metavlitos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδιά,τι γνώμη έχετε τέλως πάντων για αυτή την τάση με τους emo.είναι όντως κάτι διαφορετικό ή απλά είναι "trendy".Η γνώμη μου είναι πως στην ελλαδα οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν σαν υπεκφυγή για να μην τους χαρακτηριζουν ως φλωρους και άλλα σχετικά
metalmike Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Ε οχι και κατι διαφορετικο,μην τρελαθουμε τελειως!Ειναι μια φτηνη και απαισια αντιγραφη αναμεσα σε punk rock-goth φαση και το χειροτερο απ'ολα ειναι οτι οι emos απλα δεν ξερουν καν εστω για ποιον λογο να ειναι emos κι ας μιλανε για φιλοσοφια ζωης και τ' @@ μου κουνιουνται....Εδω για τις ερωτικες τους προτιμησεις λενε οτι δεν ξεχωριζουν το φυλο και δεν κανουν διαχωρισμους,τι αλλο να πουμε δηλαδη!Κατα την αποψη μου ειναι καθαρα αλλη μια φαση της μοδας,της χειροτερης δυνατης που εχει υπαρξει,που εχει παρει δυστυχως επικινδυνες διαστασεις και καλα θα ειναι να εξαφανιστει οσο το δυνατον γρηγοροτερα γιατι δεν παμε καθολου καλα!Τωρα το αν το χρησιμοποιουν σαν υπεκφυγη ή οχι για να μην τους χαρακτηρισουν φλωρους δεν ξερω,μαλλον ναι,αλλα το σιγουρο ειναι οτι το αντιθετο πετυχαινουν!Και το τσιγαρο καποτε θεωρουνταν μαγκια αλλα τωρα πλεον μαγκια ειναι οποιος δεν καπνιζει!Εξαλλου το φαινομενο αυτο παρατηρειται σε ατομα ηλικιας 14-18 πανω κατω που βιαζονται να μεγαλοσουν και θελουν γενικα να δειχνουν οτι ειναι καποιοι...ε ρε κουνια που σας κουναγε...ε ρε ξυλο που θελετε για να ξυπνησετε... ThReSh αν δεν σε πειραζει θα ηθελα να παρω ενα ξυραφακι για την ξυστρα μου
Lomar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 ναι ρε όντως πολύ οτι να'ναι δε θελω να καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου, γουστάρω να είμαι σκατά για να με λυπούνται και να τους αγαπάω και να με αγαπάνε όλοι φάση Απλά πιστεύω πως είναι η πιο εύκολη και "ανόδυνη" φάση που μπορεί να περάσει κάποιος σε αυτή την ηλικία. Γενικά σαν κοινωνία (σε παγκόσμιο επίπεδο) πάσχουμε, δε περιμέναμε τα emo για να το καταλάβουμε. PS είναι περίεργο/αστείο που μιλάνε/με για αυτά σα να είναι άλλο είδος. πχ πως λέμε "οταν βυθίζεται ενα πλοίο εμφανίζονται όλα τα ποντίκια" ε, έτσι λέμε, "όταν σκάει πόλεμος, μαζεύονται όλα τα emo στην Ομόνοια" PS2 μη παρεξηγήσει κανείς το παραπάνω κρύο χιούμορ, δεν είμαι ρατσιστής δικαίωμα του καθενός να είναι οτι θελει.
blashyrkh+ Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 ine Pozeria+trendy oi perissoteroi+8elun fapes!Entaksi iparxi ena 1% pu kati niw8i..Oi Emo ine ws epi t pliston autoi pu otan er8i kati allo st moda 8a to ui8ethsun prwtoi...Ine g ftysimo.!Dn exun idea ti pistevun +ntropiazun th musikh pu lene oti akune.As katsun spiti tus bare8ika na blepw tus 8eatrinismus tus 2 xronia ..:-)Auta!!
Wise_One Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδιά παρατήστε τους. Προβολή ζητούν και ν' ασχολείται ο κόσμος μαζί τους. Αυτό γίνεται με τέτοια threads που ανοίγουν....
S2Katana Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Ξερω οτι αυτο που λεω ειναι ρατσιστικο, αλλα καθε φορα που τους βλεπω, τους λυπαμαι...
slipknot Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Η emo όταν ξεκίνησε ήταν παρακλάδι της punk και δείτε που κατέληξε.Πιο mainstream από κάθε άλλο είδος.Πιστεύω ότι τουλάχιστον στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε ένας που να ανήκει στην "αυθεντική πλευρά" της emo,είναι όλοι ποζέρια και trendy,απλά trendy σε μια πιο rock εκδοχή.Μεγάλο ποσοστό επίσης υιοθετούν απλά το στυλ(πιο πολύ το κούρεμα) και πολλές φορές ακούνε άσχετα είδη σύμφωνα με την δήθεν φιλοσοφία τους..έχω ακούσει emo να λέει ότι ακούει hip hop.Σε λίγο καιρό θα έχει φύγει αυτή η μόδα και θα έχει έρθει καινούργια,πάντα έτσι ήταν. Προσωπικά για μένα είναι ανύπαρκτοι γιατί ούτε καν οι ίδιοι δεν ξέρουν γιατί είναι αυτό που είναι.Αν είναι δυνατόν δηλαδή να μην έχουν δική τους άποψη !
pantnick Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 glare dose ta fota sou...ta lampionia sou telos panton...
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 glare dose ta fota sou...ta lampionia sou telos panton... (email του έστειλες για να δει το topic; )
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μπλα-μπλα με τρέλα.
slipknot Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Σας παρακαλώ μη βάζετε φωτογραφίες emo-ειδών.Αντί αυτού θάψτε τους !
-WISE- Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 ειναι αληθεια οτι διωξαν τα "emo" απο την Κηφισιά?? αχαχα!εμαθα οτι τους δειρανε οι τρεντι που καθονταν στα μακντοναλτς!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.