Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δεν είναι μορφάρα ο τύπος; Θέλω να τον αγοράσω να τον βάλω στο σαλόνι μου!
Filos19 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 χμ, εγώ πάλι παίρνω των 19 επειδή είμαι φοιτητόνι άγριο, αλλά σπανίως θυμούνται να το κάνουν, Χμμμ...Είσαι άγριο? Μήπως δαγκώνεις κιόλας??:lol::lol::lol::lol:
Garnele Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Χμμμ...Είσαι άγριο?Μήπως δαγκώνεις κιόλας?? μπα, δεν τον κόβω για τέτοιο. γατούλης πρέπει να είναι
Dr.Strangelove Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Όταν δαγκώνω εγώ, πονάει και ο πόνος.Ποιός είσαι; Ο Chuck Norris;
Garnele Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 γενικά πάντως οι ελεγκτές (κυρίως στην αθήνα) πίστευα ότι είναι κάτι σαν ούρμπαν λέτζεντ... όχι;
Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Με πια δικαιοδοσία χρησιμοποιείτε τον όρο "urban" στη Θεσσαλονίκη;
Garnele Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 έχει ένα μαγαζί στην ικτίνου με τούτο το ονομα...
Filos19 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Εμένα μου την έχουν χαρίσει 2 φορές πάντως. 2/2 2 φορές με πιάσανε και τις δύο μου την χαρίσανε.Τι νομίζατε, όλοι ίδιοι είμαστε???
Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 έχει ένα μαγαζί στην ικτίνου με τούτο το ονομα... Α, έχετε δώσει και ονόματα στις οδούς! Τι γλυκόοοο!
Garnele Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 ευτυχώς δεν έχει χρειαστεί να ονομάζουμε ακόμα τζωρτζ καμία πάντως...
Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Πράγματι, μέχρι να φτάσει η δύση εκεί σας αρκεί το Ιβάν/Κεμάλ/Σβιατοσλάβ.
Dr.Strangelove Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 γενικά πάντως οι ελεγκτές (κυρίως στην αθήνα) πίστευα ότι είναι κάτι σαν ούρμπαν λέτζεντ... όχι;Όπως το πάρεις. Εγώ που δεν πολυκυκλοφορώ με λεωφορεία, αλλά φροντίζω πάντα να έχω εισιτήριο, δεν έχω συναντήσει ποτέ (μόνο μια φορά στον ηλεκτρικό).Αν όμως είσαι γκαντέμης, μπορεί να πάθεις αυτό που έπαθε μια φίλη που κυκλοφορεί πολύ σπάνια με λεωφορεία. Πριν λίγες μέρες, έκανε κάποια δρομολόγια με το μετρό και μετά για κάποιο λόγο μπήκε σε λεωφορείο. Χτύπησε το εισιτήριό της, και όταν μπήκε ελεγκτής του το έδειξε. Μόνο που κατά λάθος είχε χτυπήσει εισιτήριο του μετρό (0,8? αντί για 0,5?) και ο ελεγκτής αντί να δείξει κατανόηση την έγραψε και ήθελε να την πάει στην αστυνομία αν δεν πλήρωνε τα 30?. Πόσο μ@λάκας πρέπει να είναι κάποιος για να κάνει κάτι τέτοιο;
Lucifer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 και οι τσέχες στο ανατολικό μπλοκ είναι... προτιμώ τις σαλονικιές. έχουν ακόμα πιο βαριά προφορά. φτάνει το οφτόπικ όμως!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.