Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Toufas είπε: List Of Emo Bands * My Chemical Romance * Dashboard Confessional * Senses Fail * 30 Seconds To Mars * The Red Jumpsuit Apparatus * Armor For Sleep * Hawthorne Heights * Silverstine * Chiodos * Fall Out Boy * Panic! At The Disco * Drop Dead, Gorgeous * Dead Like Our Love * Underoath * Atreyu * Linkin Park (The faggot kings of emo) To Wikipedia leei afta ta bands, o toufiskos allakse tin seira kai pros8ese kai tous LPs kai den gnwrizw ton logo.. Pantos toufa den 3erw ean diavases kl (ean ta leei to Wiki afta..) alla den eiparxei Pure emo music pia.. Ta misa sigrotimata apo tin lista ta akouw pantos.. /Koritsi_Gia_PC!
slipknot Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Αφού πολλοί emo παραδέχονται ότι παίρνουν απλά το στυλάκι επειδή τους αρέσει και θέλουνε να είναι πιο όμορφοι(για τα κορίτσια πιο πολύ).Δηλαδή ποζεριές...πάντως βλέπω και από άλλους πως πλέον είναι περισσότεροι αυτοί που κοροϊδεύουν τους emo απ' ότι ήταν παλιότερα και αυτό πρέπει να ευθύνεται στην προβολή των emo στα ΜΜΕ.
Vatos_locos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 κοίτα για τις κοπέλες οκ πάνε με την μόδα και υπάρχουν 1000 και 2 ακόμα δικαιολογίες τα αγόρια όμως ? εγώ ανέκαθεν δεν τα χόνεψα αυτά τα παλικάρια tv δεν βλέπω απο εδώ έμαθα οτι βγήκαν στα ΜΜΕ και έλεγαν τα δικά τους και από ότι είδα και στο youtube τα παλικάρια θέλουν σκότωμα όπως επίσης σκότωμα θέλουν και τα υπόλοιπα 15-16άχρονα που βγήκαν στο Mall και την είδαν antiemo φάση και δεν συμμαζεύονται όπος και οι μαλάκες που τα μαχαίρωσαν στο σύνταγμα οκ δικαίωμα τους είναι να κάνουν ότι γουστάρουν οι emo δεν μου τρώνε το φαΐ αλλά μην προκαλούν και όλο τον κόσμο ΥΓ όσο για τους LP's ούτε αυτοί ξέρουν τι μουσική κάνουν...
slipknot Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Οκ για τα κορίτσια συμφωνώ μέχρι ενός σημείου αλλά όπως λες για τα αγόρια....άσε γιατί έχω δει και κάτι περιπτώσεις που μόνο για μπουνιές είναι.Βασικά δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί με τους emo και αντί-emo αλλά εχθές διάβασα σε κάποια σελίδα στο internet(καθώς έψαχνα να βρω νέα γιατί πολλά έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό)ότι emo επιτέθηκαν σε 2 παιδιά γιατί λέει ήτανε trendy και αυτό δεν άρεσε στους emo.Και λέω μ' έναν φίλο κοίτα να δεις που μαγκέψανε οι emo και δέρνουν και μετά λένε και ότι τους δέρνουν.Γενικά emo να πουλάει μαγκιά σε "άτομα άλλης τάσης" δεν έχω δει και θα ήθελα να δω καμιά φορά.Πρέπει να είναι πολύ αστείο και ειρωνικό μου κάτι τέτοιο...
horsepower Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 slipknot είπε: ...Και λέω μ' έναν φίλο κοίτα να δεις που μαγκέψανε οι emo και δέρνουν και μετά λένε και ότι τους δέρνουν... Καλά αν τις φας και από emo το μόνο που σου μένει μετά είναι να πας να πέσεις από κάνα γκρ-emo..
slipknot Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 horsepower είπε: Καλά αν τις φας και από emo το μόνο που σου μένει μετά είναι να πας να πέσεις από κάνα γκρ-emo.. Σωστός !!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Εmo δηλαδή είναι κάποιος μόνο αν το επιλέξει-δηλώσει ο ίδιος; Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι και να μην το ξέρει; Μιλάω συγκεκριμένα για το παληκάρι τον Πλούταρχο που τα τραγούδια του είναι για μνημόσυνα.Τέτοιο κλάμα ούτε ο Καζαντζίδης που ήταν και πρόσφυγας. Μιλάμε για πολύ κλάμααααααα!!:cry:
slipknot Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Έλεος μόλις είδα διαφήμιση στον alpha και "Το κουτί της Πανδώρας" αυτή τη Τρίτη θα έχει θέμα για τους emo και τους trendy. Εγώ σας το λέω,αυτή όλη η προβολή μόνο κακό κάνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 _BASSstarlet_ είπε: Εmo δηλαδή είναι κάποιος μόνο αν το επιλέξει-δηλώσει ο ίδιος;Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι και να μην το ξέρει; Μιλάω συγκεκριμένα για το παληκάρι τον Πλούταρχο που τα τραγούδια του είναι για μνημόσυνα.Τέτοιο κλάμα ούτε ο Καζαντζίδης που ήταν και πρόσφυγας. Μιλάμε για πολύ κλάμααααααα!!:cry: QFT...symfwnw apolytws...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 slipknot είπε: Εγώ σας το λέω,αυτή όλη η προβολή μόνο κακό κάνει. Kακό σε ποιούς;
slipknot Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Κακό στους emo που πιθανώς να νομίζουν ότι επειδή βγήκαν στο γυαλί και έμαθε ο κόσμος τα βάσανα τους και κάτι έγινε και κακό και σε μας που τους βλέπουμε σε όλες τις εκπομπές και μας ζαλίζουν(σαν να μην έφτανε το γεγονός ότι τους βλέπουμε παντού,τώρα τους βλέπουμε και στην τηλεόραση).
tolis_01 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 slipknot είπε: Emo Γράφει μέσα: "Διάσημα emo: Petrelli Peter" :lol:
-WISE- Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Koritsi_Gia_PC είπε: To Wikipedia leei afta ta bands, o toufiskos allakse tin seira kai pros8ese kai tous LPs kai den gnwrizw ton logo.. Pantos toufa den 3erw ean diavases kl (ean ta leei to Wiki afta..) alla den eiparxei Pure emo music pia.. Ta misa sigrotimata apo tin lista ta akouw pantos.. /Koritsi_Gia_PC! συμφωνω απολυτα!!!ασε ειναι απο αυτους μαλλον που ακουνε τα παραδοσιακα hardrock/metal συγκροτηματα και οσα κανουν τρελλη επιτυχια ειναι δεν ειναι emo,για αυτον ειναι emo!το "faggot" δεν νομιζω να το λεει στο wikipedia!γιαυτο πριν γραψεις την π@π@ρια σου,ψαξου λιγο!
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Vatos_locos είπε: ΥΓ όσο για τους LP's ούτε αυτοί ξέρουν τι μουσική κάνουν... Nu Metal kai gia tous noobades "Rap Rock".. Toso diskolo einai noobletouko Vato_Loco? (Adeiase ta Msgs sou!!!!) /Maraki..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Koritsi_Gia_PC είπε: Nu Metal kai gia tous noobades "Rap Rock".. Toso diskolo einai noobletouko Vato_Loco? (Adeiase ta Msgs sou!!!!) /Maraki.. oi idioi oi LP eipan oti den einai Nu Metal band...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.