Προς το περιεχόμενο

emos

metavlitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Eh, kalitera opoios den 3erei na min milaei imho ^^

Egw 8a exw kai mia tash na dior8wnw oti akouw lan8asmeno..Ara kai stin prokeimenh periptwsh to idio 8a ekana ;)

καλα και γω εχω αυτην την ταση αλλα οταν μιλαμε για τους LP οι οποιοι για μενα ειναι ενα στυλ μοναδικο,δεν μπαινω σε περαιτερω αναλυσεις...:-D

Ahou, dn to i3era..Kai pragmati to eixa aporia..Gt na espage etc apo to sigrotima..:rolleyes: nC nC Pantos pragmati kanei apoxh sto M2M..

μου φυγε το μουστακι :shock: παντως χθες οταν το ειδα!!το χεις το Μ2Μ?δεν κανει αποχη ακριβως..απλως παιζει πιο πολυ κιθαρα και πληκτρα...

Female eisai? Eisai kai kl to Ultim8 Fan twn LP twra esy? :-)

μειλ ειμαι!!δεν ειμαι απλα το Ultim8 Fan twn LP...ειμαι ο μεγαλυτερος hardcore linkin park fan στην Ελλαδα...ετσι απλα... :-)

Δημοσ.

"δεν ειμαι πρεζακι,κοιταξτε τα χερια μου!απλα καποια στιγμη θα χαρακωθω!ναι αληθεια λεω!θα ειμαι ο πρρωτος εμο που θα το πει και θα το κανει!!"χεχε!!!

Δημοσ.

Πάντως όποιος ενδιαφέρεται σε λίγο έχει "το κουτί της πανδώρας" και θα ασχοληθεί με emo,trendy και κάγκουρες.Θα ρίξω μια ματιά,ενδιαφέρον ακούγεται.

Δημοσ.

Δημοσιογραφος-χαρακωνεστε?

Emo-ε,ναι,καμια φορα...

Δημοσιογραφος-γτ?

Emo-ε να,γτ θελω ν ειμαι διαφορετικος,πιο ωριμος απο τους αλλους...

Δημοσιογραφος-με τα κοινα ασχοληστε?ασφαλιστικο,πολιτικη....

Emo-oχι

Δημοσιογραφος-γτ

Emo-ε,δεν υπαρχει νοημα πουθενα....

ΠΟΣΟ ΓΤΠ!!!!Μλκ,πρωτη φορα ακουσα πραγματικα τετοια ατομα να μιλανε...πο ρε π@#στη,πραγματικα η κοινωνια των '00,κ οσο περναει ο καιρος,παει κατα διαολου τελειως...κ δεν καθομαι ν πω,που οντως ισχυει,α,οι emo ειναι η συνεχεια των χιπιδων,των ροκαδων,μεταλλαδων κτλ,ανα δεκαετιες,ειναι δεν ειναι,ειναι η χειροτερη μακραν μορφη εξελιξη της μοδας και της τασης αυτης για ''αμφισβητηση'' κ διαφορετικοτητας...κ λεω ''αμφισβητηση'' εντος εισαγωγικων,γτ μονο αμφισβητηση δεν ειναι αυτο,κανει πριν το μ@λ@κιστηρι''ολα πλεον ειναι για τα λεφτα,δεν ασχολουμε με πολιτικη'' κ μετα μου λεει πως οι μαρκες που φοραει ειναι πανακριβες,πως δινει ενα σωρο φραγκα σε ρουχα κ gadgets κτλ,κ μου το παιζει κ επανασταση...ε ρε παλουκωμα που θελουνε....:mad::mad:

Δημοσ.
Πάντως όποιος ενδιαφέρεται σε λίγο έχει "το κουτί της πανδώρας" και θα ασχοληθεί με emo,trendy και κάγκουρες.Θα ρίξω μια ματιά,ενδιαφέρον ακούγεται.

το μονο που αξιζε απο την εκπομπη ηταν το σημειο που επαιξε το last resort απο paparoach!!

δεν λες που δεν καθησα να την δω ολη αυτη τη μπουρδα και επαιξα pro!!!!:-D

Δημοσ.
Δημοσιογραφος-χαρακωνεστε?

Emo-ε,ναι,καμια φορα...

Δημοσιογραφος-γτ?

Emo-ε να,γτ θελω ν ειμαι διαφορετικος,πιο ωριμος απο τους αλλους...

Δημοσιογραφος-με τα κοινα ασχοληστε?ασφαλιστικο,πολιτικη....

Emo-oχι

Δημοσιογραφος-γτ

Emo-ε,δεν υπαρχει νοημα πουθενα....

ΠΟΣΟ ΓΤΠ!!!!Μλκ,πρωτη φορα ακουσα πραγματικα τετοια ατομα να μιλανε...πο ρε π@#στη,πραγματικα η κοινωνια των '00,κ οσο περναει ο καιρος,παει κατα διαολου τελειως...κ δεν καθομαι ν πω,που οντως ισχυει,α,οι emo ειναι η συνεχεια των χιπιδων,των ροκαδων,μεταλλαδων κτλ,ανα δεκαετιες,ειναι δεν ειναι,ειναι η χειροτερη μακραν μορφη εξελιξη της μοδας και της τασης αυτης για ''αμφισβητηση'' κ διαφορετικοτητας...κ λεω ''αμφισβητηση'' εντος εισαγωγικων,γτ μονο αμφισβητηση δεν ειναι αυτο,κανει πριν το μ@λ@κιστηρι''ολα πλεον ειναι για τα λεφτα,δεν ασχολουμε με πολιτικη'' κ μετα μου λεει πως οι μαρκες που φοραει ειναι πανακριβες,πως δινει ενα σωρο φραγκα σε ρουχα κ gadgets κτλ,κ μου το παιζει κ επανασταση...ε ρε παλουκωμα που θελουνε....:mad::mad:

Akoma den exw dei tis ekpompes pou filo3enisan tin ratsa afth..Kai kapoia stigmi to sxediazw. Alla eida sto YT kt skines apo to TV-Tiglon....Eida aftous tous 2 me tin kopela sti mesh..Pragmatika ta pedakia einai xamena, den einai sovara..apla dn 3eroun ti na kanoun kai me ti na asxoli8oun....Na tonisw, DEN PISTEVOUN SE TPT, kai DEN EXOUN KAMIA MA KAMIA IDEOLOGIA mesa tous..Apla einai etc opws einai epidi tous arese to look..Kai ean to exoun to provlimatiko tou emo kai ston xaraktira tous (To Loseristiko dld, to xameno..) einai epidi tous volepse apla..To mono efkolo stin zoi einai na ta paratas..Kai na xanese..Nirvana..

Min treleneste den einai afth olh h koinwnia..Kai oso einai etC i koinwnia file porco_rosso, toso 8a pigenoun oi kaloi (opws esu, leme twra...) mprosta..Mia zoh 8a zisw egw kai dn tin xaramizw me to na provlimatizomai gia tin koinwnia..

/Maraki..

Δημοσ.
(opws esu, leme twra...)

Οντως,λεμε τωρα:-D:-D:lol:

Τα παλικαρακια,τους ελεγες,''πως αντιδρας στον κοσμο που δε σε καταλαβαινει?'' κ απαντουσε''ε,με τα ρουχα κ τα μαλλια μου''....δλδ,τι να πω,ταχω χαμενα...αλλοι αγωνιζονται,σκοτωνονται,τρεχουν αποδω κ εκει,ψαχνονται κ δραστηριοποιουνται για ν μην τους καταπιει ο ρυθμος του δυσκολου σημερινου κοσμου κ για να επιβιωσουν,κ αυτα τα μπαζα καθονται κ προσπαθουν να πετυχουν μαλλι καμπαμαρου μια ωρα στο καθρεπτη,για να πανε κοντρα στο συστημα(κ εμενα ετσι ειναι,αλλα απο φυσικο του,χα,παρτε τα!!:devil::devil:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...