nikos_e34 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 εγω θυμαμαι δεκαετια 80-90 μακρυ μαλλι,αλυσιδα,σωληνα παντελονι και ασπρες μποτες...τζιν μπουφαν με σαξον η ντοκεν γραμμενο πισω... "ου σατανιστες πρεζονια *******ια" χεχεχεχεχ ! τι χρονια και εκεινα ρε προχτες πηγα βολτα αλεξανδρουπολη και πετυχαινω διο εμο να μπαινουν σε ενα σουβλατζιδικο...κατω απο τη φρατζα κρυβοταν τα σπυρακια αλλα για πολλα σπυρια μιλαμε και ο αλλος καπως καλυτερα...βαμενα νυχακια και τα παντελονια με τα μποξερακια απεξω οπως οι ραπερ ενα πραμα...δεν ξερω...αποκρουστικο θεαμα οι ελληνικες ειδησεις παντως με εκπλησουν καθε φορα που ανοιγω τηλεοραση αφου εχω δει ειδησεις σε ξενο καναλι δορυφορικο...μπλα μπλα 2 λεπτα διαφημισεις 15 λεπτα...μετα αφιερωνουν 20 λεπτα στο νεο τραγουδι της βισση κλπ και για το συνταξιοδοτικο ουτε καν λογος...αντε κανα δευτερολεπτο...δλδ η ελληνικη κοινωνια ενδιαφερεται περισοτερο απο το τραγουδι της βισση,τα εμος,την γκει συζητηση του καρβελα και του λαζοπουλου διο γλοιωδεις προσωπικοτητες και στο τελος τι? χτυπαει το ξυπνητιρι να πας στη δουλεια οπου το αφεντικο σου κανει χαρη να σου δωσει 550 εβρω χωρις ικα βεβεα,στριμωχνεσαι στο λεοφωρειο και κατα τα αλλα αισθανεσαι τελεια διοτι τελος της μερας θα παρεις το νεο σιντι της βισση για 17 εβρω...καλοκαιρι θα τραβηξω διακοποδανειο για να παω στους τρεντυ στη μυκονο κατα τα αλλα τελεια!!!ολα καλα ,ολα ανθηρα~!!
slipknot Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Εξαρτάται τι ειδήσεις βλέπεις όμως...αν βλέπεις του ΣΤΑΡ τότε ναι δεν θα δεις και πολλά σοβαρά θέματα.Αν όμως δεις κάνα άλλο κανάλι τότε κάτι γίνεται.Όχι ότι δεν θα δείξουν και βλακείες όπως το ΣΤΑΡ αλλά σίγουρα είναι σε καλύτερη μοίρα.
KOSTAS@ant Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 ουτε καν οι καγκουρες που τους δερνουν.Ισα-ισα αυτοι δινουν και νοημα στην υπαρξη τους,οπως η Αντζελα Δημητριου δινει νοημα στην υπαρξη του Αλκινοου Ιωαννιδη-αν με νοεις...Αλλοι ειναι αυτοι που θα φανε τις μολοτωφ πρωτοι(ισως οι πλουσιοι κι αδιαφοροι γονεις τους?) Παντως,περα απο την πλακα,θελω να σου πω πως στατιστικα κανεις δεν εχει πεθανει απο μολοτωφ στην Ελλαδα,κι ισως και παγκοσμιως.Αντιθετα,αν ψαξεις τα ονοματα αυτων που πεθαναν αναιτια απο αστυνομικη βια(πχ διαδηλωτες),θα σχηματισεις πραγματικες κατακομβες Και στο φιναλε,κι εγω δεν ειμαι φαν του μπουκαλιου,αλλα οταν διαδηλωνεις και βλεπεις θωρακισμενα ανθρωπακια πανω απο το κεφαλι σου,να περιμενουν την αφορμη να σε δειρουν,οπλισμενα σαν αστακοι,ειναι φυσικο αυτο να στη σπαει λιγο...Τουλαχιστον το να τους ριξεις μια μολοτωφ,ειναι ΚΑΤΙ! Το να θρηνεις στο ασχετο,οπως οι ΕΜΟ η να κλεινεσαι στα μοναστηρια και να προσευχεσαι για να αλλαξει ο κοσμος ειναι το ΤΙΠΟΤΑ Οχι στους ΕΜΟ και στους καλογερους! stop Kαι κατι τελευταιο:Μαρακι,δες στο If του Anderson και θα καταλαβεις τι εννοω στην πρωτη παραγραφο
slipknot Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Τι μαράκι ? Πάει το μαράκι,τέλειωσε.Χαμπάρι δεν πήρες ? Baaaanned !!
KOSTAS@ant Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Τι μαράκι ? Πάει το μαράκι,τέλειωσε.Χαμπάρι δεν πήρες ? Baaaanned !! Ε? Σορρυ,δεν καταλαβα
slipknot Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δεν είναι πλέον ανάμεσα μας(προσωρινά τουλάχιστον).Την κάναν ban.
Commentator Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 χασαμε το μαρακι<3...Αληθεια γιατι εφαγε ban;Ειναι λιγο προφανες,εγραψε ομως κατι συγγεκριμενο (βαρυ);
S2Katana Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 χασαμε το μαρακι<3...Αληθεια γιατι εφαγε ban;Ειναι λιγο προφανες,εγραψε ομως κατι συγγεκριμενο (βαρυ); Διαπληκτισμος με μελος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 e siga ftiaxnei ena 2o account kai 3anagrafei opote 8elei...to exoun kanei kai alloi kai den apagoreuetai apo oti mou eipan...(twra ti nohma exei to perma ban efoson tous epitrepoun na kanoun kati tetoio no idea... )
KOSTAS@ant Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δεν καταλαβα...Εχωνε μπινελικια δηλ και τη σουταραν? Γιατι κι εγω πολλες φορες εχω <<αρπαχτει>> με πολλους εδω μεσα-και με mod. αλλα δε μου εβαλαν ban.Iσως γιατι δεν το παρατραβηξα στη φρασεολογια... Παντως ειναι κριμα να υπαρχουν ban και τετοια, μου θυμιζει το σχολειο...μπλιαχ!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δεν καταλαβα...Εχωνε μπινελικια δηλ και τη σουταραν? Γιατι κι εγω πολλες φορες εχω <<αρπαχτει>> με πολλους εδω μεσα-και με mod. αλλα δε μου εβαλαν ban.Iσως γιατι δεν το παρατραβηξα στη φρασεολογια...Παντως ειναι κριμα να υπαρχουν ban και τετοια, μου θυμιζει το σχολειο...μπλιαχ! Το Μαρακι δν χωνει ποτε μπινελικια.. Απλα τα επιχειριματα της πονανε.. Και οπως παντα..Εδω ειναι Ελλαδισταν..Αλλος προκαλει, και αλλος την τρωει την πινη.. Maraki..
pappous_soulis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Ο Ζαχοπουλος ειναι emo????:p :lol: χαλαρά το ποστ του Δεκεμβρίου!
slipknot Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2008 Το Μαρακι δν χωνει ποτε μπινελικια.. Απλα τα επιχειριματα της πονανε.. Και οπως παντα..Εδω ειναι Ελλαδισταν..Αλλος προκαλει, και αλλος την τρωει την πινη.. Maraki.. Ακόμη δεν μπήκε το 2008 και αρχίσαμε τα ψέματα ???
wizzy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 exeis skeftei ama ta paroun kai plisiasoun anaptira se afta ta malia me tosi lak ti tha ginei? molotov kai malakies anaveis ena emo to petas kai kaiei gia merespou lefta gia ladi kai venzini (to mpoukali vriskete efkola) ΟΚ, εντελώς άκυρο το post μου, αλλά διαβάζοντας το θέμα έπεσα στο post του dark_son20 και έπεσα κάτω από τα γέλια!!! ΑΥΤΟ είναι το post του Δεκέμβρη, με διαφορά!! Στο θέμα, πιστεύω ότι - όπως και για κάθε μόδα - όταν σταματήσουν να ασχολούνται οι πάντες με τους emο, αυτοί θα γυρίσουν στις τρύπες από τις οποίες ξεμύτισαν και θα ζήσουν (;; αυτοί καλά και εμείς καλύτερα (χωρίς αυτούς!).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.