vasgen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Εχω τον εξωτερικο δισκο που προανεφερα μου τον βλεπει κανονικα αλλα δεν μου τον ανοιγει. Στα properties δεν μου βγαζει ουτε χωρητικοτιτα ουτε το μεγεθος δεδομενων. Ενω στο manage->storage->disk management μου τον εμφανιζει κανονικα san healthy. ξερει κανεις τι φταιει? Ευχαριστω!
vasgen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Καταρχην δεν ειναι ο δισκος με λειτουργικο. Ο δισκος εχει κανει φορματ και εχει και δεδομενα μεσα! Απλα μετα απο ενα φορματ στο pc μου δεν μου τον ανοιγει και μου λεει να του κανω φορματ οποτε τον παταω για να ανοιξει!
kanenas_0 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μηπως τον δουλεβες με καποιο λειτουργικο πριν και εχει φτιαχτει με καποιο format που δεν ειναι αναγνωρισιμο απο το νεο λειτουργικο? Κανα Linux format πριν η ειχες XP και το γυρισες σε κανα Win98? Κανα compression στον δισκο η τιποτα special software που το φορμαραν με δικο τους τροπο (πολυ απιθανες περιπτωσεις). Αν τιποτα απο αυτα, ελεξε τα καλωδια και τις συνδεσεις του δισκου. Ειναι primary η slave με τα jumpers του κ.τ.λ.
vasgen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Τον δισκο τον ειχα στην αρχη σε XP.Meta τον εβαλα σε vista οπου δεν μου ανοιγε κανονικα αλλα απο δεξι κλικ open, μετα εκανα φορματ στα vista ton ξανασυνδεσα και τπτ! Ο δισκος δεν εχει jumper einai ο my book fix δλδ της WD!
jimzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Μήπως απεβίωση ή έχει πάρει τον δρόμο τον μακρινό??? Θα σου πρότεινα να τον πήγαινες για rma, στο μαγαζί που τον πήρες μιας και δεν τα λέει κάλά απ' ότι μας περιγράφεις...
tzotzo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 get data back. Παιρνεις τα αρχειακια σου και πας τον δισκο rma.
vasgen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Ρε παιδια rma σημαινει αντικατασταση του δισκου? Μην γελατε!
kanenas_0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Το MyBook ερχεται με ενα CD που εχει διαφορα software, diagnostics κ.τ.λ. Γιατι δεν φορτωνεις τα software του στο Vista, ενωσε τον δισκο, και τρεξε τα diagnostics του MyBook. Δες τι σου λεει και συνεχιζεις απο εκει.
skull Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 get data back.Παιρνεις τα αρχειακια σου και πας τον δισκο rma. πως κανεις "get data back"?Αυτό είναι το θέμα....
johnny21a Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Se allo PC anoigei ? Epishs otan kaneis de3i click kai dialegeis properties, ekei pou leei FIle System mhpws dipla sou leei RAW ?
leukonas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2007 Episis otan pas sto disk management exei pano sto disko gramma??Mipos den tou exei antistixithei gramma???Episis mipos kolises kanenan io???Kikloforei enas tora teleytea pou kanei diafora stous eksoterikous diskous kai sta flasakia.
skull Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2007 -Και σε άλλο pc που δοκίμασα λέει οτι πρέπει πρώτα να διαμορφώσω την μονάδα δίσκου! -Στις ιδοότητες λέει RAW! (Τί ειναι αυτό?πρώτη φορά το ακούω) -Στην διαχείρηση δίσκων έχει γράμμα καθώς και στην λίστα υλικών τον δείχνει κανονικά! -Για Ιό:: πριν το format του pc μου έπαιζε κανονικά,αν και είχε ενα μη εμφανές autorun.exe και σε άλλα pc το έβγαζε για trojan!Σε εμένα έπαιζε κανονικά! Επιδή είναι εξωτερικός δεν ξέρω πως ακριβώς να τον δηλώσω στο disk management,σαν βασικό ή δυναμικό δίσκο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.