Προς το περιεχόμενο

Terminator Salvation: The Future Begins

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ε στην χειρότερη την κατεβάζουμε πρώτα πριν την δούμε στις αίθουσες...έτσι και αλλιώς η πρεμιέρα στην Ελλάδα είναι Ιούνιο αν δεν κάνω λάθος...

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

sorry αλλά όπως είπε και ένας γνωστός μου για τα 9 euro που ζητάει το Village πρέπει να δω ταινία για 36 oscars... (να έχει πάρει τα φετινά και των επομένων 2 ετών επειδή οι υπόλοιπες ταινίες ήταν μούφες)

• Moderators
Δημοσ.

Μαζι σου.Το οποιο ομως δεν σημαινει ρε συ πως αξιζει να την δεις σε cam.Γενικα ταινιες με δραση,δε λεει.

Δημοσ.
  ThReSh είπε:
sorry αλλά όπως είπε και ένας γνωστός μου για τα 9 euro που ζητάει το Village πρέπει να δω ταινία για 36 oscars... (να έχει πάρει τα φετινά και των επομένων 2 ετών επειδή οι υπόλοιπες ταινίες ήταν μούφες)

υπομονη μεχρι το bluray τοτε

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είπα ότι θα την δω σε cam :-)

είπα ότι θα την κατεβάσω πριν πάω να την δω cinema

δεν έχω απαιτήσεις για blu ray, έτσι και αλλιώς δεν έχω full hd...

• Super Moderators
Δημοσ.

το προτιμώ από το να κλαίω τα 9 euro...προτιμώ να τα δώσω για pizza...

Δημοσ.

θα εχει τρελει δραση.. γιατι να τα κλαις.. ο κινηματογραφος για τετοιες ταινιες ειναι. θες να βλεπεις το δακρυ σε high definition digital camera?

• Super Moderators
Δημοσ.

ακραίο παράδειγμα...

και το scorpion king δράση είχε...αλλά αν πλήρωνα εισητήριο θα τα έκλεγα τα λεφτά μου...

Δημοσ.

Ή θα μπορούσες να περιμένεις ν'ακούσεις εντυπώσεις για να αποφασίσεις αν θα τη δεις σινεμά ή όχι... αντί να την δεις απο camrip :P

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry αλλά δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα...

μπορεί στην τελική να μου αρέσει και σε αρκετούς άλλους να μην αρέσει...

και όπως είπα δεν θα την δω cam rip...zomg διαβάζετε αυτά που postάρω?!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...