Προς το περιεχόμενο

emos

metavlitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα κυριως ειναι πως οση υπομονη και να εχεις,οσο και να το αποδεχεσε αυτο μονο και μονο επειδη σεβεσαι τις αποφασεις των αλλων,επειδη εισαι καλος ανθρωπος (:P) και τετοια....καποτε δεν παει αλλο αυτη η ρημαδα η υπομονη!!!π.χ. εγω που αντιμετωπιζω emo καθε μερα στο σχολειο μου δεν μπορω αλλο!!!να φανταστειτε εχω φτασει σε σημειο να σκεφτομαι να φυγω απο το σχολειο μου λογω του λιντσαρισματοσ που τρωμε εμεισ τα φυσιολογικα-και καλα :P - παιδακια απο τουσ emoυλες!!!αλλα μετα καταληξα στο οτι δεν αξιζει, αλλα και παλι....ειναι πραγματικα τραγικη η κατασταση!!!!δεν παιζονται αυτα τα παιδια!!!ειναι και emo ,ειναι και βλαμενα!!!καθονται και μας βριζουν επειδη δεν ειμαστε και εμεισ σαν αυτους!!!τι να κανουμε εμεισ????τους ψιλοβριζουμε και εμεις αλλα δεν ασχολουμαστε και πολυ.,....αλλα αυτα τα κωλοπαιδα-θελουν δεν θελουν-μασ κανουν να νιωθουμε παρα πολυ μειωνεκτικα μονο και μονο επειδη ειμαστε "φυσιολογικα" παιδια!!!!αυτο ειναι εξωφρενικο!!!!δεν ξερω τι να κανω!!!να τα πλακωσω????ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!να τα βρισω????ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!!!να τους αρχισω τα καντιλια και να τουσ κανω"ψυχολογικο πολεμο" λεγοντας τουσ οτι δεν θα καταφερουν με αυτον τον τροπο τπτ στην ζωη τουσ????ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ!!!!τελικα,δεν μπορω να κανω τπτ απο το να υπομενω να με βριζουν και να με μειωνουν!!!!αλλα αυτο δεν γινεται και για πολυ!!!!τι να πω....ελεεινη κατασταση!!!!

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

eirini119 γτ δεν μαζεβεις καμια 30ρια φυσιολογικα αγορια να τους κυνηγησετε..εκτος και αν τα εμο ειναι πιο πολλλα απο τα φυσιολογικα οποτε...αλλαξε σχολειο.... :-):lol:

Δημοσ.

eirini119 υπομονη.

και εγω εχω στο σχολειο καμια 50 εμο. Και τα μαλακισμενα εχουν αποκοπσει 20 παιδια εκτος(μαζι και εμενα) λογο αλλου στιλ.

Μια μερα αρχισαν να μας βριζουν επιδει ειμασταν <<ΔΙαφορετικοι>> κατα αυτους.

Εσπασαν τα μομολα 15 απο εμας στοι ξυλο.

Την αλλη μερα χαλαρα και καλα.

ΟΙ καθηγιτες χαμπαρι.

Στο δειαλιμα ηρθαν να δειρουν και τους αλλους 5(μαζι τους και εγω)

ηταν 28 ειμασταν 5:fear:

Αρχισαν να κανουν της γνωστες μαλακιες οτι και καλα ειναι καλυτεροι ανοτεροι κτλ

Απομονοσαν τον εναν τα φλορακια και τον αρχισαν στο ξυλο.

Ομος τους ανταπεδοσε μια,δυο μπουνιες.

Μπηκαμε και εμεις στην συραξη.

Εγεινε της τρελης.

Με το που τους ακομπουσαμε τα μαλια αρχισαν να νευριαζουν.

Τελικα μετα απο καμια 19 μαθητουδια που μαλλον μπικαν στον ισιο δρομο καταλαβαν οι καθηγητες οτι πλακονομασταν.

Φυσικα τα μυξιαρικα ειπαν πως χωρις λογο τα δειραμε και φαγαμε αποβολη.

Επειτα δεν μας ξαναπλισιασαν.

Λιγο αγρια αντιμετοπιση μα σε κατι τετοια μουλικα ειναι οτι πρεπει.

Ρε ξερατε οτι οι εμο μπορει να γυνουν ετσι??? Ελεος.

Δημοσ.
ρε παιδιά τι ακριβώς μουσική ακούνε οι (κατα τ' άλλα) emo ??? οι poszer?? οι trendy?? μη βγαινουμε off topic από τη μουσικη....:rolleyes:

Αυτα δεν αντεχουν τα Limits μου....

Μα καλα ρε ατομα..επιτρεπετε να μην γνωριζετε τι ειναι το Trendy ?? Αν ειναι να μπερδεψετε τα ποδια σας..Μην ασχολιστε πια..

Ο Trendy ΔΕΝ ειναι ιδεολογια, ΟΥΤΕ ειδος μουσικης!! Ουτε ειναι κτ standard!! Omg δλδ..

Οι emo akoune PunkRock kai Alternative, emocore ktlp..

Oi "pozers" as min sxoliasw ti akoune >_>

Kai oi Trendy επισεις δν ακουνε κτ σιγκεκριμενο...

Trendy χαρακτιριζεται καποιος που απλα ειναι στιν Μοδα .. Γνωριζουμε τι ειναι μοδα? Προς 8εου..

Μην βαζετε τωρα τον Emo με τον Τρεντι στιν λιστα με τις ιδεολογιες, με τα ειδη μουσικης και τους Τροπους Ζωης..Γτ ειναι εντελως ακυρη η φαση..

/Maraki..

Δημοσ.
eirini119 υπομονη.

και εγω εχω στο σχολειο καμια 50 εμο. Και τα μαλακισμενα εχουν αποκοπσει 20 παιδια εκτος(μαζι και εμενα) λογο αλλου στιλ.

Μια μερα αρχισαν να μας βριζουν επιδει ειμασταν <<ΔΙαφορετικοι>> κατα αυτους.

Εσπασαν τα μομολα 15 απο εμας στοι ξυλο.

Την αλλη μερα χαλαρα και καλα.

ΟΙ καθηγιτες χαμπαρι.

Στο δειαλιμα ηρθαν να δειρουν και τους αλλους 5(μαζι τους και εγω)

ηταν 28 ειμασταν 5:fear:

Αρχισαν να κανουν της γνωστες μαλακιες οτι και καλα ειναι καλυτεροι ανοτεροι κτλ

Απομονοσαν τον εναν τα φλορακια και τον αρχισαν στο ξυλο.

Ομος τους ανταπεδοσε μια,δυο μπουνιες.

Μπηκαμε και εμεις στην συραξη.

Εγεινε της τρελης.

Με το που τους ακομπουσαμε τα μαλια αρχισαν να νευριαζουν.

Τελικα μετα απο καμια 19 μαθητουδια που μαλλον μπικαν στον ισιο δρομο καταλαβαν οι καθηγητες οτι πλακονομασταν.

Φυσικα τα μυξιαρικα ειπαν πως χωρις λογο τα δειραμε και φαγαμε αποβολη.

Επειτα δεν μας ξαναπλισιασαν.

Λιγο αγρια αντιμετοπιση μα σε κατι τετοια μουλικα ειναι οτι πρεπει.

Ρε ξερατε οτι οι εμο μπορει να γυνουν ετσι??? Ελεος.

στο σχολειο μας δεν εχουν γινει τετοια επισοδια(ακομα) διοτι παω σε ιδιοτικο και ειναι λιγο πιο αυστηρα τα πραγματα κατι το οποιο εμποδιζει τουσ emo και ολουσ τουσ αλλου τουσ βλακεσ να δερνουν αλλα παιδια....το μονο που εχει γινει προσφατα ειναι οτι ΨΙΛΟπλακωθηκε ενας φιλος μου μ ενα αλλο μ@@@@ αλλα ευτυχως ειμασταν πολλα παιδια και τουσ"χωρισαμε"....δεν εχει γινει τπτ αλλο τετοιο (ευτυχως,,,)....παντως αυτο που ειναι επισης σπαστικο ειναι αυτο που ανεφερα στο προηγουμενο post μου,δλδ οτι καθονται και μας βριζουν κατι το οποιο μου δινει στα νευρα!+επειδη εγω ειμαι το μονο "θηλικο" του σχολειου που δεν ειναι emo και τους βριζει (υπαρχουν και αλλοι που δεν ειναι αλλα αυτοι δεν αντιδρουν στο βρισιμο που τρωνε!!) με βριζουν και επειδη μιλαω και επειδη "πουλαω τσαμπουκα" και τετοια....αυτο ειναι το κερασακι στην τουρτα!!!!ελεος δλδ!!!δεν ξερω τι να κανω!!!!

Δημοσ.

Κορίτσι για pc, το να αποκαλείς τον εαυτό σου τρέντι, σου προσφέρει κάτι?

Ποιος ο λόγος να ακολουθήσεις την μόδα?

Αν σε αυτή τη συζήτηση, είχες αυτο-χαρακτηριστεί πολιτικά, κοινωνικά, θρησκευτικά ή οτιδήποτε άλλο, θεωρώ ότι θα πηγαίναμε τη συζήτηση σε πιο στέρεες βάσεις, από την κριτική μιας....τρέντυ, σε ένα εμο...

Δημοσ.

Αν σε αυτή τη συζήτηση, είχες αυτο-χαρακτηριστεί πολιτικά, κοινωνικά, θρησκευτικά ή οτιδήποτε άλλο, θεωρώ ότι θα πηγαίναμε τη συζήτηση σε πιο στέρεες βάσεις, από την κριτική μιας....τρέντυ, σε ένα εμο...

Τι ψάχνεις ??? Με αυτήν δεν θα συνεννοηθείς ! Εδώ δεν παραδεχόταν ότι τα all star είναι μόδα μια και τα φοράει μέχρι και η κουτσή μαρία...και γράφει :

Γνωριζουμε τι ειναι μοδα? Προς 8εου..

Βγάζεις νόημα ?

• Super Moderators
Δημοσ.
Κάνε edit το μήνυμα σου και γράψε ελληνικά.Τα greeklish απαγορεύονται !

Αυτό που ειλικρινά δεν καταλαβαίνω είναι πώς μερικά μέλη αγνοούν την επιγραφή που υπάρχει φαρδιά-πλατιά πάνω από το quick reply box:

Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται

Κανείς δεν το βλέπει αυτό; :rolleyes:

Ας πρόσεχαν. :-)

Δημοσ.
Τι ψάχνεις ??? Με αυτήν δεν θα συνεννοηθείς ! Εδώ δεν παραδεχόταν ότι τα all star είναι μόδα μια και τα φοράει μέχρι και η κουτσή μαρία...και γράφει :

Βγάζεις νόημα ?

Εφ'οσον η γη ΔΕΝ γυριζει γυρω απο το ατομο μου..Προσπα8ησε να μην ασχολησε μαζι μου απο εδω και μπρος γτ δν γουσταρω αλλες παρτιδες μαζι σου..

Αντε να δουμε..

Τπτ απολυτος..Και "αμορτισερ" να λεγαν τα ατομα που ειναι στιν μοδα..Δεν 8α με ενδιεφερε..

Εαν δεν ακολου8ισεις λιγακι τιν μοδα μπορει να σε δουν να κυκλοφορεις καπως ετσι..Εκτος μοδας, το παρατειρουμε ολοι αυτο..Ρουχαλακια και χτενισματακι ειναι..Μια χαρουλα μωρε..Μην σου μπει και η σφραγίδα του "Trendy"..

Φιλικη συμβουλη..Μην το κανεις.. ;)

Βασικα πιστευω οτι η μοδα προχωραει και δν γυριζει 20 χρονια πισω (Βλέπε AllStars που εχω δηλωσει οτι μου τα φορουσε ο αδερφος μου οταν πηγαινα στην Παιδική Στέγη..)..

Επισεις πιστεβω οτι ειναι ΚΑΛΟ να προχωραει η μοδα..Δεν 8ελω να ξαναδω μια νεολεα με σκισμενα Jeans (Οπως καναν τα αδερφια μου πριν 13 χρονια..).

Μόδα = Trendy = Προσεχουμε να μην ντινομαστε σαν τον Brandon του Beverly Hills τις δεκαετιας του 80, και ισως οι trendy να προσεχουν να μην αγοραζουν "Dirty Industry" jeans, αλλα αλη8ινά/αυ8εντικά "Diesel", "Staff" και "Eva Moritz".. (Warning: ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ..)

O Trendy δν ειναι καμια ιδεολογια..Ειναι απλα μοδα..

Οποιος 8εωρει οτι μπενει σε καποια μαζα οταν "σταμπαρετε" trendy, τοτε καλυτερα να περπαταει με τα χερια στους δρομους, γτ ολοι περπατανε με τα ποδια....

Και 8α η8ελα να προσ8εσω οτι πολλα αντιδραστικα οντα, εχουν (υποσυνιδητα) μια αντιπα8εια στoν ορο "Trendy", διοτι τον εχουν βαλει επανελιμενα στο στομα τους οι Emo..Κακως, ο emo δεν εχει σχεση με τον Trendy και δν κατατασοντε στον ιδιο πινακα..και κακώς γελοιοποιη8ηκε ο ορος..

Τώρα, που δέν συμφωνεις antreaslam..? Και οποιος αλλος βεβαια..να κανει ενα Quote στα λογια μου και να τοπο8ετισει και αυτος την (αντι8ετη) γνωμη του..

Regards,

Maraki..

Δημοσ.

Oι emo είναι σαν τους trendy,απλά αλλάζει η βιτρίνα.

Και τα δυο για μένα συνεπάγονται ιδεολογική και συναισθηματική πενία γι'αυτό και πιστεύω πως δεν πρέπει να ακολούθούμε τέτοια πρότυπα.

Και αυτό περί αντιπάθειας προς τους trendy δεν ξεκίνησε απο τους emo.Ξεκίνησε απο τα άτομα που αντιδρούν σ'αυτή την ξεφτυλισμένη μαζοποίηση.

Δημοσ.
Oι emo είναι σαν τους trendy,απλά αλλάζει η βιτρίνα.

Και τα δυο για μένα συνεπάγονται ιδεολογική και συναισθηματική πενία γι'αυτό και πιστεύω πως δεν πρέπει να ακολούθούμε τέτοια πρότυπα.

Και αυτό περί αντιπάθειας προς τους trendy δεν ξεκίνησε απο τους emo.Ξεκίνησε απο τα άτομα που αντιδρούν σ'αυτή την ξεφτυλισμένη μαζοποίηση.

:confused::confused::confused:

Οχι ρε παπουλη εσυ... =(

Oι emo είναι σαν τους trendy,απλά αλλάζει η βιτρίνα. Και τα δυο για μένα συνεπάγονται ιδεολογική και συναισθηματική πενία

Καλα δλδ μου λες οτι τα λεω ολα λα8ος?

Trendy = ιδεολογια? Ποια ιδεολογια ειναι αυτη και δν την ξερω??? :fear:

Γτ δν μου εκανες ενα Quote σε αυτα που κανω λα8ος..

Ξαναδηλωνω, τοσο απλα:

Trendy ειναι αυτος που το καλοκαιρι φορεσε διχαλα και Capri !! Τι σχεση εχει αυτο με την Loserιστηκη ιδεολογια των Emo και τo συγκεκριμενο στυλ μουσικης και Lifestyle?

Διχαλα + Capri = ξεφτυλισμένη μαζοποίηση?

Με στεναχωρισες τωρα.. :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...