Προς το περιεχόμενο

emos

metavlitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 420
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ti kavoura mwre..Siga min eipe kai astako xD

Ναι είπε κάβουρα..Γι αυτό το έγραψα..Εκτός αν έχει κλείσει η μύτη της..

Τώρα διάβασα όλα τα μηνύματα του κορίτσι για pc..Καλά το είχα πει ένας Bass_Starlet χρειάζεται..Κορίτσι για Η/Υ πόσον χρονών είσαι?

Δημοσ.

Μερικές σκέψεις κυρίως προς όσους τάσσονται ενάντια, βρίζοντας και μη, μυρολατρόντας η όχι ..η τέλος πάντων πέφτοντας από τα σύννεφα βλέποντας τέτοια «πρωτόγνωρα» κινήματα.

Να σας πληροφορήσω λυπών ότι υπάρχουν ακόμα νεολαίοι που κυκλοφορούν με μοηκάνες, καπνίζουν χασίς ,πίνουν αλκοόλ και ακούν παρεμφερή μουσική αυτοαποκαλώντας τον εαυτό τους ως «πάνκιδες»! επίσης υπάρχουν και οι άλλοι..οι μεταλλάδες! Που έχουν παρόμοιες συνήθειες ίσως λίγο πιο κατά διαόλου!.

Να μην ξεχάσω να σας πω και για τους τρανσάδες όπου εκτός από μπιτάδικη μουσική έχουν και μια τάση στα «κουμπάκια» (ναι αυτά τα συγκεκριμένα τρώγονται! Είναι χημικά ναρκωτικά και σκοτώνουν καμία φορά όπως τα ξυραφάκια..)

- Προς αποφυγή παρεξηγήσεων να τονίσω φυσικά πως τα παραπάνω είναι μόνο μια επί παραδείγματι αναφορά σαρκαστικά δοσμένη και δεν αγγίζει στο ελάχιστο την όπια φιλοσοφία του εκάστοτε κινήματος. Είναι μια άλλη προσέγγιση Καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους..-

Ας μείνουμε όμως στην ουσία του θέματος. αλήθεια θυμάται κανείς το κίνημα των χίπις ? πάντα κάποιος λόγος θα υπάρχει εμφανής η oxi..

Εσείς γιατί ξαφνικά αναρωτιέστε και αγνοείτε ότι μέσα στον χρόνο σχεδόν πάντα οι νεολαίες έψαχναν την ταυτότητα τους θέλοντας κάτι να μας πουν και να μας δείξουν με τον τρόπο τους?

Και ξάφνου έρχονται τα ΕΜΟ (τι γελία έκφραση!) και πέφτουν όλοι από τα σύννεφα λες και είναι οι μόνοι με αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, παράξενα γούστα, ανησυχίες και αδιέξοδα (ανούσια η όχι για τους υπόλοιπους)

Τελικά σήμερα ανακαλύπτουμε την Αμερική η μήπως τώρα στα ξαφνικά ξεπετάγονται από το πουθενά παράξενοι νέοι στα καλά του καθούμενου που μας ξενίζουν και δεν τους κατανοούμε η νομίζουμε ότι το κάνουμε? αν και το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό πιστεύω προσωπικά ότι βρήκαμε το δέντρο αλλά χάσαμε το δάσος..

Ίσως πάντος πρέπει να αναζητήσετε τα αίτια και τις ευθύνες στα πρότυπα που προβάλουμε με κάθε λογής μέσο είτε αυτό λέγετε media είτε multimedia είτε Multi Μήδεια. Στην κληρονομία που αφήσαμε και στα εφόδια που δίνουμε εμείς ως γονείς , ως πολιτικοί ως αεριτζήδες η ότι άλλο ήμαστε τέλος πάντων.

Η ακόμα ακόμα γιατί όχι και στην κληρονομικότητα των γονιδίων!

- ναι ενδεχομένως να παίζει και αυτό το ρόλο του όταν μιλάμε για κατάθλιψη. διότι άκουσα και κάποιους να την συγχέουν με την μελαγχολία , κάνοντας μεγάλο λάθος φυσικά μια και η κατάθλιψη είναι πάθηση.. δεν σχετίζεται με την βαρεμάρα και το περιστασιακό πέσιμο τις ψυχολογίας και πολλές φορές είναι μακροχρόνια η και ανίατη. Όπως και να έχει σίγουρα δεν ευθύνεται ο καταθλιπτικός για την στάση του και σχεδόν πάντα ανήμπορος να βελτιώσει την ζωή του την παραμελεί και αδιαφορεί..(και πώς να μην το κάνει άλλωστε όταν αυτά είναι τα κύρια συμπτώματα τις κατάθλιψης! Σαν να λέμε δηλαδή στον φυματικό «στάματα επιτέλους να βήχεις!!!») -

Μέσα λυπών στους γρήγορους ρυθμούς τις εποχής μας στην τεχνολογία του αχνούς και της προόδου , η ανθρώπινη επικοινωνία αντικαταστάθηκε από την TV με αντάλλαγμα την διαφήμιση, που κανείς δεν έχει χρόνο για κανένα, μέσα στα σπασμωδικά σαββατοκύριακο-διακοπωδάνεια της προσωπικής μας ελευθερίας όπου οι αξίες και η ανθρωπιά είναι σπάνιες λέξεις, που το προσωπικό υλικό συμφέρον μπαίνει πάνω από τα πνευματικά αγαθά και τα πρότυπα ηθικής είναι ανύπαρκτα -όπως και οι αισθήσεις μας στο σύνολο τους, μέσα εκεί λοιπόν κάποιοι έχουν ανησυχίες και αυτό ΦΕΝΕΤΕ!

(Εξάλλου η ανησυχία είναι έμφυτη στον άνθρωπο και εκδηλώνετε ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο)

Είτε λυπών με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο.. είτε με το σωστό είτε με τον λάθος (αν λέξεις βέβαια όπως σωστό και λάθος ευσταθούν..)

κάποιοι θέλουν να διαφέρουν θέλοντας κάτι να αλλάξουν, κάτι τους «χαλάει» νιώθοντας πολλές φορές εγκλωβισμένοι σε ένα κόσμο που δεν διάλεξαν , δεν ορίζουν και συχνά δεν αποδέχονται..όντας πιο ευάλωτοι και συναισθηματικοί η απλά... ΕΤΣΙ!!!! «αντιστέκονται» όπως τους ορίζει το μυαλουδάκι τους έστω και «αιρετικά» έστω και «άγαρμπα» μόνο και μόνο για να σου πουν μπαμπά δεν θέλω να σου μοιάξω! «Ε πώς να το κάνουμε? Έχω και εγώ τους λόγους μου..δεν έχω?»

Κύριες και κύριοι! Απ εκπλαγείτε και απ εμπλακείτε! Δεχτείτε αν δε μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο και...

ΚΑΛΟΣ ΟΡΙΣΤΕ « ΤΙ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ PROZAC» !

Είναι τα παιδιά σας τα παιδιά μας η τα παιδιά του γείτονα και δεν είναι ούτε ΠΑΝΚ ούτε ΜΕΤΑΛ ούτε ΡΟΚ ούτε ΕΜΟ αλλά ούτε και UFO! Δεν ήρθαν τώρα στα ξαφνικά..ήταν εδώ σε παρελθόν και μελών δεν είναι μόνο μια μόδα. Μέσα στους αιώνες αν κοιτάξεις όλο και κάτι παραπλήσια διαφορετικό θα δεις να σου φωνάζει κοίτα με! , άκου με! , μίλησε με! , σώσε με! ..με κάθε τρόπο..με όποιον τρόπο..με κάποιον τρόπο! Δεν είναι τόσο πολύχρωμα και παρδαλά ούτε μαύρα και λωλά όπως λέτε ότι δείχνουν ...αναλογιστείτε μόνο ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι ο καθρέπτης τις κοινωνίας μας στην πιο υπερτονισμένη μορφή του.

ΚΟΙΤΑ! ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕΣΑ?

Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ Η ΜΗΠΟΣ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΠΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΙΖΕΤΕ?

Σαν κάτι θέλουν να μας πουν που ίσως δεν ξέρουν ούτε αυτά πώς να το εκφράσουν.. Η ηλικία ποτέ δεν έπαιζε ρόλο! Ούτε καν οι εμπειρίες ! καμιά φορά η αφύπνιση και η ανησυχία μοιάζει να είναι έμφυτη..ιδικά όταν μιλάμε για την υπαρξιακή ταυτότητα σε μια ευάλωτη ψυχοσύνθεση. την ανάγκη για ουσία, για κάτι ουσιαστικά ουσιαστικό και βαθύτερο από μια ρηχή καθημερινότητα πολλές φορές απάνθρωπη για μια έστω μερίδα ανθρώπων.. Συνεπώς ας πάψουν κάποιοι να απορούν με το φαινόμενο που παίρνει έκταση ακόμα και σε μικρές ηλικίες , διότι «φιλολογείτε» ότι τα παιδιά δέχονται μηνύματα και επηρεάζονται ψυχολογικά από τον πρώτο κιόλας χρόνο τις ζωής τους..για να μην πω από την μήτρα της μάνας τους!

Θα τελειώσω με μια ακόμα σκέψη μια και θα μπορούσα να το αναλύω για πολλές ώρες ακόμα αλλά «μικρή» σημασία έχει και ατελείωτη έκταση! Αμφιβάλλοντας για το αν θα μπορούσα και πάλι να αγγίξω έστω και την επιφάνια του..

Θα πω μόνο πως στα χέρια κάθε θύματος που ΜΑΛΟΝ δεν γεννιέται έτσι, το όπλο πάντα θα είναι όπλο..είτε αυτό λέγετε πιστόλι είτε ναρκωτικό είτε ξυράφι είτε ..ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ.. Ποιος όμως δίνει το όπλο στο χέρι? Πιο είναι «ο προμηθευτής» και ποιος τελικά ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ?

ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ..ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΚΟΜΑ..ΜΑ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ - ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΙΑ..

ΥΓ : ..επειδή η φύση μας είναι ούτος η άλλος τουλάχιστο διπλή και ξέρουμε πως σίγουρα αποτελείτε από αισθήσεις και συν αισθήσεις..καμιά φορά για να δεις καλύτερα χρειάζεται να κλίσεις τα μάτια.. Είναι άλλο η απύθμενη επιφάνεια και άλλο το απύθμενο βάθος.. Το κάθε ένα ξέχωρο χρειάζεται διαφορετικά αισθητήρια όργανα για να μας φανερωθεί..και έχουμε πολλά από δάφτα πέρα από τα μάτια μας..

Δημοσ.

activex: δίκιο έχεις σε αυτά που λες, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω πως δεν έχουμε να κάνουμε με διαφορετικότητα, αλλά με ηλιθιότητα!

όσο υποκειμενικός και αν είναι ο όρος αυτός. :-)

Δημοσ.

Πολύ φιλοσοφία έπεσε...τι ΕΜΟ, ξυραφάκια και μαλακίες...

γίνε Ανέστης για να γουστάρεις! 63izs7n.gif

Δημοσ.

τον Ανέστη εκφράζω φίλε μου! τους ΕΜΟ ούτε που τους ξέρω..

καλή "ΑΝΑΣΤΑΣΗ!"

..εκ μέρους του Ανέστη..! ;)

Δημοσ.
Εξαρτάται... τι χρώμα είναι? :P

Γκρι ειναι...αλλα εχω δεσει περιεργα τα κορδονια!δεν πιστευω τωρα να μου πεταξετε αυγα στο Συνταγμα!απλα με βολευουν!!

Δημοσ.

List Of Emo Bands

* My Chemical Romance

* Dashboard Confessional

* Senses Fail

* 30 Seconds To Mars

* The Red Jumpsuit Apparatus

* Armor For Sleep

* Hawthorne Heights

* Silverstine

* Chiodos

* Fall Out Boy

* Panic! At The Disco

* Drop Dead, Gorgeous

* Dead Like Our Love

* Underoath

* Atreyu

* Linkin Park (The faggot kings of emo)

http://encyclopediadramatica.com/XxPrincessPunkxx AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAX oraies meres :D

Δημοσ.
List Of Emo Bands

* My Chemical Romance

* Dashboard Confessional

* Senses Fail

* 30 Seconds To Mars

* The Red Jumpsuit Apparatus

* Armor For Sleep

* Hawthorne Heights

* Silverstine

* Chiodos

* Fall Out Boy

* Panic! At The Disco

* Drop Dead, Gorgeous

* Dead Like Our Love

* Underoath

* Atreyu

* Linkin Park (The faggot kings of emo)

http://encyclopediadramatica.com/XxPrincessPunkxx AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAX oraies meres :D

σε ρωτησε κανεις;:P:p

Δημοσ.

Λοιπον, εγω δεν εζησα αρχες 70 η 80 η τελος παντων στο "ξεκινημα" καποιου μουσικου κινηματος για να ξερω την αρχη του και να μπορω να κρινω απολυτα. Αυτο που δεν μαρεσει ομως ειναι οτι πιο πολυ για μοδα μου μοιαζει, παρα για κινημα και δεν ξερω κατα ποσο το νοιωθει ο καθε emo. Οπως το βλεπω νομιζω πως ειναι μονο στην εμφανιση και στην επιφανεια για να παιρνει ο καθενας την "ταμπελα" του...

Δημοσ.
Λοιπον, εγω δεν εζησα αρχες 70 η 80 η τελος παντων στο "ξεκινημα" καποιου μουσικου κινηματος για να ξερω την αρχη του και να μπορω να κρινω απολυτα. Αυτο που δεν μαρεσει ομως ειναι οτι πιο πολυ για μοδα μου μοιαζει, παρα για κινημα και δεν ξερω κατα ποσο το νοιωθει ο καθε emo. Οπως το βλεπω νομιζω πως ειναι μονο στην εμφανιση και στην επιφανεια για να παιρνει ο καθενας την "ταμπελα" του...

ακριβός αδελφέ αυτό γίνετε για αυτό και εμένα συγκεκριμένα με τσαντίζουν και εγώ rap

ακούω αλλά δεν κυκλοφορώ με υπερβολικά φαρδιά ρούχα ούτε όπλα στα χέρια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...