FocusX Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δεν παίζει κάτι τέτοιο και δεν έχω δει τη σειρά. Η πλοκή είναι βασικά ανύπαρκτη, πολύ απλοϊκή - μηδέν βάθος. Απ'αυτή την άποψη ναι αισθάνθηκα κενό
godslayerxp Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2009 Την είδα και γω... Για κάποιον που δηλώνει (και είναι) fan του Terminator και έχει δώσει σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες κυρίως στο 1 και στο 2 θα πορωθεί άσχημα. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.
godslayerxp Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Εύχομαι να σου πετάχτηκαν τα μάτια έξω με την καλή έννοια
KilliK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 δεν μου πεταχτηκανε.τα ξεριζωσα.οποτε η καλη εννοια δεν ισχυει ουτως η αλλως.
Toufas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 γιατι δεν σας αρεσε? ηταν τιγκα στα references στις παλιες, και τα σπασε.
zazik Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 μην ξεχνάτε ότι είναι η αρχή όλης της φάσης ...δηλαδή πως δημιουργείται η αντίσταση...... Οπότε φυσιολογικο να έχει πολλά references . Εμένα πάντως μάρεσε και έχω λατρεία σε οτιδήποτε teminator - based.
Daemonos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Ο Τ1000 ήταν ο καλύτερος για μένα! ήταν πολύ μπροστά!
javavall Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Αληθεια ποια ειναι η διαφορα του Terminator Salvation απο το Matrix?
Xorxhs! Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 ηταν με μεγαλη διαφορα το χειροτερο απο τα προηγουμενα..... αμερικανια σε ολο της το μεγαλειο,δυστυχως χωρις καθολου εμβαθυνση στους χαρακτηρες.Πολυ γρηγορα θα ξεχαστει
GIANNISPATRA Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Υπάρχει μια σύνδεση με τις προηγούμενες σίγουρα . Και εδικά με την 1η ταινία . Όσον αφορά το μέρος της δράσης με ξενέρωσε λιγουλάκι διότι περίμενα περισσότερα "μελλοντικά" στοιχεία από πλευράς ανθρώπων και βλέπω το 2018 να έχουν πιστολάκια ακόμα .
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Λοιπόν εγώ περιμένω κανέναν σοβαρό να κάνει καμμιά σοβαρή κριτική της ταινίας. Γιατί μερικοί από εσάς μάλλον έχετε κανά 20άρι χρόνια να δείτε τις παλιές και άλλα νομιζατε ότι θα δείτε. Περιμένω την γνώμη του Thresh και κανέναν πιο ψυχροκέφαλο
javavall Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Μονο να παρεις, ειναι καλυτερη απο ολο το Terminator Salvation. και βλέπω το 2018 να έχουν πιστολάκια ακόμα Γιατι τα flashakia που τα πας?
FocusX Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2009 Λοιπόν εγώ περιμένω κανέναν σοβαρό να κάνει καμμιά σοβαρή κριτική της ταινίας. Γιατί μερικοί από εσάς μάλλον έχετε κανά 20άρι χρόνια να δείτε τις παλιές και άλλα νομιζατε ότι θα δείτε. Περιμένω την γνώμη του Thresh και κανέναν πιο ψυχροκέφαλο Καλά συγγνώμη που δεν αποθεώσαμε την ταινία... αυτό μάλλον θα μας κατέτασσε στους σοβαρούς. Δες κι εδώ αφού θέλεις"σοβαρές" κριτικές http://www.rottentomatoes.com/m/terminator_salvation/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.