slipknot Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ΟΚ, εντελώς άκυρο το post μου, αλλά διαβάζοντας το θέμα έπεσα στο post του dark_son20 και έπεσα κάτω από τα γέλια!!! ΑΥΤΟ είναι το post του Δεκέμβρη, με διαφορά!! Στο θέμα, πιστεύω ότι - όπως και για κάθε μόδα - όταν σταματήσουν να ασχολούνται οι πάντες με τους emο, αυτοί θα γυρίσουν στις τρύπες από τις οποίες ξεμύτισαν και θα ζήσουν (;; αυτοί καλά και εμείς καλύτερα (χωρίς αυτούς!). 2 μικρές διορθώσεις... Όσο αφορά το post του δεκέμβρη,σηκώνει μεγάλη συζήτηση...είναι και ο aledjo και άλλοι.Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράματα. Επίσης,δεν τους βλέπω τους emo να εξαφανίζονται τόσο γρήγορα,αν και δεν είναι παρά μόνο μια μόδα.Το αν έχω δίκιο ή όχι θα το δούμε με τον καιρό.Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν εξαφανιστούν πια οι emo,οι ίδιοι οι emo θα έχουν εμφανιστεί σε διαφορετική μορφή,αφού φυσικά θα έχουν παρατήσει το στυλάκι τους υιοθετώντας ένα άλλο,καινούργιο στυλ που θα τους επιβάλλει τότε η μόδα.
wizzy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ...τώρα που το λες, για το post του Δεκέμβρη, δεν έχεις άδικο, ειπώθηκαν ανεπανάληπτες ατάκες... Πάντως, δεν είπα ότι αναμένω να εξαφανιστούν σύντομα οι emo. Ακόμα τώρα έγιναν μόδα! Τους δίνω 1 χρόνο maximum. Του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα μιλάει κανείς για αυτούς.
Commentator Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 :lol:χαλαρά το ποστ του Δεκεμβρίου! ευχαριστω παππου σουλη.Τιμη μουΑν και απαντηση δεν ελαβα
STELARAS_O Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Αν δεν υπηρχε το ιντερνετ και συγκεκριμενα το Myspace δεν θα υπηρχε ουτε ενας "εμο" στην ελλαδα απο εκει το ειδανε και νομιζουν πως κατι κανανε κιολας αντιγραφοντας τα αμερικανακια οσες φορες εχω πετυχει "Αγορι" εμο και ειναι λιγες ευτυχως παντα ξεσπαω σε γελια ειναι αστειο το θεαμα αντιθετα για τις κοπελες ειναι ωραιο στυλακι!
-WISE- Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 αντιθετα για τις κοπελες ειναι ωραιο στυλακι! η μλκια ειναι οτι σε μπερδευουν ετσι που κανουν τα μαλλια και με τοσο βαψιμο που σου φαινονται οτι ειναι ωραιεσ ενω ειναι μπαζα του κερ@τ@
slipknot Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δεν συμφωνώ με το ωραίο στυλάκι.Συμφωνώ με αυτό που λέει ο |WISE| και επίσης,με αυτό το στυλ όλες ίδιες είναι..ήμαρτον..ωραία πράματα είναι αυτά τώρα ?
chill Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Τα κοριτσάκια με emo l00k είναι γλύκα. Και εννοείται ότι δεν έχουν το ίδιο μαλλί όλες. Μπορώ να σου πω ότι όλες έχουν διαφορετικό χτένισμα. Βλέπω την μικρή μου αδερφή με τις φίλες της ε καμία τους δεν μοιάζει με την άλλη. Σε αυτό που εκνευρίζομαι είναι όταν με βάζουν κάτω να με χτενίσουν λες και είμαι κούκλα (μαλλιάς γαρ ). Το τι έχει τραβήξει το μαλλί μου δεν λέγεται, η μανία τους με την φράτζα ειδικά στους άνδρες δεν λέγεται.... ένα μεσημέρι δε ξύπνησα με μαύρα νύχια.... Είμαι πειραματόζωο των emos (καλά fake είναι αλλά λέμε) amagad. FREE CHILL NOW!!!!
-WISE- Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ήμαρτον..ωραία πράματα είναι αυτά τώρα ? οπως το πες...."πραματα"!!
kokas08 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ρε παιδιά τι ακριβώς μουσική ακούνε οι (κατα τ' άλλα) emo ??? οι poszer?? οι trendy?? μη βγαινουμε off topic από τη μουσικη....
antreaslam Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 h musikh pu akune oi emo ine g aderfes+anaphrous plusioflwrous pu h monh dysthxia tus ine oti o mpampas eklise ta fwta ths pisinas t brady +fobomun na koimh8w monos m.Phgainete na kriftite oloi sta fustania ts manas sas.Oloi autoi pu akute emo,ntyneste emo,milate emo+oti allo kanete metaksy sas.Phgainete na kanete kamia fash agori-agori +na pulisete magkia se kamia griula.iSTE g ftysimo.Dn sas aksizei na zeite.Ginete trendy opws hsastan +ka8iste spiti na mn sas blepume.Oi trendy ine entelws dianohtika ka8isterhmena atoma alla dn t paizun idealistes.Oi emo prepei na ts fane mexri 8anatu apo kanena pragmatiko metala ,nazi h idealisth g na skasun.Dn milaw g ta axrhsta bouthropaida auta ine apla blamena.Milaw g tus megalyterous:devil: προσβλητικό, επιθετικό και απειλητικό νομίζω....Εξού και ένα report,με την ελπίδα να φάει ένα πολύ όμορφο ban...
freakystyley Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 ένα χιουμοριστικό βίντεο... i must be emo http://www.youtube.com/watch?v=e2CigZ_1keA
Sadamiraq Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2008 Δεν ξερω τι εχει ειπωθει εδω μεσα αλλα εγω πιστευω οτι ειναι δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει οπως ειναι και δικο μου δικαιωμα οταν βλεπω εναν εμο να σκεφτομαι''Πω ρε γιατι δεν πηρα το ροπαλο απο το σπιτι να του σπασω την μαπα στα δυο"δεν θελω βεβαια να γινομαι κακος αλλα μολις βλεπω εναν τετοιο τρελενομαι.Μου συνεβη μια φορα να καθομαι σε μια καφετερια και να με βλεπουν δυο εμο για να μισαωρο με καρφωμενο το ματι τους πανω μου σε μια στιγμη τους λεω"παλικαρια τρεχει τιποτα?"Και μου λεει ο αλλος πως ειναι ετσι το μαλλι σου ?Του λεω "τι γουσταρεις θες να βγουμε εξω να δουμε πως ειναι το μαλλι μου?"Και μου αρχισε τις συγνωμες και πλακα εκανα και τετοια καμια 17αρια χρονων "παλικαρι"(λεμε τωρα)
antreaslam Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 καταρχήν, μου αρέσει αρκετά ο τρόπος γραφής, και λογικής συνέχειας σκέψεων του μόλις 19χρονου KOSTAS@ant! Για το θέμα των εμο... Στην αρχή με ενόχλησε! Σκέφτηκα ότι δε μου άρεσε να εμφανιζόταν έτσι το δικό μου παιδί! Μετά όμως, συνειδητοποίησα, ότι δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω αρνητικά την εμφάνισή άλλων ανθρώπων. Εκτός αν τους επιτρέψω να κρίνουν και αυτοί, ότι οι ψηλοί είναι ηλίθιοι, οι μελαχρινοί έχουν χαμηλό IQ, κ λοιπές ηλίθιες ομαδοποιήσεις! Κάθε γενιά περνάει από λογής-λογής κινήματα. Δυστυχώς, όσο περνούν τα χρόνια, τα κινήματα αυτά δεν έχουν ιδεολογικές βάσεις, αλλά "στέκονται" κυρίως στη μαζοποίηση ανθρώπων και στο "φαίνεσθαι" τους. Μόνο ένα πράγμα με ενοχλεί! Αυτή η προσποιητή μελαγχολία, δεν τους βγαίνει σε οργή κ θυμό, να παλέψουν για κάτι καλύτερο, αλλά σε παραίτηση! Είναι πολύ νωρίς(η εφηβεία) να παραιτείται κάποιος από την προσπάθεια να κάνει τον κόσμο (και τον εαυτό του) καλύτερο! Να τονίσω, ότι στα δικά μου μάτια, το ίδιο απεχθής είναι κ η ομάδα των τρέντυ... φοβάμαι, ότι σε λίγο, ο "διαχωρισμός" των εφήβων, θα γίνεται σε "οπαδούς βίσση", οπαδούς βανδή, και οπαδούς βας-βας, με ιδεολογικό υπόβαθρο αντίστοιχα, καρβέλα, φοίβο και αννίτα...
-WISE- Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δεν ξερω τι εχει ειπωθει εδω μεσα αλλα εγω πιστευω οτι ειναι δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει οπως ειναι και δικο μου δικαιωμα οταν βλεπω εναν εμο να σκεφτομαι''Πω ρε γιατι δεν πηρα το ροπαλο απο το σπιτι να του σπασω την μαπα στα δυο"δεν θελω βεβαια να γινομαι κακος εγραψες μεγαλε!!!!:lol:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 [...]Για το θέμα των εμο... Στην αρχή με ενόχλησε! Σκέφτηκα ότι δε μου άρεσε να εμφανιζόταν έτσι το δικό μου παιδί! Μετά όμως, συνειδητοποίησα, ότι δεν έχω το δικαίωμα να κρίνω αρνητικά την εμφάνισή άλλων ανθρώπων.[...] Εδώ θα διαφωνήσω. Μπορείς να κρίνεις ό,τι γουστάρεις. Αρκεί να μην προχωράς παραπέρα από την κρίση και σε πράξεις που προσβάλλουν τον άλλον. Για παράδειγμα, θεωρώ θεμιτή τη θέση του μέλους Sadamiraq που γράφει παραπάνω «πιστευω οτι ειναι δικαιωμα του καθενος να κανει οτι θελει οπως ειναι και δικο μου δικαιωμα οταν βλεπω εναν εμο να σκεφτομαι''Πω ρε γιατι δεν πηρα το ροπαλο απο το σπιτι να του σπασω την μαπα στα δυο"». Συμφωνώ. Έχει κάθε δικαίωμα να σκέφτεται ότι θέλει να σπάσει το κεφάλι σε κάποιον που δεν γουστάρει. Αρκεί να μείνει στη σκέψη και να μην το κάνει πράξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.