Προς το περιεχόμενο

emos

metavlitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
ηθοποιος ειναι και τον σατηριζουν

Αφού δεν ξέρεις, τι απαντάς; :-(

Ούτε ηθοποιός είναι ο Denny Crane και, πολύ περισσότερο, κανείς εδώ δεν τον σατυρίζει!

denny1vf4.jpg

Denny Crane ftw...

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
ηθοποιος ειναι και τον σατηριζουν

o h8opoios legetai William Shatner (ekeinos pou epaize ton Captain Kirk sta palia Star Trek) kai o xarakthras tou (prwtagwnisths) sto Boston Legal legetai Denny Crane...

profanws den saturizoume alla upoklinomaste sto megaleio tou xarakthra :P

Δημοσ.

Παλια τα emoπαιδα μαζευονταν στο Συνταγμα για να κανουν παρεα, τωρα μαζευονται μπας και βιωσουν τα 15' δημοσιοτητας με ολα τα τηλεοπτικα συνεργεια...

Δημοσ.

Κι εγω στηριζω Denny Crane με τα χιλια!

Denny Crane: You hear the one about the fella who died, went to the pearly gates? St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument. Says, "Who's that?" St. Peter says, "Oh, that's God. Thinks he's Denny Crane."

Δημοσ.

Όποιος θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές του και τα νεύρα του,προβάλλεται σε επανάληψη "Το κουτί της Πανδώρας" τώρα.Δείτε άμα θέλετε να βρίσουμε λίγο τους emo :P γιατί είμαστε πολύ off topic !! :P

Δημοσ.
Όποιος θέλει να δοκιμάσει τις αντοχές του και τα νεύρα του,προβάλλεται σε επανάληψη "Το κουτί της Πανδώρας" τώρα.Δείτε άμα θέλετε να βρίσουμε λίγο τους emo :P γιατί είμαστε πολύ off topic !! :P

εγω που δεν το δα σε επαναληψη μπορω να τους βρισω??? :rolleyes:

Δημοσ.
εγω που δεν το δα σε επαναληψη μπορω να τους βρισω??? :rolleyes:

Φυσικά γιατί όχι ? Όλοι ευπρόσδεκτοι να βρίσουν !!! :lol:

ftou re pst m pws to exasa ????re ta karnabalia ti eipe gia autous??den pisteuw na eipe kati gia tous trendy....

Απλά παρουσίασε τους emo,τους trendy και τους κάγκουρες και προσπάθησε να εξηγήσει τι ακριβώς κάνουν και γιατί.Η εκπομπή γενικώς πιο πολύ για τους emo έλεγε.

Δημοσ.

Τώρα ότι και να πω είναι λίγο, όπως και να τους χαρακτηρίσω, είτε τους βρίσω είτε όχι δεν πρόκειται να άλλαξουν οι emos πως τους λένε. Παρακολούθησα στένα το θέμα αυτό, όχι για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, προσωπικά ούτε metal ακούω ούτε punk, έτσι από απλό ενδιαφέρον, και αυτό που κατάλαβα είναι πως οι ίδιοι που θέλουν να αυτοαποκαλούνται emos δεν έχουν τίποτα πάραπανω από 'τι κανονικοί έφηβοι, στην ηλικία τους. Όλοι λίγο πόλυ είναι ευαίσθητοι, όλοι ενόχλουνται λίγο πολύ εάν τους προσβάλλει κάποιος. Οτι κάνουν οι emos, χαρακιές και ότι αφόρα τις σεξουαλικές τους επιθυμίες, είναι μια άσχημη επιρροή, είτε απο τα ΜΜΕ, που δραματοποιούν τις καταστάσεις, είτε απο το είδος μουσικής που επίλεγουν να ακούσουν (no offense;)). Δεν υπάρχει λόγος να τους δείρει κάποιος, ουτέ να τους χλευάσει δημοσίως, γιάτι αυτός απόκτα την "κακή φήμη",αντίθετα οι emos γίνονται όλο και ποιό διάσημοι. Σίγουρα είναι άπλως μια μόδα που θα πέρασει και καλό είναι να περάσει γρήγορα, γιάτι είναι που είναι η νεολαία μας :X:X θα γίνει ακόμα περίσσοτερο. Δεν παίρνω το μέρος κάνενος, άπλως προσπάθω να προσεγγίσω το θέμα αντικειμενικά και να κρίνω αμερόληπτα τις συνήθειες και την συμπέριφορά τους.

Και κάτι τελευταίο: δηλάδη έλεος εαν με κάθε είδος μουσικής υιοθετούμε και την αντίστοιχη νοοτροπία, π.χ. εγώ ακούω underground rap, hip hop, τι πρέπει να κάνω, να πάρω πιστόλι στα χέρια και να τριγυρνάω ληστεύοντας και σκοτώνοντας για δήλωσω ότι ξέρετε εγώ ακουώ αυτή την μουσική... Αμα είναι έτσι όλοι οι insomites kai insomnitisses ας πούμε να κυκλοφορούμε με το στυλάκι του ανθρωπάκου που έχουμε πάνω:-D:-D, μόνο και μόνο για να δείξουμε ότι να δείτε ανήκουμε σε αυτήν την ομάδα. Ούτε κίνημα επάναστασης είναι αυτή η παράνοια ούτε τίποτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...