Προς το περιεχόμενο

emos

metavlitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά κατ'αρχήν ευχαριστώ πολύ για το καθόλου αναμενομενο ξέσπασμα απαντησεων.Και εγώ ακουω μέταλ μουσική κάμποσα χρόνια τώρα και έχω καταλάβει ότι η ΜΟΥΣΙΚΗ,(και μιλώ παντα για μουσική,και όχι για τραγουδάκια που απλά ειναι γνωστά για 2 ή 3 μήνες),δεν ειναι ούτε ντύσιμο,ούτε συμπεριφορά.Απλά έχει να κάνει με το τι εκφράζει τον καθέναν και με την ιδεολογία του.Για όσους δυσαρεστήθηκαν με το θεμα απλά το δέχομαι σαν παράπονο.

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο (πάντα έγκυρο) δελτίο του Σταρ ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι trendy πλακώσανε emo.Το είδα και γέλασα πολύ,ειδικά με τον τρόπο που περιέγραψαν το όλο γεγονός..λέγαν εκεί για την ομάδα emo και την ομάδα trendy(λες και είναι χούλιγκαν) και για anti-emo. :lol:

Δημοσ.

ποιος θα βρεθει να διωξει τους τρεντυ ομως??? :-)

ελπιζω τα εμο να μην κατεβουν προς το κεντρο τωρα που τους διωξαν..δεν λεω και στη περιοχη μου δυστυχως εχω πολλους αλλα πρεπει να πατε ψυρρη το σαββατο!!(παρτε και ενα αυτοματο μαζι..8α χρειαστει)

Δημοσ.

ρε αντι να τρεξετε,να ξεχυθειτε στους δρομους και να ψαξετε να βρειτε οσους εμο μπορειτε και να τους παρηγορεισετε καθεστε εδω μεσα και γραφετε στο φορουμ??

εμπρος παιδια,παμε ολοι μαζι να χαιδεψουμε στοργικα το κεφαλακι ενος εμο(τιγκα στο ζελε) και να του πουμε οτι η ζωη ειναι ωραια!δεν ειναι αναγκη να το παιζει ιστορια επειδη εχει λυσει ολα τα οικονομικα του προβληματα και βαριεται στο σπιτι...

να εγω θα ξεκινησω τωρα κιολας!!!

Δημοσ.

Τις τελευταίες 2 μέρες συμβαίνουν περίεργα πράματα και έχω αρχίσει να ανησυχώ.Όπως αναφέρθηκε χτες στο σταρ είπανε για κάτι emo τους οποίους πλακώσανε κάτι trendy.Σήμερα ξανά είχαν θέμα για emo,αυτή τη φορά είχαν κάτι παιδάκια εκεί(ο ένας ούτε καν είχε το look) και λέγανε κάτι τρελές βλακείες.Και τώρα βλέπω μια διαφήμιση στη νετ(πριν από λίγο) με 2 emo που πάνε να αγοράσουν τηλεόραση !! Μα τι γίνεται ? Μήπως άρχισαν να καταλαμβάνουν τον κόσμο ? Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να φοβόμαστε ? Μήπως να κάνουμε την περίφημη συμμαχία που λέγαμε (μεταλάδες,πανκιά,ροκάδες,γκοθάδες κλπ) ?

Δημοσ.
Μήπως να κάνουμε την περίφημη συμμαχία που λέγαμε (μεταλάδες,πανκιά,ροκάδες,γκοθάδες κλπ) ?

Ποπο,αυτο θα ειναι επος,οχι συμμαχια...να σταθω διπλα σε DOOMα,για να πολεμησω εναντιον των emo για τη σωτηρια του γουστου μας κ του πλανητη,κ τι αλλο δλδ,δεν θα ξαναγινει αυτο....περαν της πλακας,νταξ,πολυ σημασια τους δινεται,ειναι γτπ ολα τους,αλλα οκ,μην καθομαστε να σκαμε κιολας για 10 μλκισμενα γλυφαδιοτακια,που βαρεθηκαν τη ζωη τους,επειδη τα εχουν ολα...ακακα ειναι κιολας,προχτες στο συνταγμα τους πετουσαμε ψωμι κ ερχοντουσαν τα καημενα σαν τα περιστερια παραδιπλα κ τσιμπολογουσαν(lol:mrgreen:)

(τιγκα στο ζελε)

λακ βαζουνε,σε παρακαλω...Wise,χαθηκες,να πω την αμαρτια μου,για ψιλοemo σε ειχα κ εγω φανταστει(sorry,sorry,ανακαλω πληρως!!!!:X:X:X:o:o:mrgreen:)

Εντωμεταξυ,τα παρουσιαζαν αυτα που γινανε στο Star,λες κ πλακωθηκαν συμμοριες κανονικες,ελεος δλδ,τυφλα ναχουν οι Vatos Locos...:-D....συμμαχια εναντιων των Trendy φλωρων να κανουμε,emo τωρα,σιγα,λιγο αιμα να δουν κ θα λυποθημησουν,τι να κλ@σουν δλδ...ενω οι αλλοι,εχουν πιο πολυ γουστο να τους δερνεις(οτι ναναι..:lol:)

Το αστειο ειναι,πως εχω να κουρευτω κατι μηνες,κ το μαλλι εχει γινει τελειως emo,ορισμος δλδ,κ εχω φαει ενα δουλεμα απο τα καθαρματα που κανω παρεα,οτι ναναι...:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Ναι η πλάκα είναι ότι στο ρεπορτάζ που έδειξε στον ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος είχε ένα ύφος λες και μιλούσε για τον πόλεμο στο Ιράκ. Ελεεεεοος.

Δημοσ.

τι εγινε δεν υπαρχει κανενας emo να τους υποστηριξει στο insomnia όλοι στο hi5 ειναι?Lol

το πιο αστειο απολα ειναι που πιστευουν πως εχουν ιδεολογια...αλλα οταν τους ρωτανε δεν απαντανε τιποτα ...τιποτα ομως

προσφατα ειχανε φεριε 3 παιδακια emo στο tv tiglon και τα κοροιδευανε... λοιπον ακουστε τι ειπε ο emoαρχηγος(19χρονος ελεος) τον ρωτανε ποια ειναι η ιδεολογια των emo? και απανταει ειμαστε λυπημενοι ματαιοδοξοι(το ακυρο τελειως ουτε καν τι σημαινει δεν ηξερε) και του λεει πεσιμιστες εννοεις η μπακοδημου... ναι αυτο λεει...και ξαναρωταει γιατι εισαστε στεναχωρημενοι? και απανταει ο αλλος ε....ενταξει χωριζουμε με τις κοπελες μας ...κι ετσι...ξερεις(με το αντρικιο το Ρ λολ)

δεν υπαρχουν αυτα...ενταξει μονο για να γελας...

παντως θεωρω πως ειναι τραγικο να σου καθοριζει την εμφανιση και τη συμπεριφορα η μουσικη που ακους ειτε ειναι metal ειτε σκυλαδικα ειτε punk δεν εχεις ταυτοτητα..αυτα απο μενα

Δημοσ.

Καταρχάς δεν νομίζω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που να μην του την σπάνε οι emo...εντάξει τώρα.Μπορεί να είναι άκακα αλλά στο τέλος θα γίνουν και περισσότεροι(ίσως είναι ήδη,δεν παίρνω και όρκο).Συμφωνώ με αυτά που γράφτηκαν στα προηγούμενα post ούτε καν οι ίδιοι δεν ξέρουν γιατί είναι emo και τι ιδεολογία υποτίθεται πως έχουν σαν emo...αυτό είναι γελοίο και φαίνεται ότι το κάνουν μόνο και μόνο από ποζεριά.Επίσης αν το παρατηρήσατε υπάρχει πολύ μεγάλη παραπληροφόρηση στα ΜΜΕ για το τι είναι emo και στον τρόπο παρουσίασης(λες και είναι χούλιγκαν και πλακώνοντε με τους trendy) αλλά και στην παρουσίαση,καθώς λένε ότι να ναι.Δηλαδή έβλεπα τι έδειχναν και τι έλεγαν και απορούσα..

Δημοσ.

Καλοκαιρι Ηρακλειο,παμε για καφε 4.00 το μεσημερι,40κατι βαθμοι εξω,με τα μαγιο οι μισοι(βερμουδες-μαγιο προφανως,),αμανικα,να εχουμε γινει λουτσα στον ιδρωτα,οι μισοι κουρεμενοι γουλι,λογω καυσωνα,κ σκαει στη γωνια ενα παλικαρι,emo κ καλα,μαυρο πουκαμισο ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ,κολλητο μαυρο τζην,μαυρο φανελακι απο μεσα,μποτες,κ ενα μαλλι γ@μησε τα,φρατζα μεχρι το στομα κ κατι τετοια κουλα,τιγκα στη λακ,να μην κουναει λες κ ηταν περουκα,κ με ενα σωρο μλκιεσ στα χερια κ στο λαιμο του,πετσινες μλκιες κ ετσι!να φαινεται πως εχει σκασει,να μην την παλευει κ να ακουμπαει ολη την ωρα το μαλλι μην χαλασει,ηταν δεν ηταν το πολυ 16-17 χρονων,βαρια βαρια....μιλαμε,κλ@σ@με στα γελια,κ τον κοιταμε καλα καλα(μεταλλοπαρεα εντωμεταξυ σχεδον ολοι,),κ μας βλεπει,παιρνει ενα μελαγχολικο βλεμμα,ριχνει κεφαλι-ομω κατω κ προχωραει λες κ πηγαινε σε κηδεια...ΟMG ΔΛΔ,ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΝΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΩ....πραγματικα,τοχουν χασει τελειως,τους εχει φαει η μ@λ@κια,δεν την παλευουν...κ εγω ειδα προχτες τα αλλα τα φλωρια στον αλφα,μονο που δεν επεσα απο τον καναπε απο τα γελια,τελειως σουργελα...κ μου τα βγαζουν κ χουλιγκανια...ρε,αυτος αμα γ@μησει πρωτη φορα,παιζει να κλαιει κ ολο το βραδυ μετα....καλα αμα ειναι κ η τυπισσα παρθενα,αστα,εκει να δεις emoκαταστασεις(καλα,με επιασε τωρα η καφριλα κ δε νιωθω,αλλα δεν μπορω να μην κορο'ι'δεψω τετοια σουργελα,που μου το παιζουν πως εχουν κ ιδεολογια τα μλκισμενα...ενα σπιρτο στο κεφαλι,αμα τους δεις,κ κατευθειαν θα γινουν παραναλωμα...)

• Super Moderators
Δημοσ.
Και τώρα βλέπω μια διαφήμιση στη νετ(πριν από λίγο) με 2 emo που πάνε να αγοράσουν τηλεόραση !!

thn eida kai egw ase...tou media markt einai...MPOYKOTAZ AMESWS!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...