ήταν έτσι, γιατί δε μαζοποιηθήκαμε όλοι οι ψηλοί μελαχρινοί, να κράζουμε τους κοντούς ξανθούς?

Στο λονδίνο για παράδειγμα, που κυκλοφορεί ότι πιο ακραίο υπάρχει από άποψη ρουχισμού, μαλλιών και στυλ, (και αρα στα δικά σου μάτια είναι εκτός μόδας)... Τι συνεπάγεται αυτό?

Ρε μη μου μιλας εμενα για σφραγηδες, και για μοναδηκοτιτα..Δεν 3ερεις ποια ειμαι..Δεν γεννη8ηκα και εφτασα εδω που ειμαι για να μ πει ο "ADREASALAM" οτι εγω δεν ειμαι Unique..Μπροστα μου εχεις αλλες απειρες σφραγιδες και συνι8ισμενα στοιχεια..;)

Το να εισαι μεσα στην μοδα ειναι τοσο γελοιο, και μαζοποιησε οπως μαζοποιητε με τους υπολοιπους αυτος π μπαινει σε ενα foroum..

8α το πω για τελευταια φορα..Το να ειμαι στην μοδα δεν με χαλαει κα8ολου..Το βλεπει ΑΚΟΜΑ και η μανα μου εαν ειμαι ντυμενη και χτενισμενη σαν την Αμερικη του 70..

Και η δευτερη αλη8εια (που οποιος 8ελει την πιστευει..) ειναι οτι δεν εχω αποκαλεσει ποτε τον εαυτο μου Trendy (και εννοιτε με τους West Side φιλους μ εδω..Μονο αυτο δεν μας τρωει..).

Ποτέ στη ζωή μου δεν επιθυμησα να ακολουθήσω τη μόδα. Ευτυχώς, ( I repeat, Ε Υ Τ Υ Χ Ω Σ ), οι κοπέλες που συναναστρεφόμουν, δεν είχαν κάποιο πρόβλημα με αυτό, ούτε κάποιο πρόβλημα με το να ακολουθούν τη μόδα!

Εχεις μπερδεψει κτ μου φαινετε..

Σου ειπα εγω να γινεις Trendy ρε ατομο? Κανε μου Quote εκει που λεω "ΓΙΝΕΤΕ TRENDY!".. >_>

Οτι να'νε..Εγω ξεκινισα να λεω οτι δεν ειναι ιδεολογια το να εισαι Trend και οτι ειναι τοσο απλο πραγμα οσο μια παντοφλα και οτι δεν πρεπει να το κρινετε και να το κατατασετε στους Emo στους Nazi και στους Χριστιαννους..Και εσυ μου βρωντοφωναζεις "ΔΕ 8ΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ TRENDY" >_>

Stay in discussion..Μονο να το γυρνας στον τροπο γραφης του αλλου νμζω ξερεις..

Πειράζει που εγώ θέλω να ξαναδώ νεολαία με σκισμένα τζινς? *(όχι τόσο για τα τζινς αυτά καθ'αυτά φυσικά, όσο για το τι μπορεί να κρύβεται ΠΙΣΩ από αυτά τα ρούχα= νεύρα, οργή, ροκ, διαδήλωση,κλπ)!

Το αν πάλι θα φοράει κάποιος AllStars, τιμπερλαντ, ή οτιδήποτε άλλο, πρόβλημά του, μαγκιά του και δικαίωμά του!

Μαγκια και των εμο που το κεφαλι τους ειναι σαν φριτεζα..

Και ας το κοροιδευει και ολος ο πλανητης περα απο την ρατσα τους..

Μην με βαλεις να μαζεψω Quotes του foroum π τους κοροιδευει....Ετσι 8α κοροιδεψει και εσενα ο κοσμος που ντινεσε σαν

(πχ)..Που αποφασισες να μινεις εκτος μοδας και super-ntouper-μοναδικος απο εκεινη τιν εποχη..

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!!!! βρε τους τρέντυ! αγοράζουν αυθεντικά ε? Συγκλονιστικό!

(ελαφρώς ρατσιστικό κιόλας(μη ρωτήσεις γιατί, ζήτημα διαχωρισμού σύμφωνα με τον πλούτο είναι, και σύμφωνα με το πόσο και από που αγοράζεις ένα τζιν), αλλά anyway)!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ!!!! που δεν αγοραζω απο Santa Barbara? :confused: Παιδια αυτα μονο εδω μεσα τα εχω ακουσει :lol:

ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ είναι? Ναι ε?

Οχι ειναι λιγακι πιο απλο..Αλλα οχι για σενα απ'οτι φαινετε :P

Προσωπικά, δεν έχω συνομιλήσει ποτέ με εμο, οπότε δεν φταίνε αυτοί για ότι λεω για τους τρέντυ! Το "πρόβλημά" μου έχει πολύ βαθύτερες ρίζες, απο το αν φοράς καλύτερα και πιο μοδάτα ρούχα,εσύ, ή ο παππούς σούλης!

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΞΑΝΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ..

1) Η καρνταρομπα του trendy, εχει 1.000.000 πραγματα..(Το ΠΕΛΩΡΙΟ λα8ος που πιστευουν αυτοι π εχουν μεγαλο στομα χωρις να γνωριζουν..Ειναι το οτι ο κα8ε Trendy μοιαζει με τον αλλον..Μέγα λα8ος ;))

2) Η ιδεολογια του trendy, ειναι να μην πηγαινη πισω..Αλλα να προχωραει και ανα αγοραζει αλη8ινα tzin και οχι απο σαρκα γατας ή με τα υφασματα των κρεβατιών του νοσοκομιου της Αραβίας..

1) Η καρνταρομπα του emo, εχει ΜΑΥΡΑ..

2) Η ιδεολογια του emo, ειναι κατα βασην μια πεσιμιστικη διαθεση για την ζωη..Μια loseristiκη σταση για ΟΛΑ..Και περιεχει αυτοκτωνιες κτλπ..

Αυτα τα 2 για μενα ειναι 2 εντελως διαφοτερικα πραγματα..Εσυ πιστευεις οτι μπενουν στον ιδιο πινακα...Τα παραταω..Πιστευε οτι 8ελεις, την γνωμη μου την εμα8ε το Foroum..

Διχαλα + Capri = ξεφτυλισμένη μαζοποίηση!!!!

ΦΥΣΙΚΑ! τι άλλο από μαζοποίηση είναι ότι σε 3 χρόνια, αν δεις κάποιον με διχάλα κ κάπρι, θα τον κράξεις, γιατί έτσι σου έχουν επιβάλει τότε, ότι η διχάλα είναι εκτός μόδας , γιατί θα έχει ερθει η ....τριχάλα! Και αν αύριο σου πουν ότι μόδα είναι οι τρίχες στη μασχάλη, και δεις 2 επιδείξεις με μοντέλες με τρίχες, θα αφήσεις τρίχες, και θα κράζεις αυτές που τις ξυρίζουν! Μιλάμε για κάτι παραπάνω από μαζοποίηση .... Μιλάμε για προβατοποίηση!

+φωνω ΑΠΟΛΥΤΑ! Οπως τα λες ειναι τα πραγματα μεγαλε!!! Ειναι τοσο σοβαρο!! Πρεπει να κανουμε κατι να διαλισουμε αυτο το τεραστιο κοινωνικο προβλιμα που απο Μαρουσι εχει κατεβει ακομα και στα Δυτικα Προαστια!! Το δειχνουν οι ειδισεις, παμε καταδιαολου!! 8εε μου ας ειναι η Δευτερα Παρουσια!! Νόου μόρ Κάπρι !!

>_>

Goodbye antreaslam που ντυνεσε σαν τον

..Αλάνι..Μοναδικέ :lol:

Εγω επιλεγω να μην μαζωποιη8ω στα ατομακια που γραφουν σωστα Ελληνικακια στο Ιντερνετ..Και εγω επιλεγω να μην μαζοποιη8ω με τα "Εμπρος Πίσω" ατομα σαν και εσενα..Που 8α βαζαν και πανοπλοια για να πουν οτι ξεχωριζουν..

Ντυνομαι οπως μου αρεσει..Τσιμπαω οτι γουσταρω απο την μοδα(Τυφλα σε αυτους που ξαναφορεσαν AllStars..Παλιοτρεντουλες..Εγω δεν 8α παρω..;))..Και ξεχωριζω απο αλλα πραγματα εγω, δεν εχω αναγκη να ντυνομαι σαν γυφτακι*, ουτε να μενω για 100 χρονια στο ιδιο στυλακι ντυσιματος οπως κανεις εσυ για να ξεχωρισεις απο την μόδα, adreasalam..

*(Ο RickRoll καποτε ηταν ειδωλο..Σε εμενα φαινετε σιχαμερος "παλιομοδιτης"..Αλλα ενα τετοιο ζωντανο ατομο ισως να ηταν το ειδωλο σας αυτη τη στιγμη..;))

Ο νωον νοητο..

Maraki..

Δημοσ.
..Τσιμπαω οτι γουσταρω απο την μοδα(Τυφλα σε αυτους που ξαναφορεσαν AllStars..Παλιοτρεντουλες..Εγω δεν 8α παρω..;))

Γιατί ρε παιδιά στο φινάλε και τα emo μόδα δεν είναι???άρα και trend της εποχής

2ον το τόπικ είναι για τους emo εσείς γιατί τσακώνεστε για τους τρέντυ???:rolleyes::rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...