Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Παίδες, έχω καλά νέα. Οποιος είναι φοιτητής ΕΑΠ, ας βγάλει μια κάρτα ISIC (http://www.isic.gr), και ας έχει τυπωμένη αυτή την απόφαση. Ο,τι και να συμβεί από κει και πέρα, ισχύει το δεδικασμένο.
Lucifer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2009 Ναι ρε αδερφέ, αλλά σβήσε κάνα όνομα, καμιά διεύθυνση. Στο ίδερνε είσαι, ποτέ δεν ξες.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Τα νέα τελικά δεν είναι τόσο καλά... http://www.amel.gr/index.php?id=41
Septum Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Με την τιμη που εχει φτασει το εισιτηριο ειναι πλεον κοροιδια να αγοραζει κανεις.Θα μπορουσε να κοστιζε 20 λεπτα,ετσι θα αγοραζαν σχεδον ολοι.Πραγματικα αξιζει να μην αγοραζεις και αν σε πιασουν ποτε και πληρωσεις προστιμο θα βγεις κατα πολυ κερδισμενος.Αν και τις περισσοτερες φοβερες απλα κατεβαινεις οταν παρεις χαμπαρι οτι ανεβηκε ελεγκτης
ΠάρηςΓ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω δεν χρησιμοποιω καθολου ΜΜΜ πλέον. Κλεφτες. Παντως τι συμβαίνει τελικα αν καποιον τον γραψουν και δεν πληρώσει;
antreaslam Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Με την τιμη που εχει φτασει το εισιτηριο ειναι πλεον κοροιδια να αγοραζει κανεις.Θα μπορουσε να κοστιζε 20 λεπτα,ετσι θα αγοραζαν σχεδον ολοι.Πραγματικα αξιζει να μην αγοραζεις και αν σε πιασουν ποτε και πληρωσεις προστιμο θα βγεις κατα πολυ κερδισμενος.Αν και τις περισσοτερες φοβερες απλα κατεβαινεις οταν παρεις χαμπαρι οτι ανεβηκε ελεγκτης εισαι αδικος...Η τιμή του εισητηρίου είναι νορμάλ, ειδικά αν σκεφτείς ότι περιλαμβάνει και μετακίνηση με πανω από 1 συγκοινωνιες, για 90 λεπτα... Οπου και αν εχω παει, δεν εχω βρει φθηνότερες συγκοινωνίες...
teddy4 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 εισαι αδικος...Η τιμή του εισητηρίου είναι νορμάλ, ειδικά αν σκεφτείς ότι περιλαμβάνει και μετακίνηση με πανω από 1 συγκοινωνιες, για 90 λεπτα...Οπου και αν εχω παει, δεν εχω βρει φθηνότερες συγκοινωνίες... για πήγαινε και απο την κομοτηνή..
ANHLIKOS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 για πήγαινε και απο την κομοτηνή.. Για ελα Πατρα. Απο Πατρα εως Ριο (5 χμ). Το φοιτητικο κανει 1 Ε
χάπι Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 για πήγαινε και απο την κομοτηνή.. Είναι συγκρίσιμο σε μέγεθος ή ποιότητα υπηρεσιών το Αθηναϊκό δίκτυο ΜΜΜ με το αντίστοιχο της Κομοτηνής ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.