Προς το περιεχόμενο

emos

metavlitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι οτι τώρα που όλοι μάθανε τους emo ανεβαίνω στο λεωφορείο και με κοιτάνε ακόμα πιο περίεργα.

Τώρα θα πιστεύουν οτι όποιος έχει μαλλούρα είναι emo..

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
oi idioi oi LP eipan oti den einai Nu Metal band...

εχεις δικιο.οι ιδιοι δεν εχουν πει ποτε οτι ειναι nu metal !απλα η μουσικη τους εχει στοιχεια που τους κατατασουν εκει...

παρολα αυτα,οι λινκιν ειναι μεσα στις nu metal λιστες με τις καλυτερες μπαντες ή τα καλυτερα τραγουδια... ουσιαστικα και ο thresh εχει δικιο και το koritsi_gia_PC!

το emo πως προεκυψε ομως ρε?

Δημοσ.
oi idioi oi LP eipan oti den einai Nu Metal band...

H ali8ia einai oti oute mplouza LP den exw..Oute parakolou8w tis dilwseis tous..Prwtimw na tous AKOUW..Kai afto pou akouw einai RAP ROCK dld Nu Metal..De mpa na leei kai o Chester oti exei bgei gia kafe sto Xaidari me tin 8eia mou..egw prosopika den 8a ton pisteva ean den ton evlepa..Stin prokeimenh periptwsh ean den AKOUGA kt diaforetiko,dioti afto pou akouw einai Rap stixoi me Alternative Rock Mousiki..Epidi aftos 8a kanei mia dilwsh oti paizei Neoklasiki Jazz 8a me dior8wsete emena oti kanw la8os se afto pou akouw? ..

isws logo stixwn who knows...

Poiwn stixwn....

Elate mwre pedia, apla tou ir8e tou toufiskou na pei kai kt parapanw..prwti fora einai..? Exei elipsh aftologokrisias to pedi...Exei tin spania arrwstia epilipsiouc aniw8itidouc...Min denete kompo to ka8e ti....:-D (kai 3exnaei kai pou peftei to room tis paliofilis.... =( )

/Maraki..

Δημοσ.

Μπαίνω προχθές λοιπόν σε ένα λεωφορείο μαζί με έναν κηφισιώτη φρατζάτο φίλο μου για να πάω από Φάρο Ψυχικού στην Κηφισιά και μέσα ήταν κάτι καβουρίνια που κάθονταν πίσω πίσω. Επειδή δεν είχε χόρο πάμε πίσω πίσω, και στεκόμαστε όρθιοι σε πολύ κοντινές αποστάσεις με αυτούς.

Κάνει τότε ο ένας στον άλλον : -Ρε συ, κοίτα έναν φλώρο emo. πόσες χαρακιές λες να έχει dude?, δείχνοντας τον φίλο μου. Και σκάει όλη η παρέα στα γέλια, λες και εμείς δεν ακούγαμε από μισό μέτρο απόσταση.

Αν είναι ποτέ δυνατόν. Τώρα πια έχει καταντήσει να σημαίνει, οτι εάν έχεις φράτζα ή πολλά μαλλιά son-goku στάιλ είσαι emo. Ρε παιδιά, σοβαρευτείτε :P

Δημοσ.
Δεν είμαι emo, και δεν μ αρέσει αυτό το όλο στύλ τους... Από εκεί και πέρα όμως δεν έχω απολύτως κανέναν λόγο να ασχολούμαι μαζί τους, δικαίωμα του καθενός είναι να ντύνεται, να χτενίζετε όπως θέλει, και γενικώς να κάνει ότι θέλει... Δεν έχω ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε κανένας άλλος δικαίωμα να τους κρίνουμε...

Πάντως τους πάω εν τέλει, γιατί έχουνε τα @@ να είναι διαφορετικοί... και καλά κάνουν...ποτέ δεν θα άντεχα να είμαι ίδιος με την μάζα... και ούτε φυσικά πρόκειται να γίνω ίδιος με όλους, για να με θεωρεί "εντάξει" ο κάθε μακάκας έλληνας...

συμφωνώ μαζί σου απόλυτα..χαλαρώστε λίγο παιδιά, δεν έγινε και τίποτα..

Δημοσ.
Αυτό αποδεικνύει πώς εκτός από τους emo έχουμε πρόβλημα και με τους trendy...

Ή πως οι νεοι γενικως προβληματιζονται με οχι και τοσο ουσιαστικα θεματα...

Επισης, πιο πολυ μου τη σπαει οτι ολοι οι δημοσιογραφισκοι εμαθαν για τους emo, παρα οι emo αυτοι καθ'εαυτοι.

Δημοσ.
H ali8ia einai oti oute mplouza LP den exw..Oute parakolou8w tis dilwseis tous..Prwtimw na tous AKOUW..Kai afto pou akouw einai RAP ROCK dld Nu Metal..De mpa na leei kai o Chester oti exei bgei gia kafe sto Xaidari me tin 8eia mou..egw prosopika den 8a ton pisteva ean den ton evlepa..Stin prokeimenh periptwsh ean den AKOUGA kt diaforetiko,dioti afto pou akouw einai Rap stixoi me Alternative Rock Mousiki..Epidi aftos 8a kanei mia dilwsh oti paizei Neoklasiki Jazz 8a me dior8wsete emena oti kanw la8os se afto pou akouw? ../Maraki..

τον ξερει η θεια σου????πες της να του πει να βγουμε οι τρεις μας!! :-D:lol:

παντως ο,τι και να χει πει ο chester και ο,τι και να ακους κοριτσι_για_pc,εμενα δεν μαρεσει να βαζω ταμπελες... παντως με το minutes to midnight δειξαν οτι μπορουν και χωρις το "nu metal στοιχειο". το θεμα ομως ειναι οτι οχι μονο ειπε οτι ειναι emo oi LP,πραγμα που δεν προκυπτει απο πουθενα,τους ειπε και αδερφες!!

τι να πω?gtp...

Δημοσ.

Μην συγχιζετε τον WISE,ειναι οκ κοπελι;)...(αν κ πρεπει ν κανει κατι(αποτοξινωση???:mrgreen:) καποια στιγμη με το κολλημα Linkin Park:lol::lol::devil:)...Παντως κ εγω,emo δεν θα τους ελεγα με τπτ,nu metal,ορισμος...(αν κ δεν τους ακουω ουτε τους παρακολουθω πλεον,emo ομως μπαααα...)

Δημοσ.
παντως ο,τι και να χει πει ο chester και ο,τι και να ακους κοριτσι_για_pc,εμενα δεν μαρεσει να βαζω ταμπελες...

Omitzis, dld den sou aresei na les tin Metal "metal" kai tin Hiphop "HipHop"..Ola Mousiki 8es na ta les? :confused:

παντως με το minutes to midnight δειξαν οτι μπορουν και χωρις το "nu metal στοιχειο".

Ma den einai Nu Metal to M2M..Einai ka8ara Alternative Rock..Afou o Mike Shinoda (aftos pou ekane ta rap) efige apo tin band kai ekane tous Fort Minor..

το θεμα ομως ειναι οτι οχι μονο ειπε οτι ειναι emo oi LP,πραγμα που δεν προκυπτει απο πουθενα,τους ειπε και αδερφες!!

τι να πω?gtp...

Min les gtp ton Toufisko..Alloi kukloforisan ta narkotika se afto to forum..

Δημοσ.
Omitzis, dld den sou aresei na les tin Metal "metal" kai tin Hiphop "HipHop"..Ola Mousiki 8es na ta les?
:

μαρεσει αλλα δεν θα τσακωθω με τον αλλον!"A ειναι Nu metal.οχι ειναι alternative,οχι ειναι rapcore..."

Ma den einai Nu Metal to M2M..Einai ka8ara Alternative Rock..Afou o Mike Shinoda (aftos pou ekane ta rap) efige apo tin band kai ekane tous Fort Minor..

να με τρελλανεις θες????ο Mike δεν εφυγε ποτε απο τους LP.απλα εκανε ενα project. ρε porto_rosso παρε θεση εσυ που με καταλαβαινεις και που καταβαθος εισαι το ιδιο πορωμενος με μενα!!:lol::lol:

Min les gtp ton Toufisko..Alloi kukloforisan ta narkotika se afto to forum..

νταξει απλα με πειραξε!

Δημοσ.
μαρεσει αλλα δεν θα τσακωθω με τον αλλον!"A ειναι Nu metal.οχι ειναι alternative,οχι ειναι rapcore..."

Eh, kalitera opoios den 3erei na min milaei imho ^^

Egw 8a exw kai mia tash na dior8wnw oti akouw lan8asmeno..Ara kai stin prokeimenh periptwsh to idio 8a ekana ;)

να με τρελλανεις θες????ο Mike δεν εφυγε ποτε απο τους LP.απλα εκανε ενα project. ρε porto_rosso παρε θεση εσυ που με καταλαβαινεις και που καταβαθος εισαι το ιδιο πορωμενος με μενα!!:lol::lol:

Ahou, dn to i3era..Kai pragmati to eixa aporia..Gt na espage etc apo to sigrotima..:rolleyes: nC nC Pantos pragmati kanei apoxh sto M2M..

Female eisai? Eisai kai kl to Ultim8 Fan twn LP twra esy? :-)

/Maraki..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...